Ni får ett uppdrag!

Jag vill ha en ny header men har inte tid eller ork att sitta ner och göra en just nu :P Jag har fått några men kan inte bestämma mig.

Men kan du göra en snygg header?
Jag blir jätte glad om du kan göra en åt mig!
Byter ofta så någon gång kommer den säkerligen visas på min sida :)

Skicka den till [email protected]

Yeaah

Amerikansk fotboll is the shit! haha :) sitter och glor på det just nu för har absolut nada att göra! Eftersom alla vill se hur jag bor ska jag nog ta och göra en lite film, vad sägs om en rundvandring i lägenheten? :) nån intresserad så kommentera annars blir det inget!



Jobbat med scribbler på lektionen.


Finally

Vi struntade i kräftskivan igår och drog istället ut med våra käre granna Cory! :) Hon är en rolig typ ;) Mötte upp hennes kompisar där dom förade sedan drog vi ut och alla var väldigt glada! Vi hamnade som vanligt på Bob Marley huset som var fullpackat som vanligt. Trängde oss igenom vimlet och dansade ett bra tag. Kul hade vi! :)
Drog hemmåt för att dricka lite vin då vi stöter på Andreas, Fredrik och Antonio som följer med oss. Rebecka och Antonio försvinner in i något hus och vi orkar inte vänta så drar hem till oss. På vägen bli Andreas slagen av ingen anledning alls. rak höger, jätte läskigt! Vi drog snabbt därifrån och han hade ont stackarn. Satt ute på vår innergård sen och pimpla vin och snackade. 
Blev läggdags sen och jag kan lova att jag somna på en gång!

Saturday

Sov asgott inatt :P bara så ni vet ;) nä men idag tog vi en lång cykeltur till albertssons och tillbaka. Drog sen till stranden här i IV men den var inte särskilt fräsch så cyklade vidare längs berget som förövrigt ligger precis vid havet, jättefint! Familjen om ni kommer ihåg när man åker förbi good harbor beach så kör man längs med havet där. Så ser det ut fast här är den en cykelväg istället! :) Iallafall var vi på jakt efter en ny strand och hittar en längst bort.

Där ser vi en massa surfare ;) nice så vi går ner och hittar ett stället att ligga på. Efter cirka 10 minuter kommer en tant och förklarar att vi inte kan ligga här på grund av fåglar som får föda lr vad hon nu snackade om. Så istället för att lägga oss bredvid staketet längre bort drog vi hemmåt. Var ändå så disigt idag men varmt som attan!

Så har precis ätit fullkornsris med fiskpinnar och sallad. Hur gott som helst med nyttig mat för en gångskull. Blivit rätt så trött på pasta nu...


tre

Idag är det exakt tre veckor sen jag landade i LAX ! vad tiden har gått fort! känns som mindre. Hoppas inte året flyger förbi bara. Vill ju inte hem!
Gissa vad jag hittade idag,... Wasa knäckebröd! haha :D gott med svensk nyttig mat :) Så det blir min frukost i framtiden.
Imorgon, lr rättare sagt idag, kl är ju halv ett. Så blir det stranden sen utgång förhoppningsvis!
Fick sug efter att dra och springa när jag vaknar imorgon bitti, hmmm får se om det blir någon löparrunda :)
Cykling lär det dock bli, har cyklat varje dag sen vi köpte dom!

Nej nu ska jag sova. Gonatt!

au naturell på väg till skolan

True indeed


Looking good

Tvätten är upphängd. Min del av rummet är städad. Tog köket litegrann också, så nu är det fräschare än det var förut! :P
Ikväll blir det utgång med svenskarna. Skönt att gå ut med normala roliga människor hahah :P
Vad gör ni hemma i sverige?

Idag sov man länge

Vaknade nyss, kl är halv tolv. Precis lagt tvätten i tvättmaskinen så nu har jag det undanröjt. Ska städa lite sen innan alla kommer! Idag åker också Mike ivägt ill några släktingar över helgen så han kommer hem på måndag. Det kommer vara tyst nu hahah. 

Igår hade grannarna tydligen sönder ett bord och krossat glas... ja, inte direkt förvånad haha. Får se om dom tare lugna ikväll ;) Fast jag tror inte det, laborday weekend säger jag ;)

Chill in the apartment

Här tar man det lugnt men utanför på gården hör man en jäkla massa ljud. Tror minnasann jag hörde bråk nyss? alla är typ påtända och fulla, pallar inte med dom riktigt. Varje kväll festar dom! Ne vi håller oss till helgerna ;)

Home sweet home!

Jo, nu är det så att jag hatar att rita för hand. Många kanske vet det? Men jag är sämst på att rita. Kan typ rita en streckgubbe. Men i alla fall så kommer vi till classic animation och ja det är en bild kurs! :O Rebecka tyckte det var kul men jag och Claes var inte lika förtjusta haha. Läraren som håller i kursen är dock grym. Han har jobbat med Disney, massa filmer i hollywood som är kända etc. Han rabblade upp en massa saker man kände igen så ja vi har sjukt bra lärare på denna skola! Han var väldigt snäll också, lät oss gå redan vid 19.00.

Så det jag måste införskaffa till skolan är:
3 sketchbooks
1 shyst blyertspenna. (Lovisa hjälp!, vad är det för penna som är "mjuk"?)
färgpennor


Orka, jag tänker fan inte spendera pengar på det! får bli en kmart runda, där är det billigt!

Break

Sitter i datasalen med becka och emma. Nyss kakat lunch vid del playa stadium. Nasta lektion borjar kl 17... sa lang rast med andra ord!
hoppas allt ar bra!

Bjuder på denna





Last day, Woah

Idag går jag i skolan från 13-22. Precis käkat frukost som är det närmaste jag kommer svensk mat. Mjölk med granola flingor haha. Idag är sista dagen innan helg. yay! Går bara måndag till torsdag nice va? ;)
Och denna helg är 4 dagar lång eftersom det är laborday på måndag vilket innebär ledighet :D Då är det en stor fest på stranden!
Ikväll kunde vi sova efter att ha varit sjukt pigga och glott på tv samt stört mike lite. Men vaknade av mig själv idag vid 9 vilket är bra. Bussen går härifrån 11.46. Nästa går 12.50 och då hinner vi inte. Eller rättare sagt sitter hellre på direkt bussen som tar en kvart istället för att ta en buss och sen byta till ytterligare en buss som tar 30-40 minuter.

Eftersom det flesta är lediga på fredagar gissar jag starkt på att vi kommer se mycket party när vi kommer hem från skolan ikväll. :)

I tid för en gångs skull

Har gjort alla läxor förutom en. Den ska göras i helgen! duktigt va? :) Ska också påbörja en "assignment" som ska redovisas om två veckor.

