Lyckan gjord :D

Jag och Marina, Micke och hans två polare ska åka utomlands i sommar! Kommer bli grymt kul, ska bestämma allt nästa vecka :)

Icke bra

Jag är så dålig på att skriva ner åsikter om ett ämne. Vill få dit de rätta orden men finner dom inte. Nu ska jag kolla på kustbevakarna.

Otur :D

HAHA Jag är nog den personen ni ska spela poker med, förlorade nyss ;)
Men kan i alla fall se fram emot en helg utan föräldrar, de ska nämligen till ishotellet! Så helgen är redan planerad, kommer bli hur bra/rolig som helst!



Ha en underbar kväll och glöm inte att Kustbevakarna är på ikväll!

På gång

Pokerturnering igång med fröken Hellstadius, kommer gå galant för oss, vi är ju bäst ;)
Hann gå en promenad med brorsan och hunden för ett tag sedan, trots kylan var det skönt att komma ut lite =) (har iof varit ute hela dagen men ändå)

Ska fortsätta skriva engelskan nu och vinna pokern =) Imorrn är det helg, äntligen!

Mysig dag

Vaknade halv 11, ledig på torsdagar vilket är grymt skönt! Klockan 13:00 mötte jag underbara Marina för lunch, vi satt ute och alla på resturangen tyckte det var "friskt" av oss haha :)

Efter lunchen åkte vi till swedbank för att fixa någon slags dosa och vi förstod nada av vad bankmannen förklarade för oss, han måste trott att vi var helt vrickade i hjärnan...När vi blev klara där åkte vi hem till henne och drack kaffe för att senare åka till delselius och träffa Josefin för en fika. Det blev Te. Mycket prat blev det! Efteråt mötte jag upp med mamsen för att handla och nu ska jag skriva engelskan eftersom jag ligger väldigt långt efter...

Måste tillägga att jag är väldigt glad för Marinas skull! ;)

Ny dag

Idag är det nya tag som gäller. Ska träna lite nu på morgonen sen iväg och träffa Marina samt Josefin, mucho trevligt :)

Måste
sätta igång med min engelska också...

Bergodalbana

Idag verkar mitt humör gå upp och ner som ni kanske märkt.

--

ARGH!

Glöm mitt inlägg

Allt är så jävla bra just nu! Inlägget  som skrevs imorrse där jag förklarade hur besviken jag var på en speciell person kan glömmas. Allt är löst och nu känns det bra mellan oss igen :)

Ska ut och gå nu med Disa och prata om allt mellan himmel och jord :P

Mys med bästa Marina

Det visade sig vara inställd lektion idag, roligt. Det betydde att nästa skule börja om 5 timmar, aldrig att jag tänkte vara kvar till dess! Så jag ringde Marina och vi bestämde träff. Först ut var ett besök på G2 där hon ska börja på Tisdag nästa vecka :) Efter det drog vi hem till henne och lagade lunch samt drack kaffe. Just nu håller hon på och gör sig iordning så jag skriver lite i väntan på henne. Alltid lika roligt att umgås med den tjejen! :)


Imorgon är jag ledig, så skönt! Ska fika med Marina och Jossan runt 4 så blir en lång sovmorgon :) Fast jag lär nog gå upp tidigt för en promenad med hunden.


Nu ska jag kontakta en person i hopp om att ses ikväll, förhoppningsvis blir det en lätt övertalning eftersom vi snackade igår om att ses ikväll! ;)


WOOHOOO

Hahah spelade en så kallad pokerturnering just eftersom Marina tyckte jag skulle pröva. Jag vann 1.50 dollar, nice ;)  Nej men jag ska göra lite vettiga saker nu. Ha en bra kväll!

Duktig jag är !

Började skola 07.30 med matte! Jag räknade förvånansvärt 12 tal, brukar räkan i snitt 1 tal per lektion, så känner mig duktig :) Efter matten hade vi 5 timmars rast att se framemot... den spenderades i ett rum där vi ritade, pluggade och eldade parfym och sminkade jack och dansades...Fråga inte varför, för vi var trötta och uttråkade.

Efter sista lektionen åkte jag, viktor och micke till gymmet. Eftersom jag är förkyld så körde jag i 30 minuter bara, det kändes i halsen..inte smart. Men men, roligt var det :) Nu har jag precis duschat och hittat plånboken som försvann spårlöst igår så det är bra! Ska visa er lite hur dagen såg ut och vad som gjordes under dessa 5 timmar...


Jack och Daniel dansar för fullt och så hör man Lovisa prata i bakgrunden haha.


Här eldas det lite grann, Lovisas ide och jag hängde givetvis på! Jack tänder och det blir en liten låga haha sött :(

Misslyckad hårfärgning

Marina kom över på lunch och kaffe idag. Hon hade med sig lite hår saker, alltså var det dags för att göra mig blond...Det hela slutade med att jag fick gult hår, mamma blev lack men var snäll och åkte för att köpa ny hårfärg. Blev tillbaka till den ursprungliga färgen! Men i vår blir det frissan som får sköta mitt hår!

