Ingen ro än

Efter mösspåtagningen där Jack, Jag och Lovisa sjöng lite fel på studentsången så åkte jag, Diana och Lovisa snabbt in till stan för att äta lunch på TGI Fridays, dock gled vi förbi slottet där Lovisas bror skulle stå vakt, vi fick även se kungafamiljen, inte så intressant, var typ bara massa gamlingar och turister :P Eftersom det var lång kötid på TGI så promenerade vi till några affärer där det inhandlades en tröja och ett par tygskor. Hade så fruktansvärt ont i fötterna så var tvungen att köpa ett par utan klackskor!
Mötte sedan upp Disa för en lunch ute på Värmdö och nu har jag precis anlänt hem, ska städa lite nu innan folket kommer ikväll. Förar här sedan iväg :)

Glad Valborg :)

God morgon gott folk!

Ska åka till skolan om ett tag. Ser ni vädret förresten, det är ju sämst! Vi behöver sol nuuu :D Nej ska packa ihop väskan och dra, pallar inte sitta här mer :P

Hare bäst

Imorrn

Imorrn är det mösspåtagning för oss blivande studenter! Studenten närmar sig med storm steg och det är fortfarande mycket kvar att göra, vilket ni kanske märkt eftersom jag inte skriver lika ofta längre. Prioriterar annat helt enkelt ;)
Efter det ska jag och tjejerna dra och ta en drink eller som Joanna sa after-school haha :P

kungsan

Efter plugget satt jag, Joanna och Lovisa ute i solen för att ta göra sällskap med Joanna fram till henne lektion för att sedan dra till stan och leta student klänning vilket gick dåligt haha. Sedan kom Joanna in efter hennes lektion och vi tog en promenad till kungsan där vi köpte varsin glass och satt och solade. Grymt skönt!

Duktig!

Har precis skrivit klart uppsatsen om Henry Ford och Ford mustang samt T-Forden, 7 sidor (inkluderat fram, innehåll och källor) alltså 4 sidor skrivet material :) Bra för att ha börjat i sistaminuten ;) Nu ska jag gå och sova dock lär jag inte somna förrän mycket senare, imorgon ringer klockan 05.45, ska nämligen vara i plugget 07.00, roligt va? :(
Förresten så har jag världens halsont, men det är inte så viktigt!

Ska läsa igenom mattekapitlet som vi har prov på imorgon och sedan sova.

ZZZzzzzZZzzz

Panik

Har ett prov och en inlämning tills imorrn, trodde inlämningen skulle vara klar på fredag så blir enbart plugg ikväll/natt! Hinner därför inte fixa med bilderna men det går ingen nöd på er ;) 
Är trött i benen idag efter träningen men imorgon blir det ett hårdare pass!

Plugga hårt studenter, bara en månad kvar!

Bra ursäkt, lovar

Eftersom jag är så ärlig så tänker jag bara säga att det inte blir några bilder idag, orkar inte ladda upp dom för tillfället och har ingen tid. Håller på och studerar och ska inom en kort tid kolla på en film med bror min. Men imorgon lovar jag! :)

Hare bäst!

Bullandö hela dagen

Igår blev det en väldigt kort utgång. Bestämde oss för att i sista stund följa med resten av gänget ut även fast vi inte var taggade eller mådde så bra men vad gör man inte för vännerna ;) Drog hem relativt tidigt och däckade i sängen direkt av trötthet!

Idag har jag varit ute vid Bullandö och mastat på båten. Det var väl roligt ibland men rätt så långtråkigt och kallt, men det måste ju göras så finns inte mycket att säga till om. Nu ska jag göra klart det sista på projektarbetet som ska vara klar den 5 maj. Sedan plugga äcklig matte har prov på tisdag...

Bilder kommer senare

Sjöbris

Båten är sjösatt, jag och Viktor körde den från bullandö hem till våran brygga, älskar sjön! Fast det är inte så konstigt med tanke på att jag växt på med sjölivet :)
Just nu sitter grabbarna och sjunger singstar hahaha, Sara kommer hit sedan så blir det en rolig kväll. Får se om det blir utgång ikväll men just nu är jag inte så sugen på det.

Ska joina killarna nu!

Sjung och lev!

Vad har hänt????

Inget fint väder ute nu när jag vaknade ??? :(
Men vi ska i alla fall sjösätta den sista båten, segelbåten är redan i :)
Så nu ska jag gå och ta på mig skitkläder för lär behövas haha. Bjuder er på lite bilder från igår!







Sent!

Kom precis hem, blev en väldigt mysig picnic med vårrullar och kex haha :P Solen sken och värmde, mest skönt förutom små vindar lite då och då :P Efteråt gick vi hem till Sara dör vi glodde TV och åt middag :) Mina föräldrar kom även förbi för att umgås med hennes föräldrar och dom är roliga må jag säga ;) Vi fick bevittna när våra föräldrar satt och skrev/sjöng en låt vilket mina fortfarande sitter och gör ute i köket (de hörs). Imorgon ska vi kanske sjösätta motorbåten så ska nog hjälpa till med det. Är så sjukt trött idag så jag loggar ut nu.

Sov och må

Nya planer in och andra planer framskjutna

Fick sms av Sara som undrade om jag ville ha picnic med hene vid sjön och självklart vill jag det! Hur mysigt och skönt som helst! Så gymmet får vänta tills klockan tre då alla resten av folket också skulle åka dit så får sällskap vilket är roligt.
Nu blir det faktiskt plugg, ska läsa en bok om T-forden :P så loggar ut och sätter mig i en soffa i väntan på alla andra.

Hade bäst i vårsolen!


Äntligen fredag!

Blev jätteglad imorse när jag fick ett mail om jobbet jag sökt, fick det! Världens roligaste jobb är det nog att ha under en sommar :) Ska nämligen vara besättningmedlem på ballongflygning! Så ni lär se mig i luften ett antal gånger i sommar ;)

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att nästa lektion ska börja, kollade nämligen fel på schemat så har missat en timme av lektionen som håller på nu (2timmar lång) så det känns lite respektlöst och pinsamt att komma inrusande så här sent, får helt enkelt ta mitt kast och få skolk... Men men får jobba hemma lite mer i ämnet då!
Nästa lektion börjar alltså om en timme och efter det ska jag hem och hämta träningskläder för att sedan dra till gymmet.