Här på college får man assignments varje vecka som ska vara klara. I de flesta kurser samlar man på sig points (poäng) som sedan beslutar betyget. Så länge du gör en assignment och deltar i disskussioner får man points, jättebra! Man behöver inte vara den grymmaste. Här betygsätts man individuellt eftersom i klasserna finns allt från nybörjar som inte ens rört en dator till avancerade personer som har egna företag. bra va? :)
Fick även reda på att SBCC har landets bästa multimedia utbildning, i'm in luck! :P

Blir nog tidig läggdags idag, sjukt trött! inte så konstig eftersom man knappt sov igår...

Bild: Santa Barbara boulevard


Cleaning lady

Har varit duktig och städat lägenheten :) Vi behöver dock en dammsugare, men det köper vi nästa termin! Vår kvast funkar jättebra sådeså. haha lite kul när man ska ställa iordning alla skor, cikra 10 par säkert som står i rad och vi är 3 personer.. alla skor står inte ens framme ;p

Tired

Somnade inte förrän vid 2 inatt pa grund av festfolket utanför. suck men drog till skolan vid 9. Hade media design som verkar roligt :) Drog hemmåt efter lektion och har precis cyklat en tur till hyresvärden där jag droppade av hyran för nästa månad. Nu ligger vi alla och chillar samt glor på tv.
Imorgon blir det en lång skoldag. Slutar 22.05 så måste kolla upp om det går nån buss annars får jag snacka med läraren. men det löser sig!
Nu ska jag glo vidare på tv med mike.

G'night

nice

Sitter och käkar en avokad och en bagel till frukost :P Bussen går om två timmar och jag är ensam hemma. Alla började 8 idag så tänkte chilla lite innan skolan :)
Idag har jag en lektion: Media Design så slutar 12.50. Skönt!
Åker sist hemifrån och kommer hem först ;)

En del gjort

Har pluggat och varit duktig ! :) redan efter andra dagen, good huh? alla andra som bor i lägenhets komplexet spelar beerpong. dock gör dom det varje dag så :P
Nee ska käka lite frukt nu och sen plugga vidare eller nåt.

Digital Imaging

Verkar vara en sjukt rolig kurs! tror nästan att detta kommer bli min favorit kurs. :)
Gäller bara att lära sig mac nu. Det enda dom använder på skolan! Nej nu ska jag sätta mig framför skolböckerna. Läxa tills imorrn...

För er som inte vet handla Digital Imaging mycket om photoshop!

Hemma !

Kom äntligen hem. Klockan är halv tolv... så kommer det bli varje måndag och torsdag. fy fan. men det blir värt det i slutändan! Nå första dagen i college. Ni är alla nyfikna va ;)

Första lektionen var media design som verkar vara hur kul som helst! Läraren är jättetrevlig och så verkar hon bra :) Hade sedan en lång lunchtimme, närmare sagt 5 timmar... Satt då med Linus ute vid kafeterian i väntan på Rebecka så vi kunde gå och äta lunch. Efter 5 timmar var det dags för computer animation och även denne lärare verkar asgrym! Brinner för ämnet :) Lite lustigt dock när jag och Rebecka kliver in i salen, känns som att alla är 30 plus haha. Många byter tydligen karriär... Vi var väl 4 svenskar i den klassen. Pratade med en av dom som verkade trevlig :)

Vid 21.40 (slutar egentligen 22 men han var snäll och lät oss ta sista bussen) springer vi från lektion pga att den sista bussen går. Vi hann, men tog fel buss så hoppar av men isner snabbt att vi missat 15x... Går då ända ner till state street och fångar in en taxi eftersom sista bussen gått..surt. Men nu kom vi hem iallafall och jag ska duns i säng! Börjar 13.00 imorgon :)

Jajuste, precis innan första lektion så börjar jag blöda på knät (skrapat upp ett gammalt sår) och det slutar inte! Blöder hur mycket som helst så vi springer upp till toan men inte slutar det. Har blod över hela benet. Ser då en sjuksyster som snabbt ger mig ett plåster. Thank god tänker jag. Vi går tillbaka till salen. 15 min kvar tills lektionen börjar och plåstret glider av. haha hur jäkla mycket blod som helst. Springer upp till syrran igen som sätter dit 4 plåster haha. Fy fan vad vi skrattade åt det.

Nej nu ska jag sova. alltid händer det nåt när jag och becka är ute på bussäventyr. kan säga att jag var grymt nära på att ta in på motell....var så arg på att det inte gick några bussar.

Men college hittills var helt ok. Dock har vi redna fått sjukt mycket hemuppgifter känns det som och fler bli det! Tufft är det på högskolan...

Sms konversationen med mike när vi insett att det går nada bussar och inte en enda taxi i närheten:

Sofie: See ya tomorrow, checking into a motel haha
Mike: Are you serious?
Sofie: Yes
Mike: Why?
Sofie: No busses or taxis :O
Mike: Where are you?
Sofie: We just found a taxi :)
Mike: OK good. Fuck you guys are scaring me

hahaha :) men det är bra att han bryr sig ;)

computer animation

Borjar snart min femtimmars langa lektion... roligt, nej. Men hoppas amnet ar roligt dock! blir computer animation nu. Mycket laxor och hart arbete har! skriver mer sen. kram

Blir klar så jäkla snabbt

Bussen går om en timme. Åker tidigare idag eftersom jag måste hitta salen. Kommer man försent här så skämmer läraren ut en. De har tydligen rätt till det... helt sjukt.  Men college ska vara strängt. Slutar tio idag. roligt va? Bussarna går inte ens från skolan då så jag och Becka måste promenera ner till Chapala för att ta en buss från transit. Så om jag inte skriver under dagen hörs vi runt 11pm idag haha.


College baby

Precis gått upp. Rumskamraterna mina gick precis för att dra till skolan, jag har sovmorgon ;) Börjar 10.30, skönt!
Så idag är alltså första dagen i skolan. Ska göra mig iordning nu så skriver jag hur en dag på college ser ut sen!

Ont i fötterna

Vi drog till grannhuset till bobmarley efter att ha förat ett tag. Dom hade live rappare som inte var så där jättebra...
Det var dock kul,träffade nya peoples :) drog vidare där det var rätt segt. Hemma nu. Vi väntar på dominos som ska komma med pizza till oss. mums. passar perfekt som fylle mat :D

kl: 01.30

Imorrn börjar skolan :D !!

