Byte!

Okej allihoppa! Jag har bytt till wordpress nu. Så den nya adressen är:

http://sofie89.wordpress.com/

Anledning  är att wordpress fungerar mycket bättre och har fler funktioner! 

85%

Fick ett B, sa ar hyfsat nojd, kunde gatt battre! oh well. Ska snart dra och gora uppgiften i computer animation och ata lunch lite senare. Slutar vid 21.30 idag sa kommer hem vid 22.10 ungefar. Blir da plugg om jag orkar annars sova, sa sjukt trott. Gick och lade mig vid 2 igar natt...

Nervös, nej!?

Om sisådör en oh en halv timme har jag midterm i Digital Imaging. Det är ett prov på allt vi har haft hittills i lektionen, tur är att det är open book. Vi får använda våra böcker! Så jag är inte alls nervös, hoppas på ett B eller A :) Men vi får se hur det går, efter den lekionen är det dags för 2 timmar av plugg i labbet, måste påbörja mitt arbete i computer animation. Därför lr jag åka till skolan imorrn fastän jag inte har några lektioner! But it has to be done!

Glömde ladda kameran (A)

Isla Vista, området jag bor i

Gjorde ett kollage åt er! Dock inte tagna av mig för jag är så dålig på att går runt och fota men ska skärpa mig ;)



I love my bike (H)

Rebecka och Jag tog våra bikes till K-mart för att ho skulle handla hårfärg och dylikt. Så snart ska Jacob och Kori komma hit eller så ska vi till dom, inte bestämt ännu. Jacob ska göra bruna slingor i Rebeckas hår och det kommer bli jättefint! :) Snacka om att jag har rört på mig idag haha. Varit igång sedan kl 9 imorrse! Cyklat runt halva Goleta känns det som :P 
Kände för en nyttig middag, blev tonfisk med spenatblad, gottt! :D

Ska ladda kameran över natten och börja ta kort igen, varit lite dåligt med det eller hur ;)

Glömde berätta för er. Det har varit 31 grader ute idag, Det ni!

Där ni ser vågorna låg vi och sola idag, var låg vatten idag! Fint va? :) Tar cirka 5-10 min att cykla dit från oss ;)

California sviker aldrig

Fixade banken imorrse för en gång skull. Satte mig sedan vid borders och läste med en kaffe i andra handen i väntan på Kori men hon var för seg så bestämde mig för att dra hemmåt. Det är SJUKT varmt idag, ni fattar inte. SÅ på bussen var fönstren öppna men inte hjälpte det för luften som blåste på oss var nästan varmare än ljummen... Så ni kan ju förstå att jag blev rätt så glad när Rebecka skickade ett sms - ska vi dra till stranden?  Jag svarade : - Absolut! Hade ändå tänkt fråga henne. Så väl hemma blev det rask takt på med bikinin och packa väskan, hämta cykeln och cykla iväg till beachen. Låg där i nån timme innan vi tröttnade. Såg en del som badade samt kasta boll med varandra, härligt.
Har precis duschat och ikväll blir det plugg samt umgås med grannarna. Jenn är lite nere och hon behövde alkohol sa hon. Jag ska inte dricka förrän Halloween dock, får se hur länge det håller haha! :P Just kidding ;)

Pratade även med Heather idag som befinner sig i Massachusetts. Saknar henne något otroligt men när vi pratar är allt bra, så jäkla lätt att prata med henne! Sen har vi ju känt varandra 9 år så det är inte så konstigt :)

Kl. 9:40

Blir ingen redovisning för mig idag på grund av halsont men hoppas på måndag! Det beror mycket på att vi har en svinkall lägenhet. Sen går temperaturen upp och ner hela tiden här så kroppen vänjer sig inte, sjukt jobbigt men men! Så idag ska jag till banken sen hem och plugga så allt är klart inför helgen!

