Saturday

Vaknade 12 idag, skönt att sova ut! Runt 13.00 åkte hela famljen till sickla där jag köpte ett par uber snygga pumps. Bröderna köpte lite kläder och pappa brukade sitte VISA kort ;)
Efter sickla bars det av till IKEA där föräldrarna inhandlade en ny säng :) Mamma sa hela dagen att hon tröst handlade på grund av att vi inte fick huset, hahah :D
Övningskörde hem förresten, det gick bra förutom att jag körde helt fel och hamnade på fridhemsplan så blev en tur i stan, men det gick bra dock tyckte familjen att jag kör för fort ibland...
Har precis ätit sushi med brorsan och ska nu städa rummet lite...
Ikväll måste något kul hända! Annars blir jag arg ;)

Nej ska göra lite annat och sen ringa lite samtal :)

Lugn kväll

Ikväll blev det en lugn hemma kväll. Suttit med en vän och pratat, hon gick hem för en timme sedan och nu sitter jag här och sjunger på feeder låtar :P Ska ta ett bad och fixa naglarna sedan städa rummet hihi, rolig fredag kväll ;)  Nej men lugn och skön, är ändå helt seg idag :)

Fredag

Sitter och lyssnar på Simple Plans nya skiva, längtar tills den släpps :D Kommer vara grymt, Det jag hört än så länge är 10 gånger bättre än deras förra musik :)
Ikväll är det lite obestämt vad som sker, är tyvärr tvungen att sitta med lite skolarbeten som ska lämnas in ikväll :O Men är nästan klar =) Känns bra.

Nej nu ska jag slutföra allt för kvällen och försöka göra klart en shyst melodi till min låttext :)

YEAH !!!!! :D

sååå sjukt glad just !
VI SKA INTE FLYTTA WOOHOOOOOOOOOOOOO ! :D:D:D:D:D:D:D:D::DD::D

Just nu är jag hos kära Disa och vi sjunger samt klämmer ur oss väldigt "blonda" citat hela tiden, antingen är vi taggade eller övertrötta, tror både och ;)
Vi har dessutom skrivit en låt ! Kommer bli grym ;) Texten skrevs av mig och Disa hakade på :)
Dock är problemet att jag inte förstår musik programmet för 50 öre så ska ta hjälp av Micke som kan det ;)

Nu ska vi sjunga singstar sedan ska jag hem och skicka mitt engelska arbete!

Ha en toppen kväll :)


Jag och Disa för ett bra tag sedan!


FAAAAAN helvetes skit!!!!

Dagen har varit helt OK, fram tills jag kom hem. Det första mamma säger är att vi ska flytta till ett hus i kolvik, Ok det är fint där men en sjötomt = långt in i området. Kul huset är ruttet, äckligt, läskigt, gammalt !##"%#" AAAAARG jag blir, vill inte flytta men det skiter dom i ! Fuck detta!

Ursäkta språket, men jag är arg.

Gårdagen var dock väldig trevlig hos joanna :) Det pluggades, pratades och kollades film =) En väldigt bra tjej det där!

Påbörjar

Har anlänt till Axelsberg nu. Så nu ska jag och Joanna börja vårat skrivande :)
Vi har suttit och haft en disskussion om några hemliga person, fy fan vad jag garvar åt det hela! :D hahah men men nu ska jag inte vara sådan.
Skriver senare :)

Ny dag och nya tag

Precis ätit lunch med Jack, och nu sitter vi och väntar på att virtuella miljöer ska börja, vi är 3 stycken från klasse här. Ovanligt...

Ska senare hem till Joanna för att skriva engelskan som ska vara klar imorgon! hjälp!

Mail från andra sidan atlanten

Jag har bott i USA mellan åren 1997 - 2001 för er som inte vet. Sedan flytten hem har jag hållit kontakten med en av mina bästa vänner jag fann där. Vi känner varandra på djupet, mailar nästan varje dag. Det är väldigt svårt att hålla kvar vänner som man ser en gång om året. Men Heather som hon heter och jag har lyckats. Att maila nästan varje dag sedan mars 2001 är väldigt starkt gjort av oss. Känner lycka av att ha henne i mitt liv även fast det är ett helt hav mellan oss.
Detta skrev hon i sitt mail idag. Tror ingen förstår hur bra vänner vi är och hur mycket vi saknar varandra.

Sofie you are truely my bestest friend ever and I could never replace you.
I miss you a lot and I just wish that we could just hang out all the time.


Jag kommer så väl ihåg varje dag efter vi slutat skolan så ringde vi alltid varandra direkt när vi kom hem, vi kunde prata i flera timmar. Jag lade alltid på mitt i en mening för att jag hatade att prata i telefon, men hon ringde alltid upp och så kunde vi hålla på haha. Mest var det på skämt att jag lade på och det visste hon. Saknar våra telefon samtal vo hade varje dag i nästan 2 år.

Ska flytta tillbaka till Boston så fort jag får chansen. Där är jag lyckligast.





Sjukt bra dag!