Yes Yes Yes

Sitter och pimplar lite vin. Det är vi värda eftersom vi fick genomlida att gå vilse idag ;)
Det är nästan bra att man inte är 21 här... 5liter vin ksotar 107 kr. :O Fast vi hittade en affär igår där det kostade 80kr.... Farligt ;)

Till Farfar

Vad roligt att du har skype! Jag brukar vara inne på datan runt 21.00 din tid :)
 Om du är inne då så kan vi prata! =)

Lost on calle real

Rebecka och jag tog cyklarna till bussen. Hoppade på 23an. Alla gick av vid Kmart förutom vi för vi trodde den gick til downtown. Chaufförern fråga vrt vi skulla varpå jag insåg att vi satt på fel buss och sa då själsäkert : Next stop!
Vi hamner i något bostads område. Hittar ingen busshållsplats. Ringer Mike som snällt säger att han kan hämta oss.
En halvtimme går och han har fortfarande inte kommit, vi ringer och jo han är på Calle Real vägen. Vi säger att vi går mot Bensinmacken Mobil och han ringer oss och säger att han är där. Men icke är han det. Nej han är långt bort. Vägen är tydligen riktigt lång.... han var 1.5 mil bort hehe...

I väntan på honom dyker det upp en man som hört mig prata med Mike i telefon då jag jag säger att han är lost inte vi. Vi båda var helt fel ute. Mannen frågar oss efter mitt samtal med Mike vad som pågår. Vi svarar att vi är vilsna. Han skrattar lite och går in i macken. Kommer sedan ut med en kasse öl då han utbrister: You girls wanna come and drink beer with me?

Nej det ville vi inte, vi väntar på våran kompis. Efter en timme kommer Mike som ligger på tutan när han ser oss hahaha. Vi köpte då 100 stycken av hans favorit isglass. Då blev han glad. När vi kom hem så blev vi glada för då ser vi att vi har en fin mellanstor platt tv i köket! :) Jag förösker installera den men det visar sig att vi måste köpa den förbaskade kabeltvn...Suck. Men det är bara 4.30 dollar vilket inte är någonting. Så vi lär åka ochj köpa det idag eller imorgon. För just nu ligger Mike och sover, han är riktigt bakis hahaha.

hahaha

Kvällen/natten igår slutade med att Mike däckade på vårat golv. där sov han hela natten haha. Han hade tur som inte var bakis idag fast det är inte så konstigt för vi matade han med typ en hel jäkla pizza och tvingade han drick mycket vatten. ;)

Om det nu blir finare väder idag kanske vi drar till en när belägen strand. Men just nu är det molnigt, bruakr dock klarna upp runt 12 :)  Annars en cykeltur kanske som vanligt :P

Våran käre Mike

Kommer hem, in vinglande och sätter sig på vårat golv och berättar allt som hänt under kvällen. Detta sker varje kväll haha. Sen sjöng han lite för oss :)


overrated

satt ute på innegården med grannar och annat folk innan vi begav oss ut mot DP. Försökte ringa Sarah men utan tur så vi struttade runt i hopp om att finna henne. Till slut tröttnade vi på alla som bara söp för att supa sig fulla, Här är det helt annan stil på festandet- Folk drick för att bli fulla inte för att vara sociala. nej nej. Så vi drog hemåt, beställde pizza från dominos. Fick 2 medium pizzor för 11 dollar pga att de gjorde fel. bra tyckte vi haha. Lunch imorrn ;) Imorrn blire stranden här på IV sen blir det ugång a la amerikansk stil hahah.





Tonight

Nu är vi fixade och väntar på att diskmaskinen ska bli klar så vi kan börja surpla vin. Vid 21-22 kommer Sara och två till över och förar här innan vi beger oss mot DP där vi ska möta upp resten!

Måste bara ge tips till tjejerna där ute. Med följande hårprodukt får håret en shyst glans och fräsch doft! Föna först med värme tills det är halv torrt sen applicerar du produkten och fönar efter det med kall luft! Funkar utmärkt och håret slits inte lika mycket :)


Ja ännu en solig och varm dag!

Idag har det varit bra hittills. Hunnit med en del faktiskt!
började med frukost, saknade svensk fil och flingor så köpte naturell yoghurt med granola flingor? haha :P tytp som crunchy hemma. Pratade sedan i skype med Micke och Viktoria :) Hon tyckte jag kunde komma hem haha :P men nej nej ;)
Ringde sedan till Sara! Kul att höra henne :) Vi skulle pratas vid lite mer imorgon!  Så alla skaffa skype, kommer tjata som bara den ;)
Efter allt pratande så drog vi ut på framsidan av huset och lade oss i gräset för lite solning, stört skönt! Dock tappade vi intresset efter en halv timme :P Så drog iväg och fixade min cykel (behövde tighta till sadeln lite, satt lite löst) Sen drog vi till Starbucks där jag köpte en frappacino och becka en iskaffe. Idag ska vi unna oss med en liten annan middag jämfört med pasta som vi ätit i någon vecka, hör och häpna, Korv med bröd! hahah ;) billigt och bra = bra för vår ekonomi.

Nu ska jag lägga mig på golvet för att lida ut den äckliga värken. Usch vill inte vara tjej just nu. :(


Gonatt

Vi orkar inte vänta tills han lagt sig :P får bli en annan dag. nu ska vi sova!
Godnatt!

eller rättare sagt god morgon till er i Sverige ;)

Idag vare livat

ligger och kollar på 8 simple rules. Surf the channel är grymt bra när man har tråkigt :P
De flesta är trötta så vi kör hårt imorrn! då jävlar blir det party ;)
Utanför fönstret hör jag en jäkla massa skrik. Seriöst alla amerikaner skriker när de är fulla. så irriterande...
Mike är bortsprungen, vi skulle skrämma han för det var så sjukt tyst i hans rum så antog att han sov men icke sa nicke. Han är ute på egna äventyr! Och inte är det han som skriker för han sjunger alltid. och då menar jag alltid. Ingen bra sångröst men riktigt underhållande haha :)

hade gött!

Hämd!

Mike skrämden nyss livet ur mig! Men jag har smidit planer så bäst för honom att han inte somnar inatt, annars är det väldigt synd om honom ;) Ska nog filma alltet. hahah oj oj vad han ligger risigt till!


Kära vänner

Duschen funkar! wihooo :D asskönt.
Rebecka och jag tog ännu en cykeltur nyss med olika mål.
Jag ville fixa sadeln på cykeln eftersom den var vinglig, hon skulle köpa hudkräm. Sen skulle vi köpa en tändare till lägenheten vilket var det huvudsakliga målet. Slutade med att vi glömde köpa tändaren, lyckat? Vi får cykla tillbaka senare...

Nu ska jag hjälpa rebecka med tvättmaskinen som stannat och inte vill öppna haha.

P.S.