Dagens planer:

Banken
Skaffa ett USB
Göra klart lesson 6 & 8 i digital imaging
Göra en logo i Media design
Sktecha inför classical animation
Påbörja arbetet för computer animation

Just another tuesday

Vaknade runt 6 imorrse av Mikes alarm, han hör det inte och förstår inte hur man kan undgå det ljudet, så jag gick upp och stängde av det sen tillbaka i sängen! Sov till 10 innan jag gick upp. Hade en asbra morgon då jag pratade med Sara, var så länge sen! :) Nu väntar jag bara på att du ska skaffa skype ;)

Drog till skolan där det var lecture på lektionen innan vi drog hemmåt. Väl hemma blev det städning! Jag har suttit och skrubbat med bleach medel i hela badrummet så nu är det fint :) Jag och Rebecka gjorde bra ifrån oss kan jag lova!
Just det innan jag glömmer, igår på lektionen hände en rolig grej. En 50plus man satt och väntade på att läraren skulle hjälpa honom och när läraren till slut kommer så flippar mannen ut totalt och börjar svära hej vilt och sa en massa onödiga saker. Allt på grund av att han tyckte att läraren inte hade gett honom den tid som han behövde. Vilket inte stämde, så alla var helt paffa av detta utbrott. Jag satt mest och smågarva åt det haha.

Har nyss kommit hem ifrån en cykeltur med Morgan, hon ville ha sällskap till Staples så gjorde en sällskap efter mycket tjat från hennes sida men det var faktiskt skönt att få lite luft! Så nu ska jag göra middag innan jag sätter mig ned och pluggar till redovisningen imorgon, midtermen. Men det kommer nog gå bra hoppas jag!

Vad händer i sverige folk? Jag har ju en del läsare så ni kan ju kommentera någon gång ;)  inte mer än rättvist! :P

kl. 19:20

Long day

Sitter i labbet som vanligt. Fick antligen hjalp idag med min 3D modell. Sa nu fattar jag mycket mer om hur man gor! Jattebra! :) Borjade med Media Design imorrse. Vantar nu pa att Computer Animation ska borja. Kanner mig duktig som pluggat i 3 timmar nu ;) Slutar 21:30 ikvall, fortsar fortfarande inte hur skolan kan satta sa langa dagar!? tank er att vara i skolan fran 10:30 - 21:30 tva dagar i veckan. usch och fy!

Ska dra och kopa nat att ata innan lektionen borjar, coffee please!

Monday morning

Klara Södra Gymnasium, Ja det är vad mitt gamla gymnasium Infokomp Gymnasiet har bytt namn till. Och jäklar vad mycket bättre det låter! Eller hur?
Ska snart pallra mig till bussen för en lång dag i skolan usccch, längtar inte alls! Har nämligen inte gjort klart uppgiften ännu men vad gör man ?

Sunday = Hellday

Vaknade med huvudvärk så låg kvar en lång stund i sängen. Gårkvällen var lyckad. Vi struntade i brasan och alla fester vi skulle gå på och gick istället till Petersons hus där vi festade natten genom. FIck för oss runt halv 24 att gå till electro partyt ändå men vi kom nog till helt fel fest. Slapp dock betala inträde för vi är ju tjejer ;) Poor guys.
Drog snabbt tillbaka till DP och fortsatte vårat festande hos petersons hus. Vinglade hemmåt, hämtade min cykel sen gick jag med Priyanka hem och cyklade hemmåt i natten.
Nu på morgonen har jag tagit det lugnt med Mike, snackat och så. Pratade även med min föräldrar nyss som var lite rund om fötterna ;) haha.
Ska snart greppa tag i cykeln för att handla något att dricka om jag får orken. Sen blir det plugg resten av dagen. Två uppgifter som ska vara inne idag och en imorgon! Usch. nån villig som vill göra min animation? Go right ahead!

Och ja micke, det är sånna där små kulor! :)

I will!

Ska börja skriva lite mer utförligt tror jag. För vet att ni vill veta allt som händer här. Ska också börja berätta om allt vansinne som händer här! For example: Våran vän Marcella blev lite för full härom veckan. Jag var inte hemma utan fick höra detta senare. Då hon var full som en kastrull springer hon iväg och ramlar av klippan där många har dött för det är sjukt högt. Hon klarar sig oskadd med några blåmärken. Änglavakt eller vad? Läskigt som fan, hon har gått och blivit nykterist nu, nästan i alla fall.

