Saknad

Det har bara gått 3 dagar sedan Brianna åkte hem till usa, saknar henne redan. När man hade en vän från sitt förra land där man har vänner känner man saknaden och längtan efter att få träffa alla igen, att flytta tillbaka och vara så lycklig man var när man bodde där. Jag saknar alla underbara översnälla människorna i USA.

Dagarna känns som vanligt förutom att jag ska vänja mig vid att inte ha en person vid sidan om mig 24/7 som det var när hon bodde hos oss.

Nu har jag ett val, åka till usa i sommar eller se Europa? Vill göra båda men måste välja, svårt men det blir nog bra till slut.

För övrigt är skolan bara jobbig och tråkig just nu. Nationella prov styr april och may. Att klara matte B är en helt egen historia. Kämpar men ingen förstår att man verkligen försöker... Sedan hoppas jag på körkort i sommar efter att en nära vän fick sitt igår, grattis till honom!

Nej nu ska jag packa och dra till gymmet.

Härligt lov och nya beslut

Lovet är en vecka innan alla andra ivriga studerande studenter i stockholm. Har tränat som aldrig den förut, så skönt att äntligen komma igång :) För övrigt har jag försökt ge en gammal kompis en chans till att behålla våran vänskap men i går var botten, aldrig ALDRIG mer att jag går tror henne, ska faan lyssna på alla andra härliga kompisar man hör, hon är So 2006 .

Igår var jag på bio med lovisa och hennes pojkvän jonas , vi såg den nya Mr. Bean som var väldigt rolig men seg i vissa scener, dock blev jag och lovisa lite rädda för "bomben" som vi hörde tickandes innan filmen börja haha ;P

Imorrn bär det av till en lång helg upp till åre för att hälsa på lite släkt och njuta av skön skidåkning :) Jag ska , frukta inte, övningsköra hela vägen upp :O iallafall så långt jag orkar, ska ju upp 4 på morgonen ;P

RSS 2.0