Vi får tv och köksbord den 15e september... roligt va? Vi äter vid våra skrivbord haha.

We need a TV. alla klagar alla vill ha :)

p.s.s. Det är 27 grader här :)

Major problem

Jo det är ju så här va. Att vårat badkar fylls på jätte snabbt när man duschar. Det tar typ 40 minuter för vattnet att rina ner... Så nu har vi några gubbar som ska fixa problemet hoppas jag för annars måste de riva hela jäkla badkaret!!! :O NO, vill fasiken duscha nu men icke går det.. :@

By the way. Duscharna i sverige är mycket bättre! Rättare sagt badrummen i övrigt är bättre haha :D Här är allt så segt och lite gammalt. men det funkar ;) Köpte förresten en keychain igår, en surfingbräda. Snygg som attan!

Och nu är det så här att jag har en del läsare, men vilka är ni? Skriv en kommentar yao :)

God natt på er god eftermiddag till mig

Ja då har man precis kommit tillbaka från cykelturen som gick mot K-mart där Rebecka köpte ett par skor, äntligen haha ;) Sedan köpte vi ett varsitt doftljus till lägenheten. Stackars Mike ;) 6 kilometer cyklade vi, kommer bli många mil detta år känner jag på mig :P Nice!

Ska trycka i mig en bagel nu och sen hitta på något, vettefasiken vad dock. Nån ide?

En sån där tråkig men behövlig dag

Fick sms av petronella imorrse som undra om vi skulle med till beachen. Men icke någon sol för oss idag, fick för mycket igår :P Skulle ses ikväll istället maybeee.
Just nu sitter jag och knaprar morrötter i väntan på att tvätten ska bli klar så jag kan lägga in den i torktumlarn då va.
People get skype så we can talk :) Pratade iof med mamma, viktor och micke idag och tycker skype är jäkligt bra!


Morning!

Vaknade för några minuter sedan. Legat och hört på mikes alarm klocka hela morgonen, han hör den ju inte :O
Men nu är jag uppe klockan är väl runt 10 , har ingen klocka på mig. Ska väl ta biken och köpa mig någon bagel snart om jag orkar. Sen blir det städdag för hela slanten! Måste växla in en 5 dollar så jag får en jäkla massa quarters. Kostar nämligen en dollar att tvätta, surt.

Men men jag är glad för det! :)

Läggdags snart

Suttit och glott film med Rebecka och är dundertrött nu! Ska nog slagga nu.
Imorgon är det städ/tvätt dag här roligt va? usch, men nu har man inte några föräldrar, så är det att bo ensam...

Och ja mamma, jag fick laddaren idag :)


Så nu är det så här va

Jag har skaffat mig skype. Men eftersom det är folk jag icke känner på bloggen så får min familj och vänner snällt fråga mig efter den. Och vänner har ni inte skype, SKAFFA omedelbart!

Tack och hej

Dolphins and sealions, so cute!




Dolphins and Sealions

Idag drog vi ut på med en katamaran. Hur kul som helst! Förvisso blev det inge segling på grund av vind brist men istället fick vi se sjukt mycket delfiner! Så vackra och roliga när dom leker med båten :P Tog bilder, lägger upp dom senare, måste ladda kameran.

Ikväll var det tänkt utgång men i dagsläget är vi inte så där jätte sugna, rätt så trötta och brända. Vi laddar till helgen! ;)

Yay

Guess what I'm doing today? ;) (music: dun dun dun)

Ska segla idag! 12.30 ska vi vara vid hamnen :D Får kanske se delfiner om vi har tur ;) hinner inte skriva så mkt mer nu, ska käka frulle sen packa väska.

ps. mamma, min blogg jag skriver vad jag vill ;)

Otur

Tror vi var på fyra affärer för att leta efter vykort. Hittade INGA!  Rebecka var trött på att låsa cykeln vid varje affär men jag insisterade på att det var nödvändigt, inte fan vill vi bli av med våra cyklar :D Efter mycket letande gav vi upp och cyklade hemåt. Trafiken här är sjukt bra, alla förare är så snälla! :) 
Vi var nära på att cykla till K-mart som tar säkerligen 30 minuter men klockan var lite för mycket så vi sket it.

Ska kanske träffa Petronella, Malin och Ida senare efter att deras bio är klar. För tillfället händer nada, vi sitter här och är hyfsat uttråkade. Kanske en cykeltur? I'm in love with ma bike :D

Imorrn blir det stan sen krogen. 18 år på måndagar och onsdagar ;) So fuck 21 årsgräns!

Hare gött

Min fiiina cykel!

It is a cruiser. Finare i verkligheten. Får ta en bild utomhus ;)


Beachen

Drog till stranden idag. Spenderade några timmar där med flickorna innan vi begav oss till K-mart. Köpte kastrullen, äntligen! :) Sen väntade vi en och en halv timme på bussjäveln (vi råkade sitta vid fel hållplats)... Nu ska vi iväg och köpa lite vykort och ta en cykeltur. Ikväll kanske vi ska träffa en snubbe vi träffade på bussen. Han blev överlycklig när han fick prata med svenskar haha. Tydligen var det 2 månader sen :P

Jaja, away we ride!

 

Tiiidig uppstigning

I och med att Mike somnade i Rebeckas säng fick hon slagga i hans. Tur för honom att han inte snarkade haha ;) Vaknade för nån 15 min sen och runt halv 12 ska vi dra till beachen med tjejerna. Skönt! Inte varit där på ett tag känns det (6 dagar)

Ska ta lite pics! :)

Chilling dilling

Just nu är klockan sent här. Ingen koll alls på vad klockan är. Men det är mörkt och Mike kom nyss hem halvlullig så det är nog nattetid ;) Vi rumskamrater sitter i vårt sovrum. Lyssnar på musik och pratar om vad tjejer vill ha. Hahah en helt omöjlig fråga :P Mike retar sig på det ;)

Imorgon blir det stranden sen på kvällen vill jag hitta på något kul! :) Nej ska fortsätta socialisera nu =) hoppas ni har det bra hemma i Svedala. Jag har det helt underbart här. Trivs som fisken i vattnet!

Not liking it

Filmen var nog inte den bästa som setts. Kändes som att den har fått för bra betyg än den var värd! Mike satt mest och skrattade åt hur patetisk filmen var och jag garva åt honom. Det enda han sa var: I'm only here because I like you guys.
hahaha :P men men, rebecka och jag har precis varit ute och cyklat med våra nya cyklar :D Vi är så nöjda med dom!

Japp japp!