Marina har också anmält mig till någon poker turnering, dock har jag inte alls någon koll på hur man gör. Visst vet jag hur poker spelas men det känns som att jag lär åka ut efter 5 minuter haha! Nej, jag ska vinna skiten! ;)

Ikväll är det stridspiloterna, måste ses gott folk!

förkyld som fan

Sov så gott inatt, skönt att vara hemma i sin egen säng. Vaknade runt halv 10 imorrse tog då lite yoghurt och en banan till frukost. Dagen är lite obestämd. Marina och jag ska ses över lunch men vi har inte bestämt hos vem, dock anser jag att hon borde komma hit för jag har inget busskort och sen är jag så förkyld att jag inte pallar ta nån buss idag. Får se hur vi gör :)

Har precis duschat nu och ska plugga lite grann eftersom inget gjordes i helgen! Fick nyss reda på att Jack ska till Paris i helgen, avundsjuk eller vad? jag vill också dit! aja skriver senare.

Kramar

Hemma

Kom hem för 2 timmar sen från centralen. Resan upp till åre var jätte skön, 4 säten för mig själv eller nästan en hel vagn haha ;) Under helgen i åre har jag varit med kusinerna 24/7 och haft det hur skönt som helst. Vi har bowlat, promenerat, shoppat och lite till :) Visade en film som jag ansåg att alla måste ha sett, dock var det kanske inte rätt val för deras ålder men dom satt tysta och kollade haha... Igår och imorrse så snöade det så sjukt mycket, kom säkert 50cm snö! Imorrse när jag vaknade så gick snön upp till höften! Jämfört med värmdö där vi har nada snö.. Dock är det lika kallt. Så jag anser att ifall det ska vara kallt kan det lika gärna vara snö, eller?

Tågresan upp var dö trist. Lyssnade ur batteriet på Ipoden, tåget var fullsatt och människorna runt mig var 40+ som satt och drack öl och vin. Haha. 7½ timmar tog det och nu ska jag sova vilket inte kommer gå bra eftersom jag har gått och blivit dunder förkyld. roligt.

Sov gott!


Bra dag!

Gick upp 8 imorrse, pigg och halv glad :) I skolan hände inte mycket som vanligt, försökte förgäves att övertala Matilda och Lovisa att skippa lektionen för att dra in till stan eller något istället, men jag lyckades inte så var tvungen att gå på lektionen.. Efter skolan mötte jag upp mamsen för att handla färdkost för tågresan imorgon. 7 timmar själv på ett tåg, roligt... men ska få lite plugg avklarat då så det blir nog bra att få den tiden för mig själv. Det som köptes var nötter coh morrötter :P

Disa har precis gått hem, ska mötas upp senare för att ta en promenad innan vi går och sover. Jag ska upp 05.30 imorgon... Lär vara död haha. 

Nej nu ska jag uppdatera min ipod med musik och sedan göra lite annat. Packade på cirka 10 minuter, bra va? :P
Ska försöka uppdatera när jag väl är i Duved/Åre!

Ny dag!

Efter matte lektionen imorrse had jag rast från 9.30 till 12.40 så jag och Joanna bestämde oss för att gå ner till fiket där det dracks te =) Innan lektionerna började hann vi äta lite lunch också, inte så god dock...
Idag påbörjade vi två nya kurser, Virtuella miljöer och teknisk psykologi. Får se hur roliga de kommer bli...
Senare ikväll ska jag ut och gå lite, kanske träffa en polare får se :) Men nu ska jag dricka lite te för att lindra min halsont.

Än så länge är dagen mycket bättre än den var igår! :)

Slutkörd

Jag är helt slut just nu. Varit och gymmat och cyklat lite när jag kom hem. Tog sedan cykeln hem till en kompis för att färga hennes hår. Nu ska jag ta tag i mitt rum och grubbla över saker som är helt oväsentliga men det skiter jag fullständigt i! Har inte varit en bra dag helt enkelt.

Strid

Skolan började med svenska på morgonen dock fick vi sluta efter sisådär 5 minuter...Klockan var runt 10.20 så det betyder att vi har rast fram till 14.10 då idrotten börjar. Under tiden har jag och Lovisa tagit en promenad med hennes hund Zeus, kände att träningen från igår hade tagit på benen när man gick. 

Fick goda nyheter nu, Ikväll är det chatt time med stridspiloterna! Det är ett måste för dom är så grymma. Lovisa hoppas på att Jonas chattar ;) 

Seg dag

Precis hemkommen från en kär vän. Vi eller rättare sagt hon orkade inte bada jacuzzi eftersom hon har jobbat i vattnet hela dagen (simlärare) så vi tar det en annan dag. Vi kollade på filmen Honey istället, så bra film! Båda låg typ och halvsov.

Ikväll blir det nog inte mycket som händer, morfar är här nu så ska socialisera mig lite med familjen. På torsdag åker jag till åre/duved, så skönt! Ska åka själv upp för att vara med moster och kusinerna där. Kommer hem på söndag igen. Måste bort från detta piss värmdö.

Gym

Kom precis hem från gymmet. Körde hårt idag. Benen började darra på slutet, alltså var jag helt slutkörd. Känns dock riktigt bra nu efteråt :) Ikväll får vi besök av morfar som ska komma över på middag. Jag ska nog träffa Disa sen och bada jacuzzi, skönt!

Nu ska jag äta morötter och dricka vatten. Sedan får vi se vad som sker på bygden.

Så j*vla kul

Kvällen igår tillbringades hos marina. Det var hur kul som helst. Mickis och Emma var där också :) Vi åt middag, drack vin och badade jacuzzi fram till småtimmarna. Efter att vi badat ett bra tag bestämde vi oss för att gör Irish coffee, väldigt gott! Marinas pojkvän Philip gjorde grymma drinkar till oss tjejer som stog och dansade hej vilt i köket/vardagsrummet.