Gick upp 06.00, var på gymmet cirka 07.15. Ingen trodde jag skulle orka gå upp men det gjorde jag, stolt! :P
Drog från gymmet strax innan nio för att hinan till lektionen :) Satt och pluggade på ekonomi provet som vi hade idag, inget gick in i hjärnan, allt gick bara ut , satt och tänkte på annat hela tiden, hemskt!

Aja efter skolan så mötte jag upp Marina på fridhemsplan där hon ska få en lägenhet nästa vecka, glad för hennes skull :D Sedan tyckte hon vi skulle dra till någon resturang men det var stängt så det blev en låång promenad till hötorget där det åts sushi, hon fick mig att äta ingefäre, tydligen är det bra mot förkylning och jag är jämt förkyld. Vidrigt var det i alla fall! Mitt i konversationen så börjar vi prata om spindlar... Kolla filmen nedan så får ni se vad Marina anser om sådana kryp.
Vi drog efter det till coffee house by george och drack kaffe samt pratade om terapi och psykologer...:)
Självklart hamnar vi i rusnings trafiken på väg hem så tog en timme istället för en halvtimme för mig att komma hem, roligt...


Inte i närheten

Har precis gjort klart instuderings frågorna till Ekonomi provet imorgon som kommer gå åt helvete. Men så går det när man glömmer bort allt som ska göras. Får göra mitt bästa helt enkelt. Ska sätta igång med engelskan nu, måste egentligen plugga på ekonomin men har knappt någon tid kvar att göra engelskan på så måste skriva minst en sida idag. Sedan blir det ekonomi plugg restrerande delen av natten, så ett samtal eller sms skulle uppskattas när det blir lite tråkigt att sitta här och bara läsa ;)

Börjar inte förrän 9.40 imorgon, ska dock gå upp 06.00 för att vara på gymmet 07.00, hinner inte träna på eftermiddagen denna vecka så får bli morgonpass. Och ja jag vet att jag skrev att jag hade feber tidigare idag, men va faan har inte tränat sedan söndagen...Känns inte bra. Men får avgöra imorgon om det blir träning eller inte.

Nej ska fortsätta mitt studerande nu. Ha en bra kväll!

Ge mig Lugn

Segling gör mig lugn, semester gör mig lugn. Jag älskar det. Vill ha sommar nu. Orkar inte med stressen längre.



Utbränd

Det är för mycket som händer och är på gång just nu. Allt kommer samtidigt, varför inte sprida ut allt under året?!?!
ARRRGG jag blir! förlåt för tråkiga inlägg idag men just nu mår jag verkligen inte bra. har för lite tid så blir mindre bloggande i veckan. Måste satsa mer på annat just nu.

Lovisa vad sägs om att åka långt ifrån vårat äcklig "information&kompetens" gymnasium?
Kiruna eller karlskrona ? haha ;)

Skolan

Började 07.30 med matte, var hur trött som helst. Efter lektionen var det håltimme i nästan 6 timmar! Hatar denna låååånga rast och dag. Sitter nu på teknisk psykologi och ska göra ett arbete med Lovisa om Hissar haha.
Vill bara hem just nu, har feber och är trött men måste plugga inför ekonomi provet imorgon som jag fick reda på idag...

Det är var ju inte kul

Försöker hela tiden "åka" ut med flit på pokern men lyckas inte, hur är det möjligt egentligen? aja får spela vidare...
Marina sitter bredvid mig nu och är upptagen med något på hennes dator ;) Ska följa henne till bussen lite senare.
Tror jag börjar bli sjuk, är jätte varm samtidigt som jag fryser och är hängig..Men jag har verkligen inte tid till sjukdom just nu så blir skola ändå!

Snälla ni

Våga säga vad ni tycker istället för att ljuga eller inte säga någonting alls. Då får ni mer respekt och förståelse.
Jag förstår verkligen inte varför folk ska vara så jävla fega och omogna. De tror att man själv anser något fast egentligen vill man bara ha svar. Jag vill ingenting med personen men vill bara veta varför.
Hur svårt ska det vara att stå för sig själv?

Så snälla ni, påverkas inte av andra utan var er själva samt va shyst tillbaka mot en annan och säg sanning. Säg inte sådant som ni sedan nekar till.

Skön dag

Vaknade sent så åkte in till stan med Marina där det shoppades lite grann :) Hon köpte röda jeans, vågat men snyggt! Själv införskaffade jag 2st bh och strumbyxor i beiget samt svart :) Blev en snål shopping dag för mig :P
Några roliga citat nämdes, kommer dock inte ihåg dom för tillfället, mitt minne är sämst som många vet hahah =)
Innan hemfärden så tog vi ett glas vin där vi pratade om hår haha, i alla fall var det en trevlig dag :) Imorrn blire tidig uppstigning, börjar nämligen 7.30! Icke skönt men men :) Straffet för att man sov för länge idag ;)

Uppdatering

Så sjukt skön kväll. Vi har tagit det så stört lugnt. Suttit och kollat film samt lite pratande på datorn, socialt? Nej men vi tyckte båda att det inte behövs. Känner varandra så bra och vi har en sån där vänskap där man bara är, vi har en bra vänskap :)

Ska försöka somna i tid ikväll och gå upp runt 11 imorgon.  Imorgon blir det gym sen hem och skriva engelska, vilket mina dagar kommer bestå utav i veckan...