Fast oroa er inte där hemma, jag blir aldrig så mest salongsberusad.... ;) vänner ssscchhhh. hahah skoja! :P


Klippan:


Nostalgi

Köpte hem kul glass idag, exakt sånt man fick när vi bodde i Massachussetts på den där möbelaffären, kommer ni ihåg bröder? haha :P Har varit iväg och fotat med Rebecka och Kori och är nu hemma. Köpt hem mousserande vin, 20 kr per flaska, sjukt billigt! Så ikväll blir det fest med Priyanka och några till fram till 23 dock. För sedan kommer Kori och hämtar upp oss så ska vi iväg på en Bonfire för att mysa vid elden! Blir såklart blider ikväll för Rebecka har alltid kameran i högsta hugg. Så tacka henne för de flesta bilderna hahah ;) I˙m the worst att taking pictures, keep forgetting.... :P
Nej åter till TV chill och glassen. Ska göra mig iordning om nån timme eller så innan vi drar härifrån!
Och nej viktor vi festade fram till 1 typ, drog hem till en kompis där vi bestämde oss för att sova på grund av lathet och trötthet. Orkade inte gå hem helt enkelt! :)

Lyckat

Vi hade kul igår! Kommer dock bli en ännu galnare kväll idag , kom hem nyss. Ska iväg och handla mat snart finnst typ bara lite pasta och pasta sås i kylen. Känner för lite grönsaker. Ajaaaaa hade bäst!

kl. 9.50

Rose

Sitter och pimplar vin i väntan på Priyanka ska komma över. Sen lite senare blir det utgång och jag hoppas på en lyckad kväll, behövs! Har ni sett filmen Quarantine? Se den inte! usch, läskig som fååå.


Strålande sol like always here in California

Vaknade för några minuter sedan. Håller på och gör rostade mackor. Ska in till stan om ett tag. Rebecka ska sola solarium och jag måste till banken. Blir sen hemförd troligen för att göra oss iordning. Exakt det jag skrev i förra inlägget haha :P
Tar bilder för en gngs skull oockså idag!

Chill evening

Sitter här och leker med min nya leksak. Musiken är på och vi tare lugnt här i lägenheten. Inte ett dug trött och imorgon är vi lediga, nice! Blir en runda till skolan för lite plugg dock sen till banken och sen hem för att göra oss iordning för kvällens festligheter. Kanske får några som kommer över och förar inne, we will see! Ska fortsätta med lekandet och lyssna på Mike som sjunger till låtarna Rebecka väljer haha :D

old picture I found!


Godmorgon alla!

Vaknade imorrse av att Mike kommer in och ser sådär halv ynklig ut. Stackarn är fortfarande sjuk. Men han skulle iväg på ärenden. Sov en timme till och gick upp vid 10. Käkat frukost och glor lite tv nu innan jag ska börja packa min väska för skolan. Går lång dag, till 21.30... roligt va?
Ne nu ska jag börja göra mig iordning. Klockan är 11.06 och bussen går 11.45.


Hare bäst!

Branden här i California

Så detä r ju en stor brand här i Kalifornia som ni alla vet. Den har spridits till Ventura som ligger cirka en halvtimme bort med bil från Santa Barbara. Tror dom har fått ordning på branden nu? Inte så insatt utan blir det så att vi måste ta skydd tar jag tag iet då men tror nästan vi klarar oss. Inte hört så mycket om det alls om jag ska vara ärlig. Här är president valet mycket större så att säga! haha lite hemskt :P

Men läs förra inlägget där jag behöver er hjälp!

Vårat lägenhetscomplex. Älskade Abrego ♥


Need your help from Sweden and other places

Vi sitter i köket och pluggar för fullt. Jag har blivit klar med min midterm i media design. Så nu är det bara redovisningen klar. Ska bara öva in allt först! Känns bra att ha gjort klart den! Sitter för tillfället och försöker fixa photoshop på Rebeckas dator medan hon gör klart sin midterm på min. Jag är den enda med photoshop så vi måste ju fixa det problemet va, speciellt när min dator stänger av sig stup i kvarten. Så vill vi ju inte ha det!
För övrigt är Mike sjuk och är som ett litet barn. Gav han te och han ynkar sig hela tiden. Sa att vi kanske måste köra han till sjukhuset om han blir sämre men då ringer jag nån av grannarna som får köra, tänker inte köra utan körkort. Dock tror jag han överdriver lite då han skulle ut och klaga på grannarna som festar i courtyarden men inte har han kommit tillbaka än, det har gått en halvtimme så antar att han fastnat hos Jenn eller ute på partyt. Sjuk var han.... ;)

