Lyckat

Igår var en lyckad kväll! Jag och Marina träffades först för en fördrink med några av hennes grannar sedan bars det av till Harry B. James men den ena vakten tycket att Marina var för berusad, jag tror inte jag har hört något roligare eftersom hon knappt hade druckit något. När hon då förklarade vad hon hade druckit och att hon är glad av sig så trodde dom inte henne så vi gick därifrån.
Att inte komma in på grund av att man är för pratsam och glad är helt absurt, vill dom hellre att man ska stå och se sur ut? HAHA , vi garva i alla fall!

Vi bestämde oss för att istället dra till After som är billigt och inte har något inträde. Där hade vi det hur trevligt som helst, träffade ett jätte gulligt par som för mesta dels jag pratade med eftersom Marina gick och rökte och prata i telefon stup i kvarten. Men var i alla fall väldigt trevligt :)

På väg hem mötte vi några från trakterna där vi bodde så socialiserade lite med dom sen bestämdes det att Marina ska klippa min lugg och hjälpa mig med psykologi tentan.

Hoppas ni får en bra dag för det ska jag, med plugg, jacuzzi och sushi med marina, en tjejdag helt enkelt !




Glada på bussen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0