Träning: Grymt roligt
Studera: Grymt tråkigt

Vi är bäst

Båda har förlorat, jag åkte först sedan Marina :) Nu ska vi kolla på film och göra Te :) Myys =)

Grabbkväll?

Pizza, CocaCola, poker och lite choklad, snacka om äkta pokerkväll, kanske inte så här tjejer spenderar sina kvällar men vi är inte som alla andra, grabbstilen är bäst!
Det går för övrigt väldigt bra för oss i vårat spelande, vi sitter och väntar på att filmen en förtrollad romans ska börja.

Kvällens planer avklarade

Just nu är Cassandra över eller som jag kallar henne för Cass :P Om ett tag kommer Marina över, vi ska laga middag och spelar poker. Hon ska sova över här så imorrn ska jag på gym och hon leta efter praktik plats.

Föräldrarna mina har tydligen lagt ett motbud på ett hemskt hus, så får se hur det blir med det, hoppas inte vi får huset!

Skriver senare

Helt slut

Så sjukt trött efter träningen, känns bra dock för då vet man att det har gett något. Just nu sitter jag och kollar på tv, finns inte så mycket på förutom någon komedi där en pappa anser att han borde ha högre ställning i huset...haha lite rolig serie faktiskt :P

Fick reda på att jag börjar väldigt sent imorgon! kl. 13.30 närmare bestämt :)

Lyckad kväll och bra dag

Kvällen igår var hur kul som helst, vi pratade på om allt mellan himmel och jord samt åkte pulka en gång eftersom det snöade haha :) När det var dags för att sova blir självklart jag och joanna störda av killarna som vägrar gå och sova. De anser då att vi också ska vara vakna men tillslut lyckades vi få iväg dom :)
Imorrse vaknade jag med huvudvärk, konstigt ;)

Efter frukosten skjustade vi Joanna och Allan in till slussen. Efter det åkte jag och bröderna till gymmet, helt slut efter det! Nu har jag precis varit ute med hunden i snö ovädret och gjort varmakoppen till lunch.
Snart kommer Cassandra över sedan ikväll ska jag träffa Marina för en fika :)



LAAAN

Joanna och jag sitter och lanar här i mitt hus hahahaha
Vi har det bra, hon och jag, vin och lite annat hihi. musik och prat. rimma bra?


vi har det bra, vi har datan av ? hahahaha

The world best dance!!!


Allan och brorsan har en väldigt annorlunda humor

:)

Precis lagat middag åt 5 pers, gick bra dock frågade Joanna om jag lagat mat förut haha ;)
Just nu sitter vi och skriver för fullt på våra uppsatser medan vi dricker lite vin och äter choklad.
I bakgrunden hör vi grabbarna med deras mysko musik på...Men glada är vi alla !

Imorgon blir det gym och sedan pulka med killarna haha får se hur det blir :P
Nej nu ska vi skriva på sedan lägga ner pluggandet om 1 timme eller något :P
Duktiga vi är va? :)

Plugg och Latte

Hämtade Joanna i slussen för att sedan åka hem till mig och studera. Vi sitter nu och skriver på våra uppsatser som ska vara klara nästa vecka! Måste bli klar...

Jag har precis gjort Latte till oss och ska snart ta en paus för att inhandla lite saker.

Missförstånd

Skrev ett inlägg för ett tag sedan som skulle kunna tänka sig vara riktad mot en person men egentligen är helt riktad mot en annan. Förlåt om du misstog

Trevligt !

Ikväll har jag haft det grymt trevligt med Sara, Disa, Allan och Micke. Det pratades en väldigt massa. Sara åkte precis hem och vi har säkert suttit i 5 timmar och pratat om allt mellan himmel och jord! Väldigt roligt :) En lugn kväll med andra ord. =)

Imorgon ska jag gymma sedan runt kl 13 möta Joanna i sickla för att skriva på uppsatsen till engelskan. på kvällen blir det tjejmiddag, kommer bli vädligt kul!

Nej nu ska jag stänga av datorn och kolla någon film sedan sova :)

Efter Middagen berättades det sagor


Myys

Precis ätit middag med Grabbsen, väldigt mysigt :) Nu ska vi göra oss iordning, eller rättare sagt jag och Disa.
Just nu sjungs det för fullt i vardagsrummet samt dansande haha =) Nej ska gå och ha kul nu, fixar bilder imorgon! 


Rolig

Mötte brorsan på bussen på väg hem och sen även tobbe och allan :) Vi mötte sen någon snubbe som följde efter oss och då tyckte Allan och micke att det var kul att driva med honom haha, tobbe och jag gick framför och garva :P
Promenad med hunden blev det efteråt och nu är nyduschad, väntar nu på att fröken hasseltorp ska komma över sedan blir det lite festligheter ikväll ;)

RSS 2.0