Såg ni matchen igår mellan AIK-DIF? Hur bra som helst att AIK fick första målet ;) Lite synd att det blev oavgjort men så länge inte djurgården vinner så är jag nöjd!

Nu ska jag plugga lite, skriva uppsats om ford mustang, yeaah. ;)

Lev och lek


Myys med Sara

Mötte upp Sara och vi köpte med oss en varsin sallad som vi åt vid stranden, mys! Jätte skönt väder ute, så ni som har suttit inne idag tyckerj ag synd om ;) Vi avslutade med en mjukglass fast den var inte så god men det är ju nästan sommar så ;) Vi kan ju säga att hon var lite brunare än jag hahah men hon tyckte att hon hade tappat lite färg och sa snälla kan jag inte få jämföra med dig, har ångest för att jag är blek...Jag är ju så snäll och jämför vilket jag inte tyckte var kul för hon är ju så brun!

Ska ut och göra något, träna senare, as taggad för det!


Alla taggade?

Sjukt fint väder det har varit på sistone! I like! :)  Har som vanligt en lektion idag 11.55-12.55 gryyyymt! Sedan ska jag möta upp min kära vän Sara som har varit i Thailand i 2 veckor, vi ska ha våran traditionella utomhusfika/lunch får se vad det blir :)

Här kommer lite bilder från flygningen!


Hur svårt ska det vara?

Har suttit och kollat runt lite efter en studentklänning, har hittat en del men det är så svårt att bestämma! Jag har besluts ångest. Har ni några tips? Studenten börjar ju närma sig med stormsteg...

Snäll som jag är

Hoppade in som barnvakt i en timme åt min frisör vilket var roligt för jag byggda ett torn som var högre än mig själv alltså var det nog ungefär 1,67 kanske? Man rycks med de små haha , roligt var det i alla fall ;)
Promenerade sedan hem, tog väl 30 minuter eftersom jag var så envis som trodde att jag valt den kortaste vägen hem över en lerig äng, eller det var mer av bara torkad lera som ängen bestod av, inte ett enda grässtrå syntes till, så vägrade jag att vända och ta en "vanlig" väg.
Ska gå och göra lite middag nu, blir nog en sallad :)

Lev och lek

image169
Grym jag är på att bygga haha

myys

Suttit i solen och läst en bok.

Mycket hanns med igår!

Gick upp 05.30 och gjorde mig iordning och åkte sedan till skolan för att ha lektion mellan 07.30 - 09.30. Efter matten drog jag och Joanna till stan där hon kollade lite studnetklänningar i väntan på hennes mamma och jag väntade på Lovisa. Efter att hon mött upp sin mamma och jag Lovisa gick vi och kolla på väskor och tog sedan en lunch innan hemgång. Väl i slussen så ringer jag marina som tyckte att jag skulle komma förbi henne och emelie som satt vid john chris (cafe) så det blev ingen hemgång för mig! Utan hängde lite med dom i solen och även Mikaela kom förbi. Vi promenerade hem till Marina och gjorde kaffe som vi drack ute i solen, mysigt :) Mitt i all pratande ringer min vän Disa som ville ha lite sällskap i väntan på Markus så jag åkte till henne och spenderade lite tid med dom innan jag fick skynda mig till kontoret för samling innan flygningen med luftballong! Det var lite småläskigt i början när man lyfte men gud vad roligt det var! Så om ni såg en röd stor ballong där det stod Globen shopping tror jag så vet ni nu att jag var i den korgen :) Landingen var nog roligast för den var inte mjuk utan korgen nästan välte men det är absolut ingen fara sånt kan hända men den ställde sig upp til slut. Roligt var det!
Efter at ha packat ihop korgen så blev vi alla döpta, jag fick namnet Ballongmarkgrevinna af barkaby och champagne i håret sedna blev det picnick med champagne och ost&kex.
Hemkomst: 22.00 och jag var grymt trött! Kollade dock på en film med bröderna och pappa som var jätterolig, kommer dock inte ihåg vad den hette.
Nu ska jag göra lunch och sedan plugga lite ekonomi.

Gick inte

Ser nu att mitt mms inlägg aldrig kom fram så synd för er ;) men men, det har varit en extremt skön dag! Soligt och vindstilla. Vi hade håltimme så satt ute hela tiden fram till det var dags att bege oss till Gymmet där det tränades :) Efter blev det prov i politik så ekonomin nästa vecka.... Hur trött som helst nu, kom hem för en timme sen, ska glo tv lite nu och bara ta det lugnt, börjar halv 8 imorrn...Fast imorrn gott folk blir det flygning :D


Luftballong

När alla är samlade och vi sticker iväg med bilarna med siktet mot Gärdet är vi glada och förväntansfulla. Väl framme får vi besked om att vi måste åka till Barkaby istället för att starta där sagt och gjort så packar vi upp allt när vi väl kommit fram. Ballong vecklas ut och vi får gå igenom en kontroll av allt som ska göras etc. Roligt! v
Alla får olika uppgifter att göra. Jag hamnade i C gruppen så vi fick hålla i rep på änden av ballongen för att hålla emot när den lyfts upp dock blir det problem när vinden helt plötsligt vänder riktning så jag plus 3 till bokstavligen far med repet, vi försöker springa och hålla emot men det är i stort sett möjligt, samtdigt inne i ballongen har en snubbe fastnat med foten och hänger upp och ner men allt blev fixat haha :) Efteråt så får vi vänta för att se vad som händer med vindarna, vi bestämmer oss för att flytta på korgen men det var förgäves. För när vi ringer meterologen får vi beskedet att det är för starka vindar så det var bara att packa ihop allt och åka hem! Blir flygning i veckan eller helgen. Hoppas det blir av då!

Attackerad

Satt ute och åt med mina bröder vid en hamn och så kommer det massvis med måsar som börjar attackera oss och försöka ta våran mat, jag sprang in på grillen och fick se personalen skratta åt mig hahah. Dom frågade mig om jag hade sett filmen där fåglar attackerar människor och ja det har jag gjort. Trevlig personal i alla fall :)

Hatar fåglar!

Strålande

Sjukt bra väder ute, ska strax gå ut i det :) Idag hoppas jag att flygningen blir av, vi får se =)
 I nuläget ser det ut som det!

Festligheter

Hej då!

Duktig jag är!

Har städat rummet och fixat klockan som var sönder, känns bra för det såg ut som ett helvete! Ska göra mig iordning snart och sedan läsa igenom politiken innan jag drar ut! Lägger upp en bild senare kanske :)

Tänkte visa er...