Visar bilder senare. Nu ska jag på någon mässa sen hem och duscha.

Fredag.

Vaknade av ett sms imorrse, väldigt många tack för det! Jag höll på att försova mig men kom i tid, duktigt va ;) ?
Såg på filmen Hotel Rwanda på engelska lektionen, den var helt ok faktiskt. Ska skriva en engelska uppsats på 10 sidor nu, fast börjar på den under måndag. Efter skolan träffade jag Micke på bussen så vi åkte till pappa och gjorde honom sällskap under lunchen sen bar det av hemåt.

Senare ska jag träffa Disa och ikväll hoppas jag att planerna med Marina blir av, får se med henne eftersom man aldrig vet hur det blir :P

Fint väder ute.... ;)

ÄNTLIGEN

Har nu hunnit med gymmet och skrivit klart två uppsatser, en i psykologi och en i marknadsföring, känns så skönt, riktig lättnad att bli klar! Jag ville verkligen inte sitta på Fredag och stressa igenom ett arbete som ska vara inlämnat 24.00.
Imorgon så fyller en av mina bästa kompisar Disa år! Känt varandra i 7 år snart :) Hon ska få något roligt av mig ;) Får se vad som hittas på i mitt huvud. Dock hatar jag att köpa presenter så ska hitta på något mycket roligare än en sak. Redan nu är jag full av ideer ;) Så efter skolan imorgon bärs det av till stan och sen hem till Marina på kvällen, kommer bli lyckat, det blir det alltid när man är med henne! Ingen tråkig stund :) Nej ska kolla på TV och sen ringa ett samtal till Matilda och Marina. Skriver senare kanske? får se =) Det är i alla fall en väldigt bra dag idag! Hur trött som helst men hur nöjd som helst!

Puss på er

Fick orken

Har precis ätit lunch, inte ofta jag orkar laga det :P Det blev i alla fall fisk med spenat, hade inte så mycket annat hemma, men det var gott =)
Väntar på att brorsan ska komma hem så vi kan dra iväg till gymmet! Nej nu ska jag kolla lite tv och sen ta en promenad! Så fint väder ute, för en gång skull ;)


image22
tog denna bild förra året, så jag har äganderätt inte du ;)

Underbart

Vaknade runt 8-8.30 , låg kvar i sängen till halv tio. Gick upp och åt frukost sen ut på promenad med hunden i solskenet. jätte skönt! Har nu gjort Té och precis pratat lite med Rickard i telefon. Har enbart en lektion idag som börjar kl ett men känns onödigt att gå dit eftersom det är den absolut sista lektionen, och de senaste två gångerna har vi varit där i 5 minuter och sen fått gå hem, känns lite onödigt att gå idag alltså! Får se hur jag gör. Ska i alla fall åka till gymmet runt 2 isåfall. Låter mycket mer lockande och är mer givande. Har en och en halv timme att bestämma mig så ska gå och göra lite lunch sen ut med hunden igen.

Ha en bra dag i solskenet!

:)

Har skrivit klart psykologin nu så hoppas att jag får godkänt på den annars blir jag grymt besviken. Har för övrigt pratat hur länge som helst i telefon :) Varit ute och gått med hunden på lång promenad i rask takt (blev inget gym idag) ska nog köra lite hantlar sen som vi har hemma.
Har enbart marknadsföringen kvar nu, skönt! Börjar 13:00 imorron vilket är hur skönt som helst, går upp vid halv tio, äter frukost sen ut och gå långpromenad med hunden. Hem och duscha sen till skolan! Kanske gymma efter, får se om jag hinner få in det i schemat imorrn =)

Sitter och kollar på Age vs Love, rätt så bra program fast eftersom jag har nada tålamod har jag redan kollat upp vem som vinner ;) Ska inte avsölja det nu dock :P  Ska fortsätta plugga lite nu sen kolla nån film som börjar  på 3an om 20 minuter.

Ha en bra kväll ! 

Hemma äntligen

Träffade Emelie på bussen, trevligt samtal vi hade! :) Blev sen hämtad vid bussen av mamma eftersom hon var på väg hem och det var ju skönt , slapp man gå i regnet!

Just nu väntar jag på middagen sedan ska jag studera, måste bli klar med två uppsatser ikväll...
Fick se vårat nya schema idag också, på torsdagar börjar jag 15.40 och slutar 16.40..ROLIGT! eller inte palla börja så sent :O

seg, trött, vill sova

Sitter och väntar på att matte lektionen ska börja, kom hit en halvtimme för tidigt eftersom det var tänkt att Matilda och jag skulle ta samma buss men hon var sjuk så tog en direkt buss istället. Vaknat flera gånger inatt, jätte jobbigt! Men jag kom iväg till bussen i alla fall vilket ör ett under.

Slutar 16:00 idag sedan måste jag hem direkt för att plugga på en massa saker, främst skriva klart marknadsföringen och psykologin...

Nej kommer somna när som helst så ska söka upp en soffa i väntat på de andra, fast känner på mig att många kommer skippa matten idag, vi får vänta och se ;)

Överlycklig

Kustbevakarna sätter igång den 24 januari! :D

TV

Nu ska jag kolla på Tv. Något att sysselsätta mig
med innan studierna ska forstätta...


Seriöst!?