Drog till Downtown idag där vi fixade checkar sen bar det iväg till transit center (ungefär som slussen fast mycket mindre.) Bussen kom aldrig och vi var jätte hungriga så drog en pizza som var sjukt god! Sen blev det manikyr, nice ;) så sjukt billigt här jämfört med Sverige, 100 kronor för en franskmanikyr. Fint blev det! Målet efter det blev att dra till K-mart för att köpa diverse grejer men vi orkade inte åka längre med bussen så vi hoppade av i Isla Vista centrum där vi köpte en varsin cykel, gratis lås fick vi med också, snälla gubbe som sålde dom till oss :) Ska ta en bild sen på den, grymt snygg är den! ;) Och mamma, det var värt att köpa cykeln. kostade bara 800kr och vi kommer bruka den som fan! Går överallt nu så med cykel går allt så mycket fortare :) Speciellt när vi måste gå igenom hela USCB campus om buss 24x inte går...

Ikväll blir det bio med Rebecka och Mike, vi ska se mama mia. Mike går runt i lägenheten och sjunger hära, haha lite blandat med abba och hiphop ;)

Morning!

Vaknade nyss och sitter för tillfället och äter havregrynsgröt. När rebecka är klar i duschen ska vi ta vårt pick och pack mot bussen. Det som ska göras idag lär ta en bra tid.

1. Ner till State Street för att fixar checkar hos banken.
2. Till skolan där böcker till Rebecka ska inhandlas och jag ska köpa en tröja
3. K-Mart för att köpa en dammsugare och en kastrull och ett saltkar. :)

Sen hemåt! Får se vad som händer och sker ikväll. Var tydligen dött på DP igår. Kanske drar en bio. Vi är sugna på mamma mia filmen. :)

Chiillll

Mike och Justin drog nyss ut och skulle kolla läget på DP. Becka och jag stannade hemma. Vi drog och köpte lite godis förut och har nyss kollat film. Ska la ta och dra på nån till film lr något. Eller kanske läsa för en gångs skull? :)

Hur har ni de?

USA time: 10.05 pm

Dag på stan

Drog till downtown med Rebecka idag. Strosade runt lite och käkade en god lunch innan vi bestämde oss för att bege oss hemåt. Santa Barbara downtown är verkligen jättefin, skit gullig gata :) Försökt hitta en kastrull men utan resutlat. Så vi får fortsätta att koka spagetti i micron haha. Men imorgon ska vi göra en del ärenden. Det blir banken, skolan och köpa kastrull och salt haha.

Ikväll blir det chill med grabbarna. Vi lär väl ligga på vårat golv som vanligt, vi har heltäckningsmatta i sovrummen, asskönt! Så jag har sagt att om man är för full någon gång så ska jag lätt sova på golvet haha! Inte fan tänker jag klättra upp till sängen haha ;)

Jäklar!

Igår var vi på DP (del playa road) som är Isla Vistas party gata. Vi kom dit efter at ha förat med några andra svenska killar i deras lägenhet. Och ja, DP är sjukt! Så stört mycket folk som typ vallfärdar fram och tillbaka för att gå in på de olika festerna som finns. För här går man bara rakt in och är det tråkigt går man till nästa hus.
Mike ringde mig och sa att vi skulle dra till Bob Marley huset och det gjorde vi. Väl framme ser vi säkert 100 pers som står på framsidan, på balkongen och i huset. Stört mycket människor med andra ord.

Innan vi drog hem så skulle killarna ha mat och det tog säkert en timme att komma fram till stället som egentligen tar 15 min. Men det var fester överallt som de bara måste gå in på. SÅ vi kunde ganska snabbt konstatera att tjejer på college här i Santa Barbara är hyfsat skabbiga då dom dansar som jag vet inte vad.

Här kommer en bild från Bob Marley huset :)


Min lilla hörna :)


jahaja

Seg dag idag. Men nu börjar lägenheten bli mer bebodd så att säga. Mikes mamma har köpt knivar, gafflar etc som man behöver i en lägenhet. Hittills har jag och Rebecka levt på en tallrik, glas, skål var. så det behövdes lite mer :P
Ikväll blir det utgång tippar jag starkt på!

Jag har ett väldigt skönt schema btw:

Måndag

10.30 - 12.50 : Media Design
17.00 - 22.05 : Computer Animation I

Tisdag
13.00 - 15.20 : Digital Imaging I

Onsdag
10.30 - 12.50 : Media Design

Torsdag
13.00 - 15.20 : Digital Imaging I
17.00 - 22.05 :
Classical Animation

Så har alltså en 3 dagars lång helg, grymt skönt!

bilder!


Till anonym igen

Börja skriv ditt namn eller mailadress så är det lättare att svara på dina frågor :)



Har du bott förut i USA? Hur kommer det sig? :) och isf vart bodde du?
Svar: Jo jag bodde i usa 1997-2001 på grund av att pappa fick ett jobb erbjudande. Bodde då i massachusetts. Först i en stad som heter Chelmsford (älskar det) och sen flyttade vi till Gloucester (älskar det ännu mer) :)

Vart på värmdö bor du?
Svar: Bor nära hemmesta. Ger inte ut sånt i bloggen, men tar väl 15 min att gå till hemmesta centrum

Superb living

Nyinflyttad i lägenheten! Sov första gången igårnatt. Rebecka och jag drog till några kompisar och satt och drack. Spårade lite men kul hade vi :) Vinglade hem och till våran förtvivelse funkar inte nyckeln! Michael är inte hemma så försöker nå honom men går inte att ringa, får sen ett sms där han säger att han är helt lost hahah. Tillslut kommer han hem, vi har då låst i fel nyckelhål, därför vi inte fick upp dörren. hej är är man dum och full haha. Somnade askönt och vakande av mikes larm, uscccch.

Drog oss upp ur sängen och gick och handlade lite mat, träffade även en snubbe som var halvsvensk. Kom från skåne, trodde han bara hade en svenska mamma, för svenskan var väl sisådär :P

Mamma åkte hem igår och är i chicago nu (dad told me) så hon är i sverige imorrn.
Skoja inte att man märker av att det är student liv nu. Micrade nudlar nyss.