Nya headern --> Min lite mer "sofie" sida hahah. Helt oseriös och inte ett dugg normal men å andra sidan förgyller jag mina vänners vardag ;)

Nu ska jag sjunga eller något annat tråkigt för jag kan inte göra mig iordning förrän senare, är ju så sukt snabbt på att göra mig iordning, det är väl bra?

Goodbye peeps

Long time no see!

Åkte in till Stan med Linnea idag, var väldigt roligt! Pratade om sånt som har hänt och ska hända i framtiden (inte setts på hur länge som helst) Det var trevligt i alla fall :) Roligt att se henne så glad igen!
Ikväll blir det utgång till hemlig plats.
Det jag skulle gjort idag var att flyga ballong, Roligt! men tyvärr så blev det inställt på grund av väderförhållandena så blir flygning imorgon förhoppningsvis!



God morgon!

Jag har faktiskt varit vaken ett tag och ska ida göra något jätteroligt! Kommer säkerligen bilder på det ikväll! Så ska göra mig iordninge senare, ska vara borta vid 16.00, lääängtar :D
Gårkvällen var grymt lugn, kollade på massor av The Hills avsnitt och pratade med päronen. Just nu ligger alla och sover i huset förutom föräldrarna som precis åkte ut till segelbåten, skulle ha hjälpt dom men hinner inte det.
Händer för er idag?  :)

Lugn kväll :)

Har suttit och pratat lite med föräldrarna och ska nu chilla med lite The Hills avsnitt för imorrn måste jag vara på alerten!

Ha en grym kväll nu! :)

Mkt trevlans

Disa kom över på en kopp av valfri dricka haha hon valde oboy, blev te för mig (ovanligt) gick sedan hem till henne men bestämde oss fort för att åka och köpa nåt gott, sagt och gjort fick jag köra hennes moppe haha var typ 3 år sedan jag körde en sån! Mötte sedan Jack och Erik som höll på med sina bilar, ska ringa dom senare ikväll.

Ha en bra kväll!

Alltid något när man åker bil med honom....

Efter skolan blev jag upphämtad av Jack eftersom jag ville följa med honom när han skulle kolla sin bilstereo, tycker det är roligt med bilar :D inte likt de flest tjejer men men :P När vi väl kommer dit och ska därifrån så har batteriet dött haha så vi börjar leta efter någon som har startkablar, efter en halvtimme av puttande på bilen och av att ha fråga en massa så fick vi napp av en jätte snäll man som gav oss ström! Cirka 20 minuter senare får dör bilen igen eftersom vi hade stängt av den när vi gick till en affär men då lyckads vi rulla igång den.. Som sagt så händer det alltid något när vi åker bil tillsammans! Hittills har det nog varit 3 gånger vi har fått soppatorsk och nu 2 gånger då batteriet dött haha.

Nu ska jag skriva det sista på min uppsats och sedan skicka in den. Ikväll får vi se vad som dyker upp :)

Lättnad

Tog en break för att skicka iväg lite papper till IBS och CSN, så nu är det avklarat. Har även sorterat alla papper som behövs för att inte tappa bort dom så nu ligger de i en fin röd mapp haha :) Eller det har de gjort i evigheter, nu är de sorterade ;)  Det kommer bli en lång natt av skrivande för mig så lär ju kommet ett eller två inlägg till under kvällen ;)


 Ska fortsätta skriva på den äckliga uppsats...

sämst skola!

Kommer till skolan och får då se en lapp där det står att lektion är inställd! Varför kan dom inte informera oss så man slipper åka in hela vägen till skolan! Blir såå arg! :@

Lång tid på mig!

Gick halv tio och har tagit det extremt lugnt, börjar inte förrän 12 nämligen. Är bara en lektion så slutar kl 13, lite onödigt kanske men men... Ska sätta på lite musik, fastnat för låten David Grat - Sail away, den är så skön :)
Har ni någon låt ni har fastnat för? Jag brukar i alla fall lyssna på en låt tills jag tröttnar sen byter jag till en annnan haha!

Nej vill inte sitta här längre!

Home sweet home

Åkte från stockholms statsbibliotek runt 16.00 och fick sedan skjust av pappa från bussen, jätte skönt! :D Är hur trött som helst efter gymmet och att sitta i ett tyst bibliotek i 3 timmar.. Klarar inte av att sitta still så länge..
Ska äta middag snart och sedan forsätta skriva på uppsatsen. Den är såå sjukt svår kan jag informera er om, börjar få lite smått panik om jag kommer hinna klart..

Jag behöver Té, so,

So long suckers

Bibblan i all ära

Sitter för tillfället på biblioteket med Lovisa och skriver på uppsatse. Det går väldigt segt framåt, hittar inte så mycket fakta så får ta hjälpa av andra när jag kommer hem sen! Vi har väl varit här i snart 2 timmar och ska gå runt 16 tror jag. Nej ska fortsätta skriva nu!

Ha de bra!

Grym start!

Vaknade vid halv åtta och var på gymmet vid 8, körde kondition idag så det var en bra start på morgonen :) Övningskörde sedan till skolan, måste ju ta det där körkortet någon gång...
Nu sitter jag på virtuella miljöer och håller på med en hemsida medan de andra glor på någon film, eller det är väl 5 pers som kollar film vi resten jobbar haha.

Efter denna lektion blir det en tur till biblioteket för att sitta och skriva den där jobbiga rapporten...


två skämt

I vilket vatten badar Sadam Hussein i?

- I rakvatten

Varför är det alltid krig i Sudan?

- Darfur


Te och bra serie :)

Efter programmet ska jag städa upp lite, notera ordet liite ;)
Har ni sett den där reklamen med volvo där man kan få en bil med något mönster? tycker det är rätt så coolt men måste det vara volvo av alla bilar som kommer på det? Jag är emot volvo så ni alla vet. Tycker inte om den bilen hur snygg bil de skulle göra någon gång i framtiden så är det fortfarande volvo.

Mumma!

Jag stod för matlagningen idag. Det blev en jättegod Kyckling&avokado sallad. Fast jag lämnar disken åt dom haha ;) Ikväll är det premiär för Desperate Housewives och det måste ju ses! Lite synd att det sista avsnittet av kustbevakarna har sänts, så slut på mitt favorit program :(

Imorgon blir det gym kl.07 sedan skola till 16 sen iväg till biblioteket...Ska leta information om två ämnen dock främst om nationalism för håller på med en vetenskaplig rapport i det ämnet som ska vara klart på fredag, mindre kul.