Har tränat lite med hantlar och gått en rask promenad. Fortfarande kan jag inte sitta still! ÅÅÅHHH ,,, jag har i alla fall pluggat lite grann. Lär ju sitta hela natten och göra det eftersom det är mest ro i huset vid 12 slaget och efter...
Om en halvtimme är det ugly betty och det måste ses, har man följt serien går det inte bara att sluta :O

Ja Ja ska försöka få kontakt med Marina nu :)

Överskott

Jag har bara spring i benen idag, vet inte vad jag har fått det ifrån, har varit så här varje dag nu i en vecka. Kan inte sitta still i mer än en timme, får panik! Snart lär jag gå ut och gå eller träna. Får se vad jag hittar på :) Borde dock öva inför provet imorrn....


Skönt

Kom hem runt 10.15 eftersom jag slutade väldigt tidigt idag! Skönt, dock gjordes inte mycket på lektionen. Fick skjuts hem av tvillingen min :) Så sen jag kom hem fick jag lite besök av Matilda. Vi satt och pluggade inför olika saker. Skönt att ha fått saker gjorda! Jag måste dock fortsätta plugga inför multimedia provet imorgon. Innan Matilda åkte hem tog vi en promenad med Vasse, väldigt skönt.

Nu ska jag fortsätta plugga om programmet flash!

Ha de gött!

Ingen rolig morgon

Vaknade av larmet 7.15, gick upp och åt en macka sen tillbaka till sängen. Hör efter ett tag hur mamma rusar in och låter småsur "klockan är tjugo i! ni ska ju åka nu?." Vi visste detta men eftersom vi båda var så trötta sov vi fram tills mamma kom hem med bilen som vi skulle ta. Sen kom andra skriket "Ni är inte ens iodrninggjorda" Nej jag vet att jag stog i pyamas halv sovandes men jag blev klar på 10 minuter ändå. Likaså brorsan. Vi eller jag är nu i skolan I TID sen vet jag inte om brorsan har kommit fram ännu, han börjar halv fast det är en del köer ute. Har matte nu som håller på i en timme sen är min skol dag slut. Ska försöka få med Viktor att träna men han säger att han inte orkar... Nej ska gå och spana in om några har kommit.

Hörs senare

I väntan...

Sitter och vänta på att stridspiloterna ska börja. Har jobbat lite med hemsidan och gjort logotyper till ett företag. De blev bra tycker jag! :) Vill att kustbevakarna ska börja sända igen, det var ju såååå bra!



image18
Akta er för dom, de styr luften...nästan ;)

jag är inte bra på att studera

Kollade igenom lite bilder på datorn. Hittade en bild som togs nån minut innan jag ramla och bröt svanskotan :O Men tycker ändå att snowboard är roligt :) Det som är bra med snowboard är att man inte behöver vara duktig för att se duktig ut i jämförelse med skidor ;)


image16


LYCKLIG

Tack Diana, hon gjorde min kväll bra nu! Fick budskap från henne att jag enbart har en lektion imorgon! slutar då 9.30 WOOHOOO!

Nej nu ska jag jobba lite med marknadsföringen! :)

Orkar inte med kylan mera

Har hunnit hjälpa lillebror med en svenska uppgift, pratat med Disa och varit ute med hunden. Det är stört kallt ute, om det nu ska vara kyla kan det väl ändå finnas snö också? Förstår mig inte på det där konceptet med kyla utan snö på vintern... Får inget skolarbete gjort...ska träna senare innan sängen kallar.

Ha en bra fortsatt kväll.

Fast på en bro i 60min

Efter svenska var det dags för multimedia lektionen och jag samt Lovisa tyckte att det skulle vara skönt att sitta i en soffa istället för stolar under lektionen. Sagt och gjort satt vi under hela lektionen med en bakis Daniel i soffan som halvlåg på oss. Idrotten var sedan inställd, arg man blir! Skolan informerar oss inte om detta så vi står ju självklart nere och väntar på läraren. Efter ett tag bestämmer vi oss för att dra oss hemåt.
Jack hade med sig bilen så åkte med honom, går ju mycket fortare än att åka buss, trodde jag...
Han kan inte köra i laglig hastighet, inte ens om han har noll bensin kvar. Det hela slutade med att vi stog en timme på en bro utan bensin. I väntan på att hans pappa ska komma med bensin till oss så lyssnar vi på musik, inte smart eftersom batteriet blev urladdat... Och inte nog med det men bilar kan inte köra utan ignorerar varningstriangeln och kör nästan på oss för att i sista minuten byta fil! Medan Jack stog och va småsur stog jag och skratta åt det hela. Det mest komiska var nog att det körde förbi en till bil som bogserade en annan och att vi var tvungna att stå på bron i en timme! hahaha.



Morgonpigg

Alarmet ringde prick 08.00. Jag blev klar halv, varför ska man vara så j*vla snabb den morgon som man har gått upp tidigare för att kunna ta tid på sig? Aja sitter nu och väntar på att tiden ska passera så jag kan gå till min buss som går halv tio.

Lär väl inte göra så mycket i skolan idag, hoppas dock att vi får det nya schemet eftersom jag antar att vårterminen ska börja nu? Vet inte säkert, våran skola är väldigt dålig på att informera vilket namnet på gymnasiet inte antyder haha.

Nej ska ta en baufucin nu och sen efter skolan träna, woohoo! :) Träffa Matilda efter skolan för att göra klart psykologin en gång för alla.