Och ni som vill skicka ett fint litet brev till moi får gärna göra det! Kontakta mig för adressen! :)

Snarrrt

Snarrt åker vi iväg till the apartment!
Inatt var det åska btw.. :O


:)

Last night with mum

Har spenderat kvällen med mamma. Vi köpte lite grejs som jag behövde samt åt middag på en typisk amerikansk resturang Dennys. Det roliga är att vi åt där 2 dagar sedan och gav lite för lite dricks då personalen fick komma och be om mer haha. Här i USA måste man ge minst 20% i dricks om jag har rätt. I allafall, så idag var personalen extremt vänliga och gav oss gratis efterrätt etc. haha vi satt och garva/skämdes lite eftersom vi typ hade get 2% sist vi var där. Men denna gång fick han 10 dollar i dricks vilket är väldigt mycket ;)

Nu är vi på rummet och ska la ta det lugna, glo tv och sånt innan läggdags. För imorrn hörrni, så får vi äntligen lägenheten! :)

Stranddag

Imorrs gick vi upp ivriga på att få flytta in i lägenheten. Väl satta i bilen körandes mot Isla Vista så är vi framme cirka 30 minuter senare. Ringer då våran hyresvärd och för väldigt deppade nyheter....Nämligen att vi har kommit på fel dag! Vi hade tagit fel på dag, det är ju imorgon som vi får lägenheten...Klantigt. Lägenheten var inte städad så vi kunde inte få den tidigare...

Så vi spenderat dagen på stranden med Pertonella och Malin. Jäkligt bränd har vi blivit! Ikväll blir det en sista kväll med mamsen då vi två ska käka middag och shoppa lite.

hur har ni det i Sverige? :)

Hittar inte bilderna men dessa får duga

Dom jag tog med min kamera har jag tydligen inte lagt upp men ska göra det i helgen då jag får tid. Så länge snodde jag några från lovisa , dessa kommer från min avskedsfest ;)

 :


Svar till anonym(a)

Jo jag bodde på värmdö innan :)

Ni som skriver anonymt, skulle vara kul att veta vilka ni är, har ni blogg, skriv adressen!

LA säger jag bara


Ok här i Santa barbara finns det verkligen sjuka människor. Dock har vi sett eller i alla fall jag den sjukaste grejen. Vi såg en hund som hade en katt på sin rygg som i sin tur hade en råtta på sin rygg! Helt sjukt haha. Och idag när jag och Rebecka var på State street ser vi hur hunden ligger och sover, på hunden ligger katten och råttan. det roligaste jag sett hahahaha.

Idag har vi varit i skolan och anmält oss (registered) till klasserna, dock var jag redan klar med sånt, skönt. Rebecka och jag har två lektioner tillsammans, båda slutar 22.05...
Efter plugget drog vi till banken där bankonton infärskaffades. Sedan en tur på state street där jag fönstershoppa och rebecka inhandlade lite smått :) Mötte sedan upp mamsen som tog oss till Circut city där Rebecka köpte en laptop.

Nu på kvällen har vi druckit bubbel och ätit jordgubbar, gott gott :)

Imorrn får vi lägenheten och då kommer jag få ,mer tid till att lägga upp bilder till helgen då jag får koll på allt! Kan inte dra upp sladdar och sånt ur väskan just nu :P

En sak jag måste informera mina vänner om. MUSTANGER, överallt finns dom, jag är i drömstaden!
För er som inte vet så ÄLSKAR jag ford mustang :D och då menar jag älskar :D

Lite frågor

Jag får frågor hela tiden men har inte så mycket tid nu på morgonen innan jag drar till skolan så blir typ 4 frågor :P

1. Var ligger santa barbara ungefär? nära los angeles?
Santa barbara ligger cirka 2 timmar från Los angeles. Det går direkt bussar från flygplatsen hit, så det är väldigt lätt!

2. Mycket kommer det att vara att läsa under din usa vistelse?

Om jag förstår din fråga rätt så ja det kommer nog bli en hel del inlägg ;)

3. Hur gick flygresan?

Den gicfk galant förutom att den var så sjukt lång. Vi fick också turbulens mellan Chicago och LA som var lite läskig eftersom "gropen" var hyfsat djup, men det gick bra.

4. Hur lång var flygresan?
8 timmar från arlanda-chicago sen 10 timmars vänte tid i chicago. Flyget mellan chicago-LA tog 4 timmar.
Så det tog en bra tid :P


Living the dream

Dålig uppdatering på grund av att min adapter inte fungerade på datorn men nu har vi fixat en ny!

Resan
Resan började med att vi blev uppgraderade till Buisness class, nice :) Låg och sov i en säng nästan hela resan, asskönt! Allt var perfekt i den klassen haha ;) När vi väl landade i Chicago så var det bara att bege sig in till stan för vi hade 10 timmar till godo innan planet mot LA skulle lyfta. Släpade på som det kändes 10kg packning var. Men vi gick i två timmar nonstop nästan...Det kändes. Planet till LA tog 4 timmar och när vi landar får vi nytt hotell pga att det vi skulle bott på från början inte var bokat tydligen!? Men pappa fixade nytt till oss :) Innan vi väl kunde åka till hotellet  var vi tvugna att leta efter vårat bagage som var försvunnit, suck. Men jag lyckades till slut få fram det :) Nästa dag var det dags för en busstur till Santa Barbara som tog 2 ½ timmar att åka. Det tog oss mer än 24h att komma fram till Santa Barbara! Längsta resan jag gjort i mitt liv :O

Första dagarna i SB

Första kvällen köpte jag och mamma hem lite vin, ost och kex som vi åt. Satt och små glodde på en film som vi sett för länge sen. Denna film påminde mig om pappa direkt för efter ha nhade sett filmen så gjorde han alltid "The Claw" (familjen förstår) ;) haha. Tidig säng gång blev det dock. Vaknade väl runt 6-7 då vi gick upp och tog en 2 timmars promenad. Hyrde bil och drog en runde upp till skolan.

Skolan är helt sjukt fin! Utsikten är gudomligt vacker, ska ta en bild och lägga upp så fort jag har tid! Ni måste bara se den :) Vi har bergen på ena sidan och havet på andra. Så jäkla vackert! Jag stormtrivs kan man lätt säga :) Träffade även Rebecka för första gången på motellet (vi bor på samma fram tills torsdag då vi får lägenheten) och hon är en jättesnäll och trevlig! Så en bra rumskamrat har jag fått :) Får vi se hur Michael är :)

Introduktionsdagarna i skolan har varit långa och rätt så långtråkiga förutom alla människor man mött. Långa föreläsningar där vi hörde samma sak om och om igen men det var väl för det bästa så vi ska komma ihåg allt ;)
Mycket att komma ihåg dock! De senaste 2 dagarna har det varit jag, rebecka, petronella, malin och ida som har hängt ihop. Tror det blir mer amerikaner när vi väl börjar studierna och har flyttat till isla vista!

Solen är riktigt stark här må jag säga, första dagen gick jag och rebecka ner till stranden och poolen, låg där i 2 timmar och blev så sjukt brända. Men bruna sen ;) Sover gör man asskönt för det är inte alls varmt på morgonen (havet+dimman).