Ha en bra kväll!

Nya gymmet

Mötte upp Disa och Micke för att bege oss till det nyöppnade gymmet och det var sjukt stort och väldigt fräscht. Men jag tycker lite mer om gymmet vi var på innan det öppnade här ute. Omklädnignrummen var i och för sig riktigt snygga. Vi var där i cirka 1½ timme och är lite trött men inte som man brukar vara, får köra hårdare imorgon!

Äntligen!

Igår ringde min pappa till en person som har hand om studentlägenheter i USA och det kändes bra när hon sa att jag kommer vara garanterad bostad eftersom jag kommer från ett annat land och ska studera där! Fick även papper från csn idag så ska skicka in en massa papper idag. Skönt, nu börjar det närma sig det slutgiltiga beslutet...

Chill

Har tagit det mega lugnt nu på morgonen. Försov mig nämligen så stannade hemma, har bara en lektion och skulle inte hinna till den. Har varit lite duktig, lagade lunch (brukar inte orkar göra det när jag är hemma) blev fisk med spenat, kände att det behövdes lite nyttigheter efter helgens alkoholintag haha.
Ikväll blir det gym och sen kanske sleepover hos Marina.

Mys

Irritation!

Försöker komma in på studera.nu men sidan är så sjukt seg eftersom alla är inne och söker till högskolan i sista minuten! Ni kanske undrar varför jag söker eftersom jag kanske ska till USA och plugga i höst. Jo för det är än så länge bara ett KANSKE, så måste ha en backup plan om det värsta skulle hända.

SÅ kan ni kära studentera låta bli att logga in i 10 minuter så jag kan skicka iväg min anmälan?

:)

GLÖM INTE

Att tända ett ljus klockan 21.00. Ni vet nog varför :)

Singstar någon?

Vi har tydligen 1700 låtar på singstar nu, visste inte ens att det var möjligt? Bror min har fixat det, så nu är frågan:

Vilka är intresserade av en lång singstar kväll?

haha

Boende

Håller på och kollar runt på olika boenden i Santa Barbara. Eftersom stället jag kollade på först är fullbokat måste jag söka eget boende. Så antingen blir det egen lägenhet eller så bor jag i ett annat studentboende.

CSN är så sega på att ge besked att jag blir galen! Måste skicka in alla papper men måste först vänta på papper från dom.

Ska forsätta kolla lite samt skriva en stor uppsats..

Aj Aj AJ kändes det när man öppnade brevet

Kom hem just men ska dra snart igen! Hade prov i minnet idag och det gick helt ok ! Får hoppas på G minst :P
Ikväll blir det att sitta och skriva en vetenskaplig rapport som ska vara klar fredag och jag inte ens börjat, det är ett väldigt avancerat ämne(?) inte sett uppgiften eftersom jag har tappat bort hela mitt samhällskunskap block! Inte bra, ska leta reda på det idag annars får jag vänta tills imorrn för att hämta ut en ny...

Ska gå nu! Hörs senare!

.......

You put on quite a show
You really had me going
Trying to apologize
That was very entertaining
I laugh at the thought of you
But I still think back and miss you


Jag är så dålig

Hatar att läsa till något som är ointressant för mig. Har prov om minnet imorgon, jag bryr mig inte! Jag vet att vi har ett korttidminne och ett långtidsminne och att mitt minne är dåligt. Mer behöver jag inte veta! Sedan har jag prov i politik som jag säkert inte kommer göra eftersom jag inte har läst på det.. ÅÅÅHHHH vad jag hatar att studera tråkiga ämnen!  

Jag är sämst idag, inte produktiv någonstans.

NYTT

Nu blev det en ny header, tror jag kommer hålla mig till denna ett tag.
Vad tycker ni?

GIVE ME SUMMER NOW!

Så trött på det svenska vädret! Regn, molnigt och blåsigt usch usch usch.
Vill iväg härifrån och det fort!


image162

update

Inte rört mina skolböcker eller skolpappar, våran skola tror inte på böcker haha. Har gjort Té och kollat på en film så var rätt så skum. Får se vad som händer nu, lär ju forsätta i den slappa vägen.

Trååk trååk trååk hatar söndagar.

söndag...

vaknade för en stund sedan och ska väl gå och göra lite Té och sedan kolla tv med en filt, vädret är ju hemskt! Imorgon har jag två prov som jag måste plugga till idag därav kommer det bli dålig uppdatering idag men blir bättre imorrn :) Ska även slå en pling till Marina och kolla hur pokern gick för henne, hon är ju hyfsad på de ändå ;)

Vilken helg!

Blev dålig uppdatering men har inte haft tid eller ork till det! Igår var dock väldigt trevligt med undantag från några incidenter men som är lösta nu :) Vi hamnade på chaplins efter att ha varit hos en av Marinas polare. Var någon studentskiva med halv bra drag. Drog hem till henne vid 4 och både jag och marina somnade i soffan efter 2 timmars prat. På morgonen var man väldigt sliten må jag säga! Men kul hade vi :)

Har idag varit inne i stan med henne och kom precis hem ifrån en pokerkväll hos några. Jag var för trött för att stanna så drog hem. Har sovit 5 timmar och varit bakis hela dagen så kände för en tidig kväll idag. Imorgon blir det Låång sovmorgon och studerande av två ämnen.

Blir bättre uppdatering från och med måndag!
Ska äta upp min kalla ravioli som är min middag (väldigt sent I know)


Taggad

Vi har fikat och promenerat lite idag i solskenet. Har även hjälpt Marina att diska och nu ser lägenheten fin ut igen :)
Ska hoppa in i duschen nu och sedan fixa i ordning oss inför kvällen. Blir nog inte så mycket uppdatering ikväll. Hoppas dock på att Jack och Viktor, kanske Erik ? är kvar på stranden inatt där de och några till skulle ha grillparty och inviga vårens värme när jag är på väg hem, skulle vara kul! Mysigt med brasa ju =)
För övrigt så hittade jag ännu en till LÅNG klänning i en affär, haha är det de långas sommar nu? ;) men det är väl bra.. :P

Ha en sjukt kul kväll så kanske vi hörs senare! Ska försöka få iväg en bild på oss :)




Godnatt

Nu blir det sängdags! Har varit ute på promenad med Disa, min mub gick i ett, hade såå mycket att berätta! Sedan fick hennes pojke Marcus höra massa också haha :)

Efterlyser någon som vill fixa min desgn/layout på sidan, har inte orken att göra det själv och inte tiden. Skulle vara jätte snällt!