Ha en bra dag!

trött

Somnade nästan i sängen runt 18.00 men brorsan kom in och väckte mig för vi skulle iväg och äta. Jag ville inte men blev tvingad :@ nu ska jag försöka göra något vettigt, vad vet jag inte men ska i alla fall gå och sova tidigt ikväll! Det vill säga om jag inte fastnar i något telefon samtal... :)

Ibland Lyckas man inte lika bra

Viktor: Låser du när du går in?
Sofie: Jag har inga nycklar...
Marina börjar asgarva
Viktor: Öh...
Marina: Du låser ju inifrån!
Sofie: AJUSTE! hahahah

Ett stort skratt anfall påbörjas. Jag var nykter när detta sades.


Gårdagens kväll/natt

Det slutade med att vi var ett stort gäng på Harry B james, och en massa värmdöbor! Massa headbangande och öl drickande. Jag dock nöjde mig med vatten hela kvällen på grund av att jag ska jobba, träna och plugga idag, vill då inte vara bakis. Efter ett par timmar bestämdes det att vi skulle dra vidare men ivi orkade inte stå i kö till alla ställen så vi vandrade mot bussen. Bror min hämtade mig, marina och erik, jätte skönt att slippa gå i kylan hem!
Marina och jag somnade inte förrän 5 på morgonen.

Idag har mina föräldrar tvingat mig att följa med på nån visning för ett sjöställe, deras dröm som de antar. Huset var groteskt, luktade och såg förjävligt ut inuti. (ursäkta mina ord). Men en sjötomt överväger det mesta antyder de på...

Skriver senare, ska studera lite nu. Ha en bra dag!

 

Fattiga - Rika

Läste en artikel där de jämförde fattiga mot rika, vad anser ni stämmer?

Fattiga: Jobbar för pengar.
Rika: Låter pengarna jobba för dem själva.

Fattiga: Köper nu, betalar senare.
Rika: Investerar nu, väntar på avkastning

Fattiga: Fattar ekonomiska beslut på känsla.
Rika: Räknar på saken och satsar om det är en bra affär.

Fattiga: Använder enkla, snabba lösningar.
Rika: Letar efter okonventionella metoder, ibland obekväma
 
Fattiga: Är fullt upptagna med att överleva.
Rika: Drömmer, sätter upp höga mål och satsar fullt ut.

Fattiga: Ser pengar som ett problem.
Rika: Ser pengar som något spännande.

Fattiga: Umgås med fattiga.
Rika: Umgås med rika.

Fattiga: Vill göra ett enda stort klipp.
Rika: Sprider ut risken på flera saker.

Pic

Så eftersom jag har blivit rätt uttråkad tog jag lite bilder och läste bloggar. Nej ska ringa Marina nu eftersom hennes match borde vara slut!




Jag har noll tålamod

Nu har Disa precis gått och jag är fixad inför kvällen. Det enda jag väntar på nu är budskap från Marina eftersom hon ska komma hit så fort hennes match är klar! Kanske åker in tidigare med Allan, får se hur allt löser sig.
Mår lite bättre i alla fall och det är skönt!

Ha en toppen kväll alla!

Hårfärgning

Sitter och väntar på att Disa ska vara klar med sin hårfärgning, hon ska tillbaka till blont sakta men säkert! :)
Ska på middag med Allan och Börta ikväll sedan möta upp de andra för festande och firande. Hoppas dock att jag mår hyfsat bättre till ikväll annars är det bara att lida ;)

Nej nu ska jag visa Disa några roliga klipp från Youtube!

Natt och dagens planer

Mått halv dåligt hela natten men har i alla fall lyckats få lite sömn, kan inte komma på varför jag är illamående...
Fast så förträngande jag är så ska jag försöka tänka bort det och istället berätta för er hur min dag ser ut!

Om en timme blir det en lång promenad med Disa sedan hem till henne för att kolla lite grejer. I eftermiddag runt något klockslag kommer Marina över för att fixa sig och föra lite här innan vi drar ut på krogen för att fira Veronika som fyller 18 år idag! Grattis På dig!

Ska försöka hålla mig nykter för imorgon har jag fullt upp. Måste plugga på ett prov samt skriva klart en engelska uppgift och en psykologi komplettering. Möte och gå på nån visning för ett hus är också inbokat! Vill dock inte flytta men det struntar mina föräldrar fullständigt i...

Ska iväg nu! Hörs senare under dagen!

Härlig kväll och mera promenad

Somnade framför filmen som jag alltid gör när Hjerpe är här på besök dock gjorde det inget eftersom jag redan hade sett filmen, filmen som sågs var The Heartbreak kid :)

När alla hade gått så gick jag ut med hunden på promenad, den var väldigt trevlig eftersom jag pratade med en sjukt gullig person i telefonen samtidigt ;) (nu kom du med i bloggen :P)

Ska gå och sova nu, mår inte så bra, illamående och halsont, jättejobbigt men hoppas bli bättre tills imorgon!

God natt ♥

Trevlans

Har precis ätit middag och spelat guitar hero, gick faktiskt hyfsat, klarade en låt ;) !
Såg några helt sjuk japanfilmer, tänkte lägga upp en så ni får se, nu ska det kollas film! ha en bra fortsatt kväll =)

Stackarna!

Ok Ok !

Nu har jag färgat håret och det blev pytteliten skillnad! arg jag blir! Så nu går jag och funderar på om man ska göra om det imorrn eller vänta ett tag för att håret inte ska torka ut etc. vad tycker ni?
Kan tyvärr inte ladda upp någon bild just nu eftersom mobilen inte vill samarbeta med min dator... Kvällen har inte gått något vidare hittills, men vi får se hur den blir!