Er hjälp
Tänkte att jag skulle be er om hjälp med min midterm i photoshop. Behöver nämligen en liten testgrupp! Så det går ut på följande. Ni följer helt enkelt manualen som jag har gjort sen skriver ni en kommentar eller ett mail till mig där ni berättar hur det gick och om det var några problem att förstå som jag borde fixa! OBS det är på engelska!
Så ni som är villiga, vem som helst får delta!. Skriv till mig i kommentarsfältet eller om du känner mig personligen så kan du skriva på msn, facebook etc. Så skickar jag manuallen! Skulle vara jättesnällt!

Kram

Study

Sitter på starbucks med Rebecka och pluggar, dock går det inte sådär hyfsat bra eftersom photoshop inte vill vara på min sida idag. Blir nog nattplugg istället. Det är så sjukt mycket studenter ute. Folk cyklar överallt här. Gatorna kryllar av folk! Hade jag haft bil här i IV hade jag säkerligen kört på någon för länge sen haha :P

Good morning

Nyss ätit frukost och ska snart iväg till skolan, lr måste dra nu när jag ser klockan!
Hemma igen vid 2!

Apartment

Sitter i lägenheten nu. Ska träffa morgan lite senare sen ikväll blir det plugg hela natten lång.
Imorgon är det dags för ännu en lektion i Media Design sen ska jag hem och fotas för Kori. Hon ville ta porträtt bilder för nån assignment. Självklart ställer jag upp! :) Blir det någon fin bild slänger jag upp den här, but only maybe ;)

Labbet

Suttit i data labbet har i skolan sedan 12 typ. Pluggat pa det ena och det andra. For ovrigt ar det grymt kallt har inne, sitter och fryser som bara den! Ska aka hemmat snart och fortsatta plugga dar. Photoshop vill inte vara pa min sida idag. I helgen blir det stor stadning for justn u ar lagenheten acklig....

Ha en bra dag!


kl. 2.55 pm

Home sweet home

Har haft en sjukt bra helg hos faster! Kände att det var skönt att ha lite familj runt om sig :) Bussresan hem gick galant. Men alltid är det nåt som händer. Vid sista stoppet, Santa Maria kommer det på en tjej som kollar på mig och säger:
- Can I sit with you?
- Sure
- I just do not want to sit with the mexicans.
Jag kollar ut ocs ser 20 st mexikaner.
- They are going to Tijuana!
- hahah

Dom hade med sig hur mångalådor som helst! Säkert fyllda med tequila och dope som tjejen sa till mig. När hon sedan pratar i telefon utbrister hon till personen i luren.

- I am not taking the local bus to long island, i'm staying at grandmas tonight. Why? Because I dont want any ni**as up my mothaf****g ass!

hahah ja den tjejen hade ett temprament, busschauffören sa till henne att vårda språket varpå hon frågar mig. Kan folk säga åt mig hur man ska prata.
Hur dum i huvudet kan tjejen vara liksom?

Jaja, vi satt och små prata den sista timmen. När vi väl var framme tvingar jag ut Rebecka ur bilen så hon kan hjälpa mig bära. Berättade sedan om helgen för morgan och rebecka medan vi körde mot In N Out burger. Sjukt billigt. typ 20kr för en meal. Kom hem och lade mig i sängen på en gång. Hela veckan är planerad : PLUGG. Inte roligare än så blir det. Måste sätta mig i labbet imorgon och leka runt i Maya så jag lär mig programmet nån gång. fattar knappt nåt. Så har bestämt mig för att byta gren till grafisk design. Ska kolla upp hur det är med degrees och sånt. För då kanske jag kan börja det nästa termin. Har ju redan läst två av det kurser som ska ingå i det degreet så tänkte lägga till nån kurs och kanske läsa snabbare takt eller nåt. Får se hur jag gör! Animation är i alla fall något jag inte vill jobba med i framtiden har jag kommit på!