NY STÄDAT

Bara dammsuga och damma, men gör det i helgen! :)




vad ska man göra nu? Plugga kanske....

hahah försöker i alla fall!

Lite eloge måste ni ge mig, har faktiskt tagit undan alla kläder, hängt upp och ska rensa också, nu bara till högen med väskor och alla skola saker som ska plockas undan... men kommer bli fint när det är klart, tar en bild åt er då!

On with the cleaning...

ONT

Vill bara säga en sak, aldrig ska man ha på sig nya skor i stan en hel dag!  Fy satans vad ont jag har haft hela dagen, gått som jag vet inte vad hahah! Fick skjuts hem från bussen dock och det var tacksamt må jag säga!
Och vet ni vad? Jag kanske ska flyga ballong nästa helg :D Roligt! Någon av er som har gjort det?

Världens längsta klännin funnen :o

DSC00020.JPG
Världens längsta klännin funnen :o

mys i stan med marina, ska snart halta iväg till affärer o kolla eft

DSC00019.JPG
mys i stan med marina, ska snart halta iväg till affärer o kolla efter saker ;) ha en mysig eftermiddag!

ajajaj ! Står och väntar på bussen och fan vad dessa skor gör on

DSC00005.JPG
ajajaj ! Står och väntar på bussen och fan vad dessa skor gör ont! Skavsår redan, men ack så söta :)

Redo för dagen!

Nu är jag redo för dagen, mobilbloggar under dagen för jag har fått lite ändrade planer nämlingen shopping med Marina! Måste hitta lite nya saker :) Men lovar att hålla uppdateringar under dagen! Får cykla när jag kommer hem istället och dra gymmet imorgon efter skolan innan jag möter upp Sandra för att åka till Marina =)

Kan ni gissa vart den är tagen? I love this place
image152

Så äckligt!

Vaknade vid 9 idag och gick upp för att till min förvånan mötas av en farfar som sa hej då, han skulle tydligen åka redan och vasse skulle med han ner på lite "semester" (min hund avgudar farfar) Så efter att ha vinkat adjö började jag att laga havregrynsgröt! Problemet är att jag tycker det är så vidrigt men man orkar mer av plus att det är väldigt nyttigt så är bara att vänja mig ;) Som vanligt sitter jag med mitt Green tea nu innan jag ska hoppa in i duschen, har så sjukt gott om tid denna morgon, åker inte härifrån förräns halv 12!

Ska väcka min sovand twin och fråga om han vill möta mig på gymmet efter plugget, men han ville vänta till halv tre för då slutar den andre broder... Jaja får väl se hur jag gör :) Ska läsa de bloggar jag dagligen följer och sedan göra mig i ordning.

Ha en bra dag!

p.s. Blev bråk på hockeymatchen igår mellan linköping och HV :D Linköping vann YES

Nu kom jonblund

Shit, blev hur trött som helst nu så ska lägga mig sängen och kolla på TV, enda roliga som visas idag är Sverige pussas och kramas och Scrubs. Så sov gott folket så blir det en bättre uppdatering imorgon, det lovar jag! Speciellt nu när jag har lärt mig hur man mobil bloggar vilket var nästan roande lätt haha =)



image151

Vasse när han var valp, varför kan dom inte alltid vara valpar? :)

SKRIVA

vill bara skriva, så känns det i fingrarna just nu. Har bloggen blivit en drog? haha aja bättre än rökning ;)
Vad ska man skriva då? Kanske ska berätta onödiga saker om mig själv ;)

Sofie:

Är jag glad, är jag riktigt glad
Är jag ledsen, är jag oftast väldigt ledsen
Är nästan alltid glad :)
Envis
Målmedveten
Säger störda/roliga saker näst intill varje dag
Skrattar mycket
lättroad
Älskar TÉ
Reser minst en gång om året
Seglare
Sämst på att plugga
Bott i USA
Vill mycket
Kan vara elak men oftast snäll ;)
I år (enbart i år) tycker jag inte om snön och tycker inte om skidåkning, fast jag egentligen tycker om skidåkning och snö.
Tar en timme för mig att somna
Vänsterhänt men gör det mesta med högerhanden
Kan städa men hatar det, därav mitt jämt ständiga stökiga rum
Lyssnar mest på rock men även allt annat förutom skrikig musik och opera
Beroende av min Ipod och mobil
Tappar bort mitt busskort jämt men finner det alltid
Favorit bilen är mustang
Hatar att köra bil haha
Vill ta motorcykel körkort
Tycker inte om att slänga saker/kläder även fast jag aldrig använder dom
Förlorar 2/100 på singstar
Älskar överraskningar
Saknar vissa
Älskar fler
Har sämst minne
Tycker att moppe pojkar är töntiga men egentligen vill jag själv sitta på moppen och köra som en j*vla galning!
Stavar väldigt ofta fel i mina inlägg hahah
Planerare
Kommer alltid i tid
Får panik och ångest om jag försover mig eller kommer försent 5-10 minuter, ibland går jag inte ens in på lektionen hihi :P
Börjat tycka om cykling
Min favorit färg är grön
Tänker som en kille oftast, ser inte nya saker och glömmer lätt etc ;)
Kallar allt TE som inte är earl grey eller green tea för "hubba bubba" te alltså skit te
Kan inte sova mitt på dagen hur trött jag än är
Egositisk, jag går före dig, ibland
Livrädd för clowner och fåglar (mest svanar)
Pratar mycket
Öppen för nya saker
Kan inte sitta still för länge, så ska gå nu! hej då!



Vänner vill ni lägga till nåt så säg till

Hemma!

Det var väldigt informationsrikt och roligt! Berättar mer när jag vet :) Har precis ätit middag med min bröder och ska glo lite tv samt dricka mitt te (as usual) haha :P Imorogon börjar jag 12, jätter skönt! Blir nog gymmet direkt efter, slutar 13 ;)

More updates later tonight, stay tuned!

Mobilbloggar

DSC00002.JPG
på väg hem nu, stress stress kan jag säga! Vi gick övertid med en halvtimme på lektionen så får skynda mig så fort det går.
Fick reda på att farfar min var hemma hos oss så blir nog inte världens uppdatering ikväll, måste ju umgås med släkten lite :)
Kram på er!