Lägenheten & området
Ja jag kan ju också berätta lite om lägenheten.
Idag var jag och Rebecka och kollade in den. Den är hur fin som helst! Vi är väldigt nöjda! :D Helt nyrenoverad, vi blir dom första som bor i den, grymt!
Tycker lite synd om Petronella som bor på del playa med 6 andra tjejer. Skitigt i hennes lägenhet så hon lär spendera tid hos oss haha ;)
För er som inte vet är Del playa party gatan i isla vista. Om vi säger så här, tänk er götgatan i stockholm fast 10 gånger så mycket folk så kan ni ju börja ana hur det är attbo/sova på den gatan. Det är smutsigt och "nerfestat", röda muggar (ni vet såna som finns på filmer ;), iallafall så finner man röda muggar ÖVERALLT, och de mesta ligger utspridda på tomterna.
Sedan är det väldigt mycket droger här vilket inte är bra tycker vi svenskar men så länge vi håller oss undan det är det lugnt. Inställningen till droger här är helt annorlunda. Dom ser det som att röka en vanlig cigarrette, helt sjukt.

Imorgon blir det counseling på skolan, sedan shopping med mamsen innan jag möter upp tjejerna på beachen! :)

hade gött, saknar er alla där hemma!

Troligvis sista inlägget idag

Tänkte snabbt uppdatera.

köpt satans mycket korv och läsk till ikväll :O Så alla kommer bli mätta och belåtna! Ska göra mig iordning nu för kusinerna kommer lite tidigare nämligen vid fem som är om 45min ser jag nu! måste skynda mig lite nu hehe. Ehm ja, har ni tur så blir det update innan jag lägger mig men tror nästan att datan packas ned om nån timme. Så isåfall höres vi i Santa Barbara! ;)


Längtaaaar :D

Lugn morgon

Suttit och tagit det lugnt hela morgonen i princip. Käkat lite vattenmelon till frulle/lunch, mumma.
Om en stund kommer pappsen senare blir det nog gymmet om vi hinner!

Ses ikväll kära vänner! :)

Nadaaaa

Lacket är på men har inga kläder till ikväll, hjälp! Lär dra med mamsen nånstans och inhandla nåt enkelt bara.
Jätteroligt med kommentarer som ni lämnar! Skriv mer ;)

Last day in Sweden

Inatt fick jag tre samtal från okänt nummer runt halv fyra. Svarade dock inte. Ingen aning vem så om du läser bloggen får du gärna smsa lr skriva här för svarar inte på nummer jag inte känner igen ;)
Har precis duschat och sitter nu med en ansiktsmask på, ska ta bort den snart. Efter pappas möte ska han hämta upp mig sedan ska vi göra lite småärenden som skrivet i inlägget nedan.
Säkerligen en update innan festen.

Kommer Sakna din härlig personlighet!



You better get your ass over to Santa Barbara for New Years! <3

Kommer sakna dig


Imorrn!

Imorrn vid den här tiden kommer jag att landa i LAX eftersom vi flyger med tiden ;)
Det sjuka är att jag inte känner nåt speciellt direkt. Tror det kommer komma när jag ska säga hejdå till alla idag...
Ska sova snart. Mycket som händer idag! Ska nämligen till banken, gymmet där pappa ska överta mitt kort, inhandla lite saker inför kvällen och sen packa handbagaget innan alla gäster kommer!

cykling

Tar cykeln och kör i uber snabb fart nu till Disa. Hörs senare mother******* ;)

Tröttttttt

Precis ätit middag med nästan hela familjen. Tvillingen min drog och grilla med sina polare. Väntar på att Disa ska ringa så ska vi mötas upp. Sista gången vi ses idag :(
Usch jag är så trött idag :O Förstår inte, har i och för sig hållit på med saker hela dagen. Längtar dock till imorgon!

I'll write later, bye peeps

2 days left

Gick upp halv elva och drog och klackade om mina skor samt köpte saker på apoteket.  Direkt när jag kom hem så drog jag ut och åkte wakeboard med Viktor, Micke, Viktoria, Krille och Sara. Vi struntade i regnet ;) Nu har jag packat allt! Bara sakerna som ska in i handväskan :)

Imorrn ere party, ikväll lite middag med familjen och morfar. Hade bäst!

Nu säger jag ett ord:

Godnatt :)

Pigg som bara den!

Ligger i sängen och glor på sex and the city. Lär sova snart om jag inte sätter på nån serie.
Lovisa och jag åkte wakeboard med mina bröder häromdagen. Sen ville vi åka på fötterna. Jag ligger nästa och drunknar då vi bara hade en flytväst. Lovisa syns bäst då hon flyter som en kork!


Gamla inlägg :O

Detta är en av mina favorit inlägg jag skrivit, tryck här

Kan säkerligen lägga till en massa punkter på listan haha :)

Till Anonym

Du som kommenteratde mitt förra inlägg. Kan inte ge dig något svar då du inte skrev nån mailadress eller blogg så du får svar här!

Jag åker den 8 augusti, alltså nu på fredag! Jag ska studera på College i ett år. Blir multimedia så hoppas det kommer bli kul!
Vart ska du studera?

Nattbad

Så som sista kvällen med Sara då vi badade mitt i natten med vännerna gjordes detsamma idag. Dock med kusinen jessica, matilda, viktoria och Micke. Fast kan erkänna att Viktoria och Jag bangade på att doppa oss så följde snällt med och kollade på. 19 grader var det dock!

Blir fortsatt packning och imorrn stänger vi väskan efter att ha packat ner det sista som vi ska köpa imorgon.
Ska vara duktig och ta lite bilder som kommer upp innan fredag! Och då på håret med, har inte glömt ;)

Snart klar!

Alla kläder är packade. Nu är det bara prylarna som ska ner. Så som datan, neccesären, sminket och sladdar etc. Mycket elektornik helt enkelt ;) Dock är det bra att vi ska köpa det mesta i USA då det blir enklast så.