Yoga

Lagade mat at slakten idag och gott blev det! Direkt efter maten var det dags for ett yoga pass och hela familjen deltog, garva hur mycket som helst. Men det kandes sa det ar ju bra iaf :) Ska beratta en saga sen sova.

Och rebecka kakorna ar till dig hahah, i dont like them that much! so fuck ditt nyttiga liv nu ;) 

Ikea always

G[rdagen var hur bra som helst! Vi akte till Ikea och gick loss :P Faster var hur snall som helst och kopte vinglas, kaffekoppar, tallrikar och kastruller till lagenheten. Inte fick jag betala inte ;) Jatte tack! :) Har aven kopt hem lite saker till oss roomies :) pepparkakor och julmust, tilltalar? Vi at aven svenska kottbullar som inte alls smakade som svenska kan jag tillagga ;)  Akte hem vid 21.00 da dom stangde sa vi drack ett glas rott vin jag och faster samt snackade om allt mellan himmel och jord i nagra timmar. 

Idag har vi akt runt och harjat. Handlat diverse grejer. Fick mig en rit lada som ska tas med pa classical animation, sa nu javar ;) hahah :P Har aven suttit och ritat pa keramik idag med kusinerna. Blev en snygg tallrik/fat for mig som faster ska ta med sig ner eller skicka. Tror nog jag och faster var mer inne i malandet an barnen ;) 
Ikvall blir det kottbullar och potatis, hemlagat of course! 

Imorgon aker jag hem, men forst ska jag till apple store med Johan sen packa ner allt jag kopt pa nagot vis. tur att Morgan hamtar upp mig vid stationen sen pa kvallen! 

Sweet Sweet Greyhound

Bussresan gick bra. Men greyhound ar ju lite sadar va. Rebecka ak inte tva dagar med denna buss, du kommer do! 
Borjade med att i vantrummet snackade vi passagerare med varandra pga att en tjej satt och skrek at sin pojkvan i mobilen sa vi alla satt mest dar och garva samt hoppades att hon inte skulle med bussen. Val pa bussen sa sitter de tva alkisar bakom mig och dricker vodka blandat med fanta. Stank som fan, usch! Men jag stordes inte sa mycket av det, laste mest min bok och hade musik dunkandes i oronen. Var busschaufor var inte pa det basta humoret, skrek mest att man hade 2 minuter pa sig att ga av bussen men viskade vart vi var, sjukt irriterande. Enda anledning till att jag lyckades kliva av pa ratt station var pga en kille som ocksa skulle av i San Jose. Han berattade aven att det har hant sjuka grejen pa greyhound bussar. En gang laste han in sig pa toaletten pga att han kande sig hotad till livet av nagra som satt nara honom... Sista biten till San Jose bestar av en vag nerfor ett berg och han gasade pa som fan. Sjukt laskigt trodde vi skulle do haha. 

Nar jag val kom hem till Huset sa gick jag och lade mig nastan direkt. Sa idag blev jag vackt av Mattias 3 ar haha sota kusinen :) Busade lite med honom och faster innan vi vackte Jonathan 6 ar. Dom har blivit sa stora! Helt sjukt :) Roliga ar dom ocksa, sjunger i duschen, dansar till tvn och gor samma moves som karaktarerna i filmerna gor haha! 

Just nu sitter jag barnvakt at dom. Vi har varit vid lekparken, badat jacuzzi och kollat film. Sa ska nog kila till nedervaningen nu och leka lite mer ;) Hade sa bra!

Frustrerad



Jag har suttit i två timmar nu och försökt få illustrator att fungera men icke. Min dator är verkligen inte på min sida. Så jag ger upp nu.  Blir nog en all nighter framför photoshop för att göra klart två läxor så jag slipper dom under helgen!
Imorgon börjar jag 13.00 men ska åka in tidigare så jag kan påbörja min uppgift i computer animation. Efter att ha gjort quizet på lektionen imorgon så bär det av till State street där jag ska ta en greyhound buss (typiskt usa) till San Jose.
Kommer vara hos min faster över helgen. Tillbaka på Söndag. Får se om jag uppdaterar bloggen men ska försöka!

Och ja lovisa, jag ska visa fler bilder! But girl, check my facebook ;)



Bio!

