verkligheten börjat

Då har skolan börjat igen.. Det var faktiskt roligare än vad jag trodde :) man träffade alla polare och bara prata.
under lovet har jag varit mycket med amanda och några fler :) haft det jäkligt skönt på lovet men jag kanske borde pluggat lite mer än vad jag gjorde (pluggade inget alls :P) men det var lov o då orkar och varken har lust till det.
imorrn är det prov i graifsk kommunikation så jag ska nog börja plugga på det snart :)

So Long

Livet är konstigt ibland

Då har halva lovet gått. haft det lugnt och varit med kompisar. man märker ibland att saker som varit bra blir sämre om man säger en fel grej, sen säger man förlåt och allt blir brai gen. ska det vara så lätt  att bli förlåten för nåt grovt man sagt?  detta hände två av mina kompisar och just nu är dom arga på varann men om jag känner dom rätt kommer dom säga förlåt imorrn och glömma det som hände idag. Konstigt.

Sitter just nu och jobbar med novellen som ska skrivas klart till svenskan. Den ska handla om fördomar och man märker när man skriver att saker är hemskare än vad man tror. Detta kommer nog bli en bra novell och hoppas att alla som ska läsa den blir påverkad, vem vet? :)

Bra Dag

Läste om gymnasie skolorna imorse i metro då skrattade man lite för nån hade sökt till vårat gymnasium som låg i nacka fast det inte finns nån hahaha :P men vi hade många sökande ändå :P

Slutade skola väldigt tidigt idag 10.50 för att vara exakt..riktigt skönt :)
drog hem o fixade igång min speedifght 2 :D så var ute o körde me brorsan..tvinga  me han o shoppa lite kläder hihi :P

men nu ska jag göra iordning för filmkvällen ikväll med Disa..ska bli en skön och humor rik start på lovet :D



Ja :)

Då fick man godkänt på provet med bra marginal :D de var en stor lättnad :) nu är det bara 1 ekonomi prov, en engelska uppsats, ett projekt i arbetssätt och lärande samt ett projekt i estetisk verksamhet kvar... :/ fattar inte hur man ska hinna ?

kom hem tidigt idag . fett skönt att ta de lugnt o bara snacka i telefon med bästisen :)
ska fixa moppen idag eller imorrn :P sen ere ut o köra ! fast brorsan tycker att jag ska sälja den :P men det får bli nästa år ;)

jaja nu ska man kolla på Meet the barkers på MTV eller kanske plugga till provet?


aja hade gött allesammans :)   :p

Första bloggen dåra :)

Therese i min klass har en blogg så tänkte att jag skulle prova detta.

Just nu sitter man i skolan och har lektion fast man gör inte så mycket. Har lunchrast snart och ska sedan få reda på NO reslutatet..Hjälp! :p

aja borde gå o plugga lite nu :(

hade bra!

RSS 2.0