Ska glo på filmen "The Wedding Date" nu och sen packa ner det sista :)

Snodde av Lovisa :D

1) Vad åt du till frukost?
 - Fil med K-spec röda bär
2) Lägg ut den senaste bilden du tagit på dig själv
 
- Finns redan i bloggen
3) Vem fick du ditt senaste sms ifrån?
 - Sandra
 4) Vilken färg har din dator? Alltså skalet...
- Svart
 5) När var du arg senast?
 - förra veckan
6) Ditt bästa minne från skoltiden?
 - När jag och Lovisa stängde av all ström i skolan hahaha
7) Ditt sämsta minne från skoltiden?
- Eh..
Yoga eller löpning?
 - Yoga för det är så skumt
 9) Spaghetti Bolognese eller Oxfilé Provencale?
 - Oxfilé Provencale
10) Vilka tidningar läser du regelbundet?
- Expressen
 11) Favoritkaraktär i deckare?
- Kollar inte på deckare
12) Teveprogram du aldrig missar?
- Kollar knappt längre men förr var det Kustbevakarna
13) Vem är du avundsjuk på?
- Alla som vinner sjukt mycket cash på lotto och blir svinrika
14) Din bästa revansch?
- Den kommer så småningom ;)
 15) Din bästa chef ever respektive din sämsta?
- ingen speciell
16) Mat som du aldrig någonsin kommer att äta? Orsak?
 - Människor USCH och hundar och katter och ormar och råttor etc :P.
17) Offentlig person som du skulle vilja ta dig ett snack med?
 - Ingen speciell
18) Kaffe eller te?
 - TE
19) Skostorlek?
- 38-39
 20) Hur ofta är du på IKEA?
-  En gång om året ibland två
21) Om du hade fem miljoner över - vad skulle du köpa? Och du var tvungen att köpa något annars skulle de försvinna... -
Betala av lånet och sedan investera i något samt köpa en Ford Mustang GT/shelby

Grym dag

Började min dag med shopping. tre par skor inhandlades. Bland paren ett sjukt par snygg högklackade. Bikini, legging och fliflop. Imorgon blir det apoteket shopping haha. Ska inhandla ipren, hudlotion och plåster etc. Efter shoppingen med mamsen åkte jag hem till Lovisa. Där lekte jag med hennes hund Zeus medan hon gjorde sig iordning. Drog sedan ut i regnet och mötte upp Joanna i slussen. Vi åkte till gamla stan för att ta en fika men vi hamnade vid t-centralen. God sallad åts och vi var mätte och belåtna. Drog lite mer shopping, dock för dom två ;)

Måste packa klart allt idag, bläh vill inte :(

Tar aldrig slut!

Packat och donat mestadels idag. Aldrig har jag packat så här långsamt, så det var väl bra att jag började tidigt! Framåt kvällen började jag tröttna så Disa kom över men bestämde oss snabbt för att dra till henne och bada bubbelpool :)

Imorgon blir det tidig uppstigning. Ska inhandla lite saker som ska med till USA. Efter det ska jag möta upp Lovisa och kanske strosa runt stan en sista gång och ta en fika, därefter slutar vi kvällen hos Joanna. Sen blir det hemåt för att packa det absolut sista. Hinner inte på onsdag då massor är planerat.


Första klar!

Fick in pengar från csn idag så nu har jag betalat den första delen av mitt program jag ska studera! :) nästa blir vid nästa utbetalning. Skönt att ha det gjort, känns bättre nu :)

Ska packa nu, fy vad tråkigt det är!

Kommer senare

BIld får bli senare, kameran är på laddning. Håret blev iallafall jätte fint! Mörka och lite ljusa slingor :)
Nu ska jag packa lite mer :)

Uppe tidigt!

Vaknade 9 idag vilket är rekord för mig om man bortser från segling då man vakna 7-8 varje morgon.
Nu på morgon har jag fixat och donat med en massa saker. Neccesärer har packats, kläder har sorterats och nu väntar jag bara på att all tvätt ska bli klar för att efter det kunna bestämma vad som ska med och vad som ska stanna hemma i Sverige.

Ska snart kila iväg till frisören, tar en före och efter bild.

Ciao

Ordning ska det vara

Har suttit och gått igenom en massa papper och sorterat in i högar så jag har hyfsat koll när jag kommer till SB. Bokat hotel har vi också gjort eftersom vi får lägenheten först den 15e. Men det är lugnan, får spendera en vecka med mamsen innan hon åker hem den 16e.

Nu är dags för ett avsnitt på surf the channel sen läggdags.

Ching-a-ling!

nja, rastlös?, ja!

Inte kunde jag sitta still framför tvn tidigare idag. Nej jag övningskörde ut till landet och hälsade på kusinerna där. Alla var smått ledsna men glada att jag skulle åka. Åkte därefter ut till segelbåten för att ta hem lite saker och slänga en del från semestern som blivit kvar lämnat.

Nu blir det tv och chill. Update later!

Lugn TV kväll

Var sjukt länge sedan jag satt och kollade på en film i lugn och ro. Det ska jag göra ikväll. Få tillbaka krafterna. Ska nog göra en fruktsallad, fick en craving efter det :P

Vad gör ni andra ikväll?

One down, one to go

Har packat en resväska nu. Känns inte så mycket. Satt mest där och klagade på att det var tråkigt och antydde att pappa kunde göra allt och jag bara sa vad som skulle ner i stora väskan. Men det tyckte inte mina föräldrar haha. Usch, hatar att packa. Men min garderob är näst intill tom. har väl 5 tröjor kvar i princip. En hel hög av kläder som ska tvättas och sedan en till hög med kläder som ska packas ned. Ska försöka ha all packning klart till Tisdag/Onsdag.




Vit Vecka

Var ute på krogen igår, det blev rock hela kvällen :) Först anchor och sedan medusa. Lovisa och jag hade i alla fall kul :)
Idag är det bara chill. Ska ta det extremt lugnt, betoning på extremt. Behöver vila och få upp krafter igen :P

Snart åker jag....

Kvällen vi sov i en bod





Imorrn!

Imorgon så ska ni få se lite bilder/nån film snutt på mig och min älskade Lovisa. Alltid har vi kul tillsammans, dock får vi se om ni har samma humor? ;)

Två saknader...

Idag har jag sagt hejdå till Matilda och Sara. Usch, känns väldigt tråkigt. När man väl säger hejdå är det ledsamt men lätt. Det är när vi går ifrån varandra som man tänker efter: shit nu är det ett år tills jag träffar dom igen...
Tror inte det känns så mycket eftersom jag inte flyttar förrän nästa vecka och då lär de två få ett varsitt sms, kosta vad de kosta vill ;)

Sara och Jag




Matilda och Jag





Sommar :)


mumma

Precis ätit en ceasar sallad och ska snart göra mig iordning. För ikväll ska jag umgås med Sara. Hon åker imorrn och kommer hem samma dag som jag drar till USA. Därför blir det en sista kväll med henne idag. Måste också säga hejdå till matilda som sticker till turkiet imorgon och kommer hem den 8e också...


Som sagt alltid händer det något...

Förrgår var jag på fest hos Erik, skoj! Slutade med att Jag, Lovisa och Tom somnade i en bod i väntan på bussen som skulle gå halv 6.. Jag sov i en solstol, lovisa i en minimal soffa och tom i en säng. Vi vaknade vid 10. haha så bror hämtade oss eftersom nästa buss inte gick förrän om en timme.

Exakt en vecka kvar tills jag flyttar :)

RSS 2.0