Vi grabbade tag i våra cyklar och tog oss till bion vid Camino Market place. Där såg vi My best friends girl, kan starkt rekommendera den. :) När vi kom hem var det fest som vanligt ute på våran lilla gård. Att dom festar på vardagar men inte lika mycket på helger är något vi aldrig kommer förstå. Aja. nu ska jag glo Desperate Housewives. Vågar inte plugga på datorn eftersom den hänger sig eller stänger av sig... kul eller hur?

Vill ha

Denna dator skulle inte sitta fel. Tryck här

Pris: 9100 kr


Tvätt

Kom hem nyss och håller på och tvättar för fullt, två maskiner! Skulle egentligen sitta och plugga nu men min dator är kapputt så går typ inte. Så ska göra en backup på exakt allt sen rensa bort i princip allt jag har på den så kanske den funkar. vad tror ni?
Idag är det sjukt varmt, 30 grader och det ska hålla i sig hela veckan. Så vänner det är nu ni ska vara här ;)

Till Mamma

♥ Grattis på födelsedagen! Hoppas du tycker om min present :)



Inte min dag

När jag gick ut för att ta bussen till skolan kommer jag på att den inte går vid våra gata på kvällen så var tvungen att raskt gå till en annan gata där jag väntar på nästa buss. Totalt väntade jag i en timme på bussjäveln. (ursäkta språket) Smsade då Morgan att jag hatade bussarna här i Santa Barbara och hon sa då att hon skulle till skolan så jag fick åka med henne, tur va? Kom precis i tid. Lektionen Computer Animation är inte min grej direkt. Sjukt svårt och mitt USB minne funkar inte så kan inte spara något jag gjort. Läraren verkar tro att de flesta kan mer än vad som är sanning. Okej, vissa är duktiga. Jag dock sitter där mest som ett frågetecken men fick hjälp för engångs skull idag :) så fattade lite mer :) Blir dock mycket plugg i veckan




Break

Bestämde mig för att åka hem nu på lång rasten. Klockan är 14.10 och nästa lektion börjar 17.00. Så ska göra klart lite läxor innan jag åker tillbaka!

Såhär på morgonkvisten

Gjort iornding mig och måste bara packa väskan sen är jag klar att dra till plugget! Lång dag, slutar 21.30 idag men det ska nog gå fort hoppas jag. Blir tvätta som gäller så fort jag kommer hem!
Pappa ni måste komma över julen. Se detta som ett evigt tjat innan du köpt biljetterna! ;)

Sunday 10.20 pm

Vaknade av en äcklig huvudvärk imorrse, lite för mycket av det goda kvällen innan. Men det var trevligt igår! Vi inledde kvällen med att gå på en fotbolls match, vår vän Justin är med i laget och han var bland de bästa! Trevligt var det och vi vann våran första match. Go Vaqerous! Efter matchen drog jag, rebecka, morgan och chelsea hem där jag gjorde grymma melondrinkar. Gick sedan upp till Melissa och Chelsea innan vi alla vandrade neråt DP.

Idag tog vi det mest lugnt, sov en stund på dagen. Runt 16.00 kommer Morgan in och väcker mig. Vi ska iväg och städa hennes bil på grund av att den fick inbrott igår. En krossad ruta vilket innebar glas i hela bilen, kul. Så jag, Stacey, Rebecka och Morgan tog deras bilar (staceys var också inbruten i sen nån vecka tillbaka) till tvätten där vi dammsög och gjorde dom fina igen. Drog sedan en mini roadtrip till Carpinteria där vi vandradet runt i "the mall". Dock kom vi dit cirka 10 minuter innan alla affärer stängde så vi ska dit om några veckor igen. Instead så gick vi till Target vilket var vårat mål från början och hittade diverse saker. Så sjukt billigt!

Nu ska jag sätta mig och försöka plugga lite om min dator tillåter. Börjar bli smått förbannad på denna dator eftersom den stänger av sig stup i kvarten....


Fotbolls match ikväll

VI skiter i middagen. Istället ville Morgan dra på matchen och jag bangar inte på det! Har fortfarande inte gått på en match sen jag flyttade hit så måste göra det.