Dagen har i alla fall varit hur bra som helst! Nästan ingen lugn stund alls , så skulle inte säga nej till kudden nu, men snart kommer några gäster hit på middag och då kan man inte sitta och sova!

Ha en bra kväll allihopa så skriver jag senare innan sängen kallar.

Brist på vatten efter dagens aktiviteter...

Marina och Jag hade trevligt som vanligt, fick höra en story som hade med kontaktannons att göra, haha ! Efter lunchen bestämdes det att vi skulle ha en tjejdag imorgon, mysigt! 
Imorgon blir det utgång för att fira Veronika som fyller 18 bast! Lär bli urkul eftersom hon alltid är trevlig och rolig :)

Nej nu ska jag städa lite och sen färga håret till en ljusare nyans..Tar bild senare så får ni se resultatet!

missade bussen haha otur

Satt och sökte lite på google, hittade en rolig text om området jag bor i, varsågod skratta på för det gjorde jag!


Hagaberg

Innan jag rusar

Har en gammal vän som spelar i ett band vid namnet Shouting Terry, tänkte ge dom lite gratis marknadsföring !




Ingen vila här inte!



image10
Nu har fler planer bestämts! Om en timme ska jag iväg till Delselius och
dricka TÉ med Marina, alltid lika trevligt att umgås med henne!
Kanske tar någon bild om jag kommer ihåg,
eftersom mitt minne inte är det skarpaste ;)
Ska fixa mig lite och klä mig varmt eftersom vi ska sitta utomhus :O










Hur får man diciplinen?

Imorrse ringde klockan 7.00 men jag försov mig ändå, förstår inte hur jag lyckas :O men men mamma kom in och var lite smått arg för klockan var halv tio, alltså hade jag sovit bort halva lektion (har en lektion idag bara) så istället gick jag ut med min kära hund Vasse, vi var ute en lång stund , riktigt skönt. hann till och med att klättra upp för ett berg två gånger, jobbigt men det blir nog inget gym idag, så kände mig nästan tvungen :P Men skönt var det!

Nu ligger Vasse under skrivbordet för han är en sån där hund som inte vill vara ensam, haha gulle :) Ikväll ska vi få gäster, lär nog bli trevligt, vi får se...

Gungor

Vi försökte få fart på en gunga medan vi låg kvar på den, antar att vi var för lata för att göra fart på riktigt, alltså att gå av och putta som vanligt folk :)


Filt och Té efter promenad

Promenade var helt sjukt rolig! Garva säkert 70% av den, vi var ute i en timme och hann säga mycket roligt :)
Disa fick förvånande nog ut mig på en gångväg som går rakt genom skogen :O För er som inte vet så har jag stor fobi mot skog som ligger i mörker! Efter att ha gått ett tag på grusvägen hamnade vi på en skola och hittade en stor rund gunga, jätte rolig! där låg vi och pratade om allt möjligt och även ett försök att få den att gunga medan vi satt i den, vilket inte gick så bra men vi försökte i alla fall!

Hade ett lyckorus genom hela kroppen under promenaden, jag älskar den känslan som ger lycka :) Ska försöka få upp lite bilder/filmer på datorn nu, men mobilen vill tydligen inte samarbeta...


Promenera mera

Ska ut och promenera med min käre vän Disa, Kommer nog bli jätte trevligt eftersom det inte går att ha tråkigt med henne! Lär nog bli mycket diskussioner om olika ämnen haha :P

Kanske tar någon rolig bild senare och lägger upp... wait and see ;)






så länge får ni njuta av denna sjukt snygga bil!

Träna Träna

Eftersom jag slutade cirka en timme tidigare så bestämde jag mig för att åke direkt till gymmet istället för att åka hem och sen vända på en gång. Kom då på att jag hade glömt gympaskorna! men brodern min tog med sig dom, efter cirka en och ½ timmes träning gav jag upp och åkte sen hem med mamma, och lillebrorsan :)

Nu ikväll har jag ingen aning om vad som sker, ta det lugnt står högst på listan!

Mysig morgon

Vaknade kvart i nio imorrse av ett telefonsamtal från Marina. Förvånad att hon väcker mig och inte tvärtom! Brukar alltid vara så att hon sover till 15.00 haha =)
Klockan halv elva rusade jag till bussen eftersom jag tog fel på tiden men lyckligtvis hann jag i tid! Möter Sara på bussen, mycket trevlig tjej, känt varandra i 18 år, sedan hoppade Marina på bussen.

Jag och Marina tog oss en god lunch, eller frukost för min del, på cafét mitt emot skolan, jätte trevligt! Sedan gick vi mot skolan och Marina fick träffa några gamla klasskamrater, dock har vi inte hittat Justin ännu, han försvann! :O Det gav oss en mycket besviken Marina ;)

Börjar Praktisk Marknadsföring om en kvart och sedan ska jag bli hämtad för att åka till gymmet för göra lite nytta :) Ska bli jätte skönt att träna plus att det är så kul när man är fyra personer som tränar tillsammans!

Ha en bra eftermiddag, så skriver jag senare när jag kommer hem!

! :D eller :O ?

Är nervös och så har jag mycket annat att tänka på som åker runt i huvudet på mig... Men men har suttit och försökt cracka koderna i en webbsida dock vill den inte sammarbeta så tog en bild istället.

Sov gott Alla !




Love it!