En timme kvar....

Var ovanligt effektiv på lektionen imorrse, fick väldigt mycket gjort på projektet så nu är det bara att länka ihop allt som ska göras imorgon!
Om en timme är det samhällskunskap B som väntar, mindre kul men bara att sitta där och lida i nästan 3 timmar...
Har suttit nu och hjälp Diana med hennes ansökning till högskolan, eller jag satt mest och gav förslag om skolor som ligger jättelångt från stockholm haha och det tyckte hon icke om!

Ska läsa runt på lite bloggar nu i väntan på Diana och Lovisa. Får se om jag hinner skriva när jag kommer hem, tror inte det så får bli efter jag kommit hem från den där grejen! Blir runt 19-20 nån gång :)


Åh vad tråkigt man kan ha i skolan....

LÅÅÅNG DAG

Ska springa till bussen om sisådär 15 minuter och fick tid över för att skriva ett kort inlägg :)
Har virtuella miljöer nu på morgonen, hoppas vi gör något vettigt idag eller med andra ord hoppas datorerna fungerar så vi kan jobba! Efter det är en grym håltimme, mindre kul men får plugga lite dock blir det aldrig så men någon gång ska vara den första right? ;)

Hoppas ni får en bra dag!

Gonatt! (snart)

Ska packa väskan till imorgon och sedan krypa ner i sängen och kollar lite tv.
Hoppas ni får en sjukt bra kväll!

God natt! 

Roligt

Har kollat statistiken på min blogg och den går bara uppåt :) Roligt!
Eftersom det inte går något särskilt bra på TV så tänkte jag skriva ett litet inlägg igen :)
Imorgon ska jag iväg på en för tillfälligt hemlig grej, lite smått nervös, men berättar för er när jag vet allt!
Måste bara tillägga att jag längtar efter att få bli 100% antagen till SBCC! Håller tummarna men är rädd för att det värsta kommer ske eftersom jag har fått för mig att allt jag tror kommer ske inte sker, typ så kallat jinxat (säger man så)...Får ha tro och hopp helt enkelt :)

Har även suttit och skrivit ner alla studentskivor man ska gå på och såg då att en vecka i maj är det 3 stycken, tuar att det är en dag mellan vara, hinner man repa sig ;) Får ta det lugnt helt enkelt, tur att man inte har så mycket pengar att spendera på sprit eller med andra ord jag vill inte göra det.

Hoppas ni får en bra kväll!


PimPim

Sitter med min Te kopp, ovanligt va ;) Ska kolla på något tråkigt program på tv fram tills Starter wife börjar och kanske prata lite med en viss person, we will see ;)



image148


Ha en bra kväll, får se om jag skriver mer senare.. :)

Smsade med min bror imorrse

Efter en timme in på matte lektionen skickar jag iväg ett sms till min käre tvilling bror som är extremt duktig på matte. Hela konversationen går ut på att jag är arg för att jag inte förstår något av det vi håller på med inom matten, då skrivs följande, (tar inte upp hela):

Viktor: Försök förstå?
Jag: Jätte mega uber, inte ens om världen skulle gå under och allt vilade i mina händer på att klara ett tal, SVÅRT
Viktor: LOL

Ni kanske förstår nu hur mycket jag hatar och hur dålig jag är på matte..

Jag är som jag är ;)

Jag är väldigt lätt road :)



alltså då menar jag oerhört...

Min humor..

Du är ute och går iklädd en hatt.
Plötsligt blåser hatten iväg och hamnar i en å.
Då säger du Men ÅÅÅÅ!!!


Så skön haha

image147

hahaha

En killpolare till mig skrev nyss:

-fatta coolt o va tsmans me en gråsvart person




Stackars er som älskar att köra fort

Detta lär göra mina kill kompisar ledsna

Mest lugn

Valet blev att lägga sig i sängen (inte att sova, för det kan jag inte så som skrivit i förra inlägget) för att läsa en bok som jag har hållit på med ett tag och vet ni, jag har läst ut den nu :) Ska börja på uppföljaren så fort jag får tid över. boker "serien" jag läser är "The A-list" och dom är så bra!

Ska cykla med en vän ikväll, så det är mina planer för kvällen haha ;) På fredag blir det röj! Först shopping med Marina och så ska jag bjuda henne på en fika eftersom jag är skyldig henne det (A) sedan ska vi hem till henne och föra på kvällen för att sedan bege oss ut på festligheter någonstans på gullmarsplan. Det enda dåliga är att jag måste upp kl. 10 nästa morgon för att befinna mig i hemmesta kl. 11. Tar nog cykeln då, så kommer jag hem snabbt =)

Skulle inte banga på denna :P
image146

Seg.com

Det är väldigt dött här ute på värmdö. Jag är väldig seg just nu måste röra på mig fast å andra sidan så kallar sängen på mig, Problemet är att jag inte kan sova eller ens ligga i en säng/soffa mitt på dagen, går bara inte! Sedan regnar det så vill inte gå ut men ska cykla ikväll, skiter i om det fortfarande regnar! :)

image145Har du myspace?

Syndat

Var så sjukt trött sista timmen på matten att jag bestämde mig för att skita i gymmet och dra ikväll istället, så antingen blir det gym ikväll eller cykling. Känner för att cykla i nuläget dock :) Imorgon bitti ska jag försöka vara på gymmet 07.30 ;)

Träffade Amanda för en väldigt tidig lunch för ett tag sedan haha, blev nog mer av en frukost :P Nu ska jag dricka te och glo tv för jag är hur trött som helst...


image144


God morgon!

Min första och enda lektion nämligen Matte börjar om cirkus en 19 minuter ;) Efter det bärs det av till gymmet, härligt! Ska även få sällskap av en vän där också om hon vaknar det vill säga ;)

Och till er som fortfarande sover medan jag sitter i skolan nu: Jag diggar inte er just nu (A)

Så skönt!

Varit ute och cyklat i 40 minuter med Disa, mucho skönt! Älskar att cykla på kvällarna, allt går så mycket fortare då, konstigt egentligen :P Ska ta denna runda varje dag, i alla fall så ofta jag kan ;)
Ska hoppa i badet nu!

Ha en bra kväll :)

lol

image142

aaaaaaarrrrrrrgggggggggghhh!

SÅ JÄVLA SUR OCH IRRITERAD JUST NU!