Vi är duktiga rumskamrater

kl halv 12 började vi städa våran lägenhet. Jag kan säga att den har gått från en stinkande råtthåla till ett skinande rent palats haha. Ikväll ska vi baka. Jag ska baka lussebullar (haha ja jag vet att det inte är lucia) och rebecka ska baka kanelbullar. Så det kommer lukta grymt gott här ikväll. Blir alltså en myskväll med bak :)


Bild från gårkvällen

Sen jag kom hit

Idag regnar det, detta är första gången sen jag kom hit. Okej det har duggat i 5 min max två gånger förut men det räknas inte. Nu regnar det lite mer. Men det är lite skönt faktiskt. Så idag blir det till att tvätta, städa och kanske plugga. Ikväll är det middag med tjejerna.

Igårkväll då? Jo Vi gjorde svenska köttbullar med potatis och lingonsylt. Mike älskade det. Så vi lär ju göra det nån annan gång haha :P Men det var riktigt gott med riktig mat. Vi förade sedan på vattenmelons vodkan. Vissa delar var godae än andra haha.När alla väl var klara för utgång gick vi mot DP. Hur mycket poliser som helst ute! Alla var nyktra och vi tappade lusten till att festa.. Så vi gick hemmåt, somnade nästan på en gång.

Entertainment

Mår lite bättre jämfört med i imorrse men är fortfarande förkyld, bläh! Men nu till det positiva. Sista lektionen idag, classical animation skulle vi få testa på live drawing, med andra ord rita av en riktig person. Och vem är inte modellen, jo en heting till kille ;) Tror dock inte att killarna uppskattade en nästan naken kille dock haha.

Ikväll blir det chill, måste friskna till. För imorgon är det middag med the roomies :) Vi ska laga svenska köttbullar med potatis. Gott med riktig mat för en gångs skull! Sen ska vi förkröka på vattenmelon vodka. Mer om det imorgon ;)

Fyfan

Fortfarande sjuk, var rätt så jobbgt att somna igår. Det går ju inte när man är förkyld! men vaknade iallafall vid 9 imorrse och har tryckt i mig en macka och en kopp te. om en och en halv timme går bussen till skolan. Vi kan ju säga så här att jag är inte alls taggad. Känner mig blek och allt som hör till en förkylning. Att dagen slutar halv 10 idag är ju inte heller någon rolig vetskap! Tror jag har feber men vet inte.. :(
Äh ska gå och klä på mig och dricka upp resten av apelsinjuicen.

Hej då. Skriver ikväll om jag orkar.

Kväll

Klockan är 21.05 och jag sitter och äter lite tomat/mozzarella sallad till middag. Tidigare umgicks jag med Morgan, målade hennes tånaglar som gick hyfsat bra haha, dock bara på ena foten :P Efter att vi fixat våra naglar drog jag, Stacey och Morgan till Berrilicious där de var något sorority som hade en fundraiser.

Blir nog läggdags snart, fortfarande sjuk och har inte tid till att missa skolan imorgon. Ha en bra morgon hemma i Sverige så ska jag fortsätta min kväll här i USA :)
bjuder på en sjukt gamal bild

 

Sjukling skriver

Gårdagen var väldigt roande när vi väl kom hem från plugget det vill säga. Satt mest och frös i klassrummet som ligger på noll känns det som. Och när man har vetskapen att det är 30 uthomhus vill man bara mer gå ut och sätta sig. Men efter skolan drog jag och Rebecka ner till State där hon skickade ett paket till sin syster samt kollade efter en klänning. När vi kommer hem blir det dags för en photoshoot. Våran rumskamrat Mike ska fotograferas för Kori som har en uppgift att göra till skolan.
Efter det blev det timmar med plugg, blev klar med allt vilket var skönt! Gick sen och lade mig eftersom jag har gått och blivit jätteförkyld så kände att jag ville orka med dagen idag. Vaknade imorrse av kallsvettningar så bestämde mig snabbt för att stanna hemma idag. Missar inget på lektionen eftersom jag blev klar med allt igår. Känner att jag vill bli frisk tills imorrn då jag ska vara i skolan till 22 på kvällen. Så just nu sitter jag och häller i mig apelsinjuice och tar det lugna.
Från the photoshoot:




RSS 2.0