Nya Jag

Jag har tänkt mycket på den sista tiden. Rättare sagt de senaste 2 månaderna. Förut var jag den tysta tjejen som var blyg framför nya människor och som inte vågade vara sig själv. Sen jag började tvåan i gymnasiet har jag förändrats mycket, vet inte varför för jag e med samma personer varje dag. Kan vara att jag gjort nya saker i sommras och att jag rest helt själv med brorsan till andra sidan jordklotet? jag vet inte. Jag vet dock att jag måste lära mig att säga nej till en viss person i mitt liv, hon styr det som alla runt omkring mig säger. De som känner mig och henne vet att vi är bra vänner men jag mår dåligt samtidigt för hon tar ut energin från mig. Så fort hon inte får som hon vill blir hon sur eller irriterad..ska det vara så? nej jag hatar det och vet inte vad jag ska göra..Det är kanske därför jag har kunnat prata om en massa saker som rör mig med de andra jag känner som hon inte ens vet fast hon kanske borde. Personer jag känt i någon månad vet mer om mig än vad hon vet och hon har ändå känt mig i cirka 4 år...konstigt men jag litar inte fullt ut på henne, har  aldrig gjort...varför är man bästa vän med någon som hon då? Jo för hon finns ändå där och ställer oftast upp. Hon är snäll och sånt men 2 andra som jag känt i nästan hela mitt liv är faan mina bästa vänner, mina riktiga vänner, varför e jag inte med dom mer?

Jag har så många små problem och många frågor om mitt liv att jag längtar till skolan varje dag för då slipper jag henne om vi inte ses på rasterna. I skolan har jag så sköna människor runt omkring mig. Lovisa, Jack, Matilda och när man ser justin o alex skrika av rädsla när de ser o hör åskan haha.. Så skönt folk i skolan :) Där är jag lycklig :) 

Jag har förändrats genom att bli mer uttåtriktad och jag vågar säga emot mer dock har jag mycket kvar att ändra på som de flesta har. Jag är lyckligare nu än vad jag var i somras.

Det är också skönt att komma hem och vara med människor man inte är med så mycket men som man älskar, jag tror nog att man ska ta vara på allt man har och inte haka upp sig på saker som inte stämmer enligt en själv.

Att skriv är bra, man löser problem detta var skönt att få ut :) 

Jag måste bara nämna en grej som en polare skrivit om. Han skrev nämligen en insändare som en skoluppgift där han diskuterade om varför man ska få ha körkort vid tidigare ålder än 18.  Han skrev den riktigt bra och den var hur rolig som helst. Till exempel skrev han att man inte kan förhindra fortkörning för det sitter i våran generation :) och att man ska köra i den hastigheten man känner sig trygg i. haha det är helt sjuka argument men ändå så sant. Han kan skriva den killen ;)


RSS 2.0