Ja , jag vet att jag skrev sist att jag skulle studera men ska få hjälp av en kompis i helgen så ska inte göra mycket ida! Kanske går och lägger mig tidigare idag för att läsa en bok som jag ska kunna till den sista januari :)

Kom nyss hem från en promenad med hunden, det var kallt och duggregn men väldigt skönt! Älskar att ta promenader på kvällen i min ensamhet med musik dunkandes i öronen. :)

Ska nu leka lite webbdesignare med att jobba på hemsidan till det blivande företaget!

Hemkommen

Äntligen är man hemma, fast friden är inte här ännu.

Dagen i skolan har varit helt ok, dock försov jag mig imorrse och sedan när man skulle till bussen fick jag stå och vänta i 30 minuter! Tack för att man har en pappa som kom till räddningen, Körde mig till stan på 20 minuter för att hinna till multimedia lektionen där vi inte gjorde mycket som vanligt. Blev också arg för att jag inte förstod programmet vi jobbade med, läraren gav helt fel svar så gav upp efter ett tag. Olyckligtvis Klämde jag nagelbandet idag, blod och irritation kom fram...

Hade möte med Syon idag, kanske inte så givande för min del eftersom allt hon sade till mig hade jag redan koll på, men trevlig var hon! Sedan har vi äntligen påbörjat ekonomi delen i Samhällskunskapen, enda anledning till att jag valde Samhälle B.

Efter skolan åkte jag till pappas kontor och satte mig för att läsa Tech tidningen, lite roliga annonser i alla fall, i väntan på att pappa min skulle jobba färdigt för att sedan åka och handla.

Nu ska jag försöka mig på en uppsats som jag måste komplettera..kul...
Och nej, bara för att man sitter längst bak på lektionen betyder det inte att man anser att det går bra att slappa på lektionen, hatar en viss lärare men inga namn ska namnges.

Uppdaterar senare ikväll!

Känslan

Aldrig känt denna känsla, läskig men samtidigt spännande...

Slutkörd

Efter mattelektionen imorrse hade jag och Joanna 5timmars rast... vi bestämde oss för att dra ner till fiket där vi först drack te och latte sedan lunch eftersom skolans mat oftast ser ut som sörja.. Det blev en god kalkon sallad.
När det var cirka 3 timmar kvar gick vi upp till "friends rummet" (enda rummet som hade en soffa ledigt.) Där hänge vi med Lovisa, Diana, Jack, Matilda och Jennie, mucho trevligt!

Vid två rusade jag och Matilda till psykologi lektionen, som ni alla vet att jag "älskar" ... Fick sluta en timme tidigare så bestämde mig för att möte tvillingen min på gymmet, dock tar jag självklart helt fel buss och hamnar i Björknäs centrum men så snäll som brorsan är kom han dit och hämtade mig sedan bars det va till gymmet, jag som är förkyld och har halsont tog det rätt så lugnt..

Hoppas på att få lite sömn inatt eftersom det blev brist på det igår..

Usch för tidiga mornar

Låg nästan i tre timmar inatt och smsade med en väldigt trevlig person, sen kunde jag givetvis inte somna men men :) Imorrse var hemsk, har fortfarande inte vänt tillbaka dygnet! Inte bra Sofie! 

Men idag blir det skola fram tills fyra sedan till gymmet, hörs senare, ska rusa till Matte lektionen! 

Hoppas ni får en bra dag =) 

Äntligen!

Har precis skrivit klart min psykologi tenta, som jag hade svårt att formulera mig proffisgt i, dock fick jag ihop tre sidor som jag hoppas blir godkänt! Kvalitet före kvantite, right? I alla fall så tänker jag skicka in den nu eftersom jag inte kommer på något mer vettigt att skriva.
Ska gå och sova tidigare ikväll, runt 23-23.30 eftersom jag inte somnade förrän 3 imorrse vilket i sin tur inte ledde till en pigg start på morgonen (väldigt morgontrött på skoldagar, dock inte på helger, konstigt?)

Ska gå och göra lite TÈ och kanske kolla tv eller prata vidare med en person på msn som alla är inloggade på...



image4image5

Första dagen i skolan 2008

Imorrse var verkligen hemsk! Skulle egentligen gått upp vid 7.30 men sov till 8.40, inte bra eftersom jag skulle gå till bussen vid 9.15 men pappa min kom till räddning och skjustade mig till bussen! Kom till och med tidigare till skolan.. Det borde jag få eloge för :O

Väl i skolan hände inte så mycket, lektionerna var händelsfria, allt som blev gjort var att skriva klart några instuderings frågor till multimedia provet om cirka en och en halv vecka.

Satt och blandade 80-tals musik med hard trance idag med Lovisa på lektionen, haha :P sedan bestämde vi att en kryssning måste göras inom en snar framtid, efter den 20/1 nån gång närmare bestämt!

Nu ska jag avsluta min tenta för en gångs skull! ska vara inlämnad kl 24.00 !

Företag

Har precis kommit hem från en middag med familjen hos morfar min, det var faktiskt trevligare än vad jag trodde det skulle bli. Pappa och mamma har fått en idé om ett företag de ska starta nu i vår. Så på bil vägen hem blev det mycket diskussioner om namn på företag och lite händelser av att pappa och mamma blev hårt spända av bältet i bilen haha. I alla fall så står det mellan två namn nu, jag har fastnat för Something mer säger jag inte.

Tror detta "familje företag" kommer bli hur lyckat som helst eftersom idén är klockren och riktigt intressant! Mer information om vad vi har tänkt göra när allt är klart!