I nivå med mina matte kunskaper hahah

image141

Roligt

image140

Lillebror behöver hjälp

Ska ut till brors rum och hjälpa honom med nationella i svenska, jag läser ju svenska C och är den bästa i familjen på att skriva saker om ingenting hahah ;)

jag är bäst helt enkelt

Slutkörd

Eftersom jag var väldigt dum imorrse och försov mig så glömde jag allt som skulle infinnas i skolan, däribland mina träningskläder till idrotten som var sista lektionen, i vetskap att jag aldrig skulle hinna hem och hämta dom så smsade jag Viktor för att fråga om han ville åka till gymmet med mig, och det ville han :)

Nu ska jag dricka mitt Te och äta mitt äpple för att sedan försöka plugga. Ikväll blir det nog en cykeltur igen =)

Cykeltur i regnet

Tog cykeln och mötte upp en kompis i Grantomta där vi satt och pratade en lång stund, väldigt skönt att få prata lite vett :) Det var i alla fall väldigt skönt att cykla en tur, bestämde mig för den långa vägen hem eftersom det var så skönt att cykla med musik i öronen :) Regnet var bara lite besvär men inte så farligt ;)

Ska plugga lite nu och kolla på Dukes of Hazard/ Kustbevakarna, ni alla vet nog vad som kommer kollas mest på ;)

Glömde nämna en sak

Marina tyckte att jag skulle skriva detta. Jag råkade hälla ut hela hennes latte haha. I mitt försvar trodde jag att den var tom så slängde den bara i sopporna :P

Lunch

Precis kommit hem ifrån Odenplan. Har lunchat med Marina och hon har precis opererat bort hennes halsmandlar så hennes röst är gudomlig hahah ;) med andra ord hon kan inte annat än att prata tyst :P Väldigt trevligt var det i alla fall. Nu ska jag kolla one tree hill och sedan plugga inför provet imorgon!

Lyckade kväll

Igår kväll hade jag och sandra grymt kul må jag säga! Hamnade på 2 ställen under kvällen och hade det trevligt på båda. Blev lite mer sång dock när vi kom till grabbarna haha.


Skriver imorrn

Bilder och små videoklipp kommer imorgon

Out with ma friends

Sandra är på väg hit nu, vi ska möta upp grabbarna lite senare och hitta på något :) Men ska kila ner till bussen och möta henne nu, kanske skriver lite när jag kommer hem senare om jag orkar..

Peace out

SÅ braaaaa

På sånt jävla bra humör idag!

Ikvällz

Kanske utgång, kanske hemmakväll hos en polare, inget bestämt men lär få veta om ett tag, jag ska i alla fall ut på en promenad nu. Hade bäst!

:)

Högskoleprovet

Nu har jag gjort mitt första högskoleprov och jag lovar er, en gång till minst ska jag göra det! haha har nog aldrig skrattat så mycket åt mig själv :D Efter engelska delen tänkte jag för mig själv var detta det enda moment jag kände mig säker på? och så börjar jag smått skratta men försöker dölja det eftersom det är 20 minuter kvar på provtiden, inte störa de andra ;) Men det var väldigt roande må jag säga och tycker att alla ska prova det någon gång. Även fast man är oseriös som jag var idag för det mesta.

Kul var det!

Nu blir det film

Har fåt Viktor att kolla på 27 dresses med mig :)
Hörs imorron!

Smått besviken

Gymmet stänger 22.00 , hinner inte dit :(  Imorrn hinner jag inte heller, vafaaaaan var ju så taggad. Får träna hemma istället. Har tråkigt nu...


image139

Komik i full rulle

Tror inte man kan ha trevligare sällskap än Viktor, Allan och Micke under en middag, skrattar konstant haha. Sjukt störd skämt och repliker som sägs gång på gång haha :P

Nu har jag kommit hem från en promenad med hunden och resten av kvällen lär bli väldigt lugn, finns inte mycket jag kan göra idag men imorgon så jävlar ;)

IQ test

Namn: sofie
Ditt totalresultat: 102
Resultatkategori: Genomsnittlig
Du fick bättre resultat än 55% av populationen.


Haha kunde säkert gjort bättre, men är nöjd ändå :)

Testa själv http://www.illvet.se/htm/IQTest/sv/index.html

Skrikiga 40+are

Ikväll ska min mamma har tjejmidag här hemma så på ett snällt sätt säga att vi inte får vara hemma under själva middagen har hon gett oss pengar för att dra och käka någonstans haha. Fast jag har inga som helst problem med det för jag vet att dessa kvinnor brukar vara väldigt högljudda dock väldigt roande.
Så kvällens planer blir middag med bröderna och sedan iväg till gymmet. Blir inte mycket mer eftersom jag ska upp 07.00 imorgon senast. Hemskt är det, vem vill gå upp så tidigt på en lördag?

Städningen har å andra sidan gått halvbra, har bäddat sängen och lag en stor sjal över en hög av olika saker på fåtöljen så det inte ska synas haha. bra städning va ;)

Mysig dag

Suttit ute och läst en bok som jag hållit på med i evigheter, tar mig aldrig tid till att läsa men idag gjorde jag det :)
Väldigt skönt väder ute förutom att det blåste kallt ibland.
Ska städa rummet snart och ni alla vet hur det burkar sluta, att jag inte gör det.. men ska försöka ;)

God morgon

Sämst natt, sov typ ingenting, vaknade var femte minut, HEMSKT. Så jag sket i skolan idag och försökte sova, fick väl 3 timmars sömn och vaknade nu igen.. Idag händer nada eftersom imorrn är det som sagt högskoleprovet. Åker väl till gymmet eller något med viktor senare.

Ska gå och göra te nu sen ta hunden på en prommis.

Kondition kördes idag

Kom precis hem från gymmet. Körde kondition idag, grabbarna körde mest styrka, ovanligt ;)
Imorgon blir det inget speciellt eftersom jag ska göra högskoleprovet på lördag, hjälp kommer inte att klara det! har provat gamla prov och förstår nada hahah men har man tur så ;)

Gymmet

Drar till gymmet om en timme, dags för träning :) Sedan hem och göra engelska uppgifter fast har glömt vilka som ska göras, får kontakta en i engelska gruppen för uppgifterna!


image138
3 månader kvar <3

Studenten närmar sig

Idag fick vi våra studentmösser ! Äntligen, kändes som att de aldrig skulle komma, hade nästan glömt dom haha. Säkert är vi den sista skolan som fick våra. Tar en bild senare på den eller så väntar jag med det till studenten ;)
Träffade även Matilda idag, mucho trevligt :) Hon har fortfarande inte glömt min väldigt dumma replik jag råkade säga för ett halvår sen på matte lektionen:

Matilda: Kan du svaret till det här talet?
Sofie: Jag kan svaret men kan bara inte gånger tabellen. (talet är ett multiplikationstal)
Matilda sitter och skrattar sedan dess haha.

