Sommarlov

Äntligen är det sommar lov! Jag kan med nöje och stolthet berätta jag fick ett diplom för bästa individuella presentation vid mediakurserna år 2006/2007 :D Kände att man gjort ett bra jobb då !

Igår blev det en annorlunda kväll. Jag och min bror blev hämtad av några kompisar från skolan som tog oss till Ingarö där vi satt och krökade och pratade. Var faktiskt riktigt trevligt :) Sedan kom vi på en minut innan bussen skulle gå att vi skulle ta bussen men såklart missar vi den! Dock hade vi turen på våran sida att en kille som kände nåra som vi var med kom körandes förbi och stannade för att hämta upp oss och skjusta oss till gustavsberg centrum där bussarna går hela tiden! Tacka honom att vi kom hem :P annars hade vi fått stå där i 3 timmar :O

Imorrse när man vaknade kunde jag knappt stå, så bakis var jag, riktigt jobbigt men det är väl sånt man får ta! Så nu stter jag ute på trallen och väntar på att Disa ska komma över, vi ska baka ;P Sedan kanske Marina kommer annars träffar jag henne imorgon.

Blev sur för första gången på några vänner, men nu är det bortspolat och jag ska njuta av sommaren! För det lär bli mitt sista riktiga sommarlov!

Värdelösa vecka!

Inte en jävla lektion på hela veckan! Vi har enbart gått dit, fått godis sen gått efter 10 min av lektionen, varför ens dra dit elever om det ändå inte är någon lektion? SÅ ONÖDIGT! vi skulle ha kunnat fått sommarlov mycket tidigare om man slapp onödiga dagar.

Idag åkte vi på klassens dag och ja den var intressant. Med våran klass som består av 17 pers så kom 6 stycken elever plus 2 vuxna, PINSAMT!
Folk måste ha trott att vi var någon sorts CP klass som behövde extra tillsyn eftersom vi hade 2 lärare med oss och höll på att slå på varandra, hahaha det var faktiskt lite kul men också lite irriterande, men sådan är våran klass.

Imorrn är det dock avslutning äntligen!

Sov gott Skolan, Gomorron Sommar lov!

Ödet att man träffar personen man inte vill träffa hela tiden?

Väldigt skön vecka, ledig tisdag och onsdag! ska plugga matematik som bara den!
skolan slutar nästa fedag! bara bra nyheter alltså :D

prommis med hunden var intressant eftersom man mötte några haha...

Nej nu ska jag sätta mig och kolla på MTV movie awards! sedan imorrn blir det ett core pass och studerande!

Hade gött allesammans :)

Är man onykter så är man

Dagen började med en helt vanlig skoldag som slutade (för mig) kl 10.00 för jag orkade inte vara kvar i skolan i cirka 3 h i väntan på en lektion där inget görs! Så åkte till min gamla skola och var med på en kompis lektion. det var kul haha :P

Sen så stack vi till stan där vi vandrade runt och köpte en ros till Linnea som var och klippte sig, medans vi väntade på henne så sätter vi oss i på akuten/apoteket för att värma oss (satt där i cirka 2 h :O ) Efter bion, vi såg The Piratse of the Carribean så begav vi oss till bussen och på bussen träffade vi på två onyktra killar. Efter lite snack och visandet av leg (eftersom de tyckete jag såg yngra ut än -89) så köpte de en ros av oss som kostade 10 kr när vi köpte den men de var så dumma att de betalade 50 kronor! Är man blåst och full så är man.. 


RSS 2.0