Nu ska jag sätta mig och skriva klart tentan i psykologi som ska vara inlämnad tills imorrn. Wish me luck!

Uppstigning kl. 08.00, fy fan, jag som är van att gå upp 12-13 nu för tiden...

Lyckat

Igår var en lyckad kväll! Jag och Marina träffades först för en fördrink med några av hennes grannar sedan bars det av till Harry B. James men den ena vakten tycket att Marina var för berusad, jag tror inte jag har hört något roligare eftersom hon knappt hade druckit något. När hon då förklarade vad hon hade druckit och att hon är glad av sig så trodde dom inte henne så vi gick därifrån.
Att inte komma in på grund av att man är för pratsam och glad är helt absurt, vill dom hellre att man ska stå och se sur ut? HAHA , vi garva i alla fall!

Vi bestämde oss för att istället dra till After som är billigt och inte har något inträde. Där hade vi det hur trevligt som helst, träffade ett jätte gulligt par som för mesta dels jag pratade med eftersom Marina gick och rökte och prata i telefon stup i kvarten. Men var i alla fall väldigt trevligt :)

På väg hem mötte vi några från trakterna där vi bodde så socialiserade lite med dom sen bestämdes det att Marina ska klippa min lugg och hjälpa mig med psykologi tentan.

Hoppas ni får en bra dag för det ska jag, med plugg, jacuzzi och sushi med marina, en tjejdag helt enkelt !




Glada på bussen

Kyla

Har precis kommit hem från en timmes promenad ute i blåsande isvindar med min vän Disa, Benen känns som is just nu.
Har för övrigt nästan skrivit klart min tenta, känns riktigt bra! Måste också tacka Marina för hennes expertise inom ämnet! :)

Ska ta en dusch snart och sen skriva lite mer :) Ikväll blire umgås time med Marina och lite vin kanske? eller utgång nånstans, får se vart kvällen slutar...

:)

Plugg på lovet

Vaknade imorrse med ångest, 2 dagar kvar till skolan börjar, kul. Så nu sitter jag här och försöker bli klar med min sluttenta i psykologi vilket inte gå så bra eftersom jag har nada koll på alla de olika perpsektiven etc inom ämnet. Tentan ska vara klar på måndag och jag har knappt fått ihop en sida... Ja ni märker ju själva hur svårt jag har det i ämnet.

Matilda är sjuk så blir inget studerande med henne. Sedan hoppas jag verkligen på en kväll med Marri för jag behöver prata och komma bort från huset ett tag.

Den personen som har ett perfekt liv och en perfekt familj, hör av er för jag tror fan inte att det finns något sånt. Jag har i alla fall inte upplevt något liknande. Det närmaste jag har kommit till ren lycka och att ha det perfekta livet var när jag bodde i USA, det livet varade i 3 ½ år sen rövades den drömmen bort. Nu när man har vuxit upp får man uppleva många problem och konflikter, sånt man knappt märkte av när man var yngre. Dock var mitt liv inte enkelt fram tills jag flyttade ifrån det här piss landet.

roligt...

Efter att ha lagat tacos tillsammans med familjen (förutom pappa som är i norrköping) så åkte jag och brorsan för att handla lite grejer till kvällen, fick då ett samtal av mina kära vän Disa.

Disa - Vart är du !?
Sofie - Jag är på ICA, dåra?
Disa - Du skulle ju komma hit efter att du ätit...
Sofie - Klarar du dig inte utan mig ;) ?
Disa - Nej
Sofie - kommer om 15 minuter haha, :)

Hhaha disa är rolig hon :) vi garvade lite sen så släpptes jag av hos henne för att kolla på hennes rum som hon sa att hon möblerat om.. jag är ju nästan gjord som en kille i tankesättet så såg ingen skillnad, nästan. Vi drog därefter hem till mig och jag var hur trött som helst! efter att knappt ha sovit och sen dragit iväg till gymmet en halvtimme efter att man vaknat tar på krafterna. 
När jag kom hem fick jag förfrågan av min vän Marina om jag ville komma över och dricka lite vin och umgås men efter tjafs med mamsen fick jag tacka nej, det sög men hoppas få träffa henne imorgon istället!  Så istället jag låg i min säng halvdöd medan Disa satt vid datorn och klagade på mig :) Anyway, hon drog iväg till en viss person som hon skulle träffa vid 23.00 och jag tänkte att jag skulle gå och sova då, men nej, jag blev pigg så nu sitter jag här och försöker fördriva tiden men ska gå och sova nu.

Ha en bra forsatt natt !

Bra Dag !

Vaknade runt 11 idag och bestämde mig för att dra iväg till gymmet. Tränade i cirka 1 ½ timme, känns bra :) dock är man lite förkyld så det blev lite snurrigt på slutet vilket gjorde att jag fick avbryta tidigare än de andra men det gjorde inte så mycket, nya tag imorgon!

Nyår var väldigt lyckat, började med tjejmiddag och sen efterfest hos mig. Väldigt trevligt faktiskt. Nu sitter jag och väntar på Matilda för att slutföra våran slut tenta i psykologi, usch. Sen ikväll hoppas jag på något roligt !

Imorgon kanske det bärs av till Marina på middag? får se hur det blir, ska ringa henne lite senare.

Måste tillägga att jag känner en enorm ångest i vad man ska välja till högskolan?!! Hjälp någon, nån som vet om det finns en linje som berör turism med media i samma program?

RSS 2.0