Detta ska jag läsa

Eftersom jag ska läsa vidare inom multimeda vill jag fördjupa mina kunskaper så gott det går. Har därför lånat två böcker om Adobe Illustrator och den ena är 523 sidor! :


Innan mitt minne sviker mig

Detta är från soppatorsken när vi stog på kanten av vägen i väntan på bensin haha. Imorgon eller senare ikväll ska ni få se vad jag har fått för mig att läsa...haha de flesta kommer nog garva men ni får förklaringen sen!


Detta håller jag på med

image128
Det är väldigt mycket att hålla reda på, men värt besväret!

coolt

image127
sno inte, gjord av mig tagen av en kompis

SJUKT JÄVLA DYRT

Eftersom jag måste översätta mina betyg till engelska så måste en "specialist" göra det, får själv inte göra det och min skola vill inte heller göra det. Fick då tag på en person som har tillstånd till att göra det och kostnaden är 625kr!



Vilken dag

Det första jag gör imorse var att försova mig en timme, så rusade ner till bussen som aldrig kom så i ett desperat försök ringer jag Jack och frågar om han har åkt in till skolan än. Fick till svars att han med hade försovit sig så blev hämtad av honom vid bussen, vi kom bara 20 minuter försent och det är tur kan jag säga! Efter plugget drar vi hem men eftersom han aldrig tankar sin bil får vi soppatorsk cirka 500 meter innan bensinmacken...Man kan ju säga att jag skrattade lite åt det hela eftersom detta var andra gången vi två har råkat ut för detta :P Vi fick då ringa Erik som kom med en bensindunk till oss (fanns ingen i bilen) sedan följde vi med till hans plugg där dom stod och meckade med bilar.

När jag väl kom hem så bestämade jag mig för att dra till biblitoketet, måste hitta information om Ford och ford mustangs utveckling, ska skriva en vetenskaplig rapport om det. Hittade typ inget så ni som vet något om märket och bilen, hör av er!

Precis hemkommen från promenad med hunden, lär dock ta en till senare, så sjukt fint väder!

Skrivkramp

Har suttit i över en timme och fyllt i masso av blanketter som ska skickas in till IBS/SBCC. Fortfarande inte klar men måste skaffa lite mer information samt översätta mina betyg till engelska. Så nu ska jag börja skriva ett brev till min kanske blivande hyresvärd där jag ska beskriva mina intressen samt varför jag vill hyra lägenhet där. Sjävl tycker jag det verkar onödigt att sitta och skriva ett brev. Fick till och med fylla i en separat blankett där jag skulle pricka i en massa egenskaper som jag har men det roligaste var när jag kom till frågan:

Do you usa alcohol?: _ yes  _no  _sometimes

haha ska man vara ärlig eller ljuga för att verka bra? Jag svarade i alla fall sometimes (ibland) eftersom här i Sverige är det lagligt för mig så får säga det till han om han undrar, men kommer givetvis att respektera deras regler! (till en viss mån)

Ibland påminns man av dig, då kommer saknaden

Det har gått 2 år sedan du lämnade oss.

Bläh

Min nära vän Sara åker till Thailand inatt! Sjukt avundsjuk, men vi har bestämt att ta en utefika som vi blev en tradition från förra året ;) Hoppas du får det underbart där nere!

Kommer sakna dig så :) <3


image126










Våra Ipods blev bundisar!

Grön: Min
Silver: Lovisas

image123

Våren!

image122



3 mattesnillen vid ett bord

image121


  • Väldigt okoncentrerade på matten (därav fula handstilen)
  • Te och Kaffe dracks
  • Mest prat i 2 timmar om rappakalja
  • Läraren tyckte inte om oss för vi prata för mycket
  • Då sades det att det studerades 8 timmar matte hemma hos Lovisa varje vecka!?
  • Alla var trötta och sov samt lyssna på musik

Promenad i vårvädret

Ska ut och gå nu!  Orkar inte sitta inne. Så på med mina grymt sköna adio skor, brorsans skate? jack och sköna vantar. Hej då!

ÄNTLIGEN (nästan)

Idag fick jag ett tjock och stort brev från IBS där en massa informations blad fanns med tillsammans med säkert 10 papper som skulle fyllas i och skrivas på. Så det ska göra ikväll för att skickas in imorgon. Sedan ska jag kontakta CSN för att ansöka om studielån. Jag har varit emot CSN shur länge som helst och hela tiden sagt att jag aldrig skulle ta lån i min ålder (19 i juli) men eftersom det är så frutkansvärt dyrt att bo och studera/leva i usa i ett år måste jag göra det och det kommer vara värt det. En sådan här chans är inte många som tar/får så jag ska genomföra detta, It is going to be worth it!

Once in a lifetime exeprience!

It's called pain

Kroppen värker! Provade en ny träningsform, vattengympa. haha och ja det var massor med pensionärer där. Mamma tyckte det var jättekul jag ansåg att det var tråkigt och för gamla människor. Sen så tyckte jag inte att det alls var jobbigt fast nu i efterhand så känns det vill jag lova. Dock blir det core och bodypump i framtiden för mig, känns bättre och är mycket roligare!

Älskar träningsvärk och precis efter en träning när man är helt slut men ändå så nöjd.

Back in buisness

Helgen har varit hur lugn som helst med lite festligheter bara. Gårdagen var rolig men gud ad jag var trött. hade sovit 3 timmar för att sedan åka till skolan, köra bodypump sen hem, cyklade lite och tog en promenad. Det på 3 timmars sömn känns kan jag säga. Idag började jag olyckligtvis 07.30 så då var man inte särskilt pigg, höll på att somna på lektionen... Tänkte åka till minneslunden idag men missade bussen som går ut dit och nästa går om en timme vilket jag inte hinner för ska snart åka och träna!

Ska packa träningsväska och sedan åka iväg. Hem sedan och plugga, har prov i virtuella miljöer imorgon! Lägger upp bilder senare!

Hade

RSS 2.0