usch...

Då sitter man här i soffan med MTV på i bakgrunden.. Har varit jätteförkyld sedan söndagen :( riktigt jobbigt, missade religionsprovet idag, skönt i och för sig men måste ta igen det senare som kan bli jobbigt.

Hoppas jag blir frisk till lördagen då man ska till alperna :D

Helgen

Har haft en riktigt rolig helg med många händelser..

Firat sara's 18 års dag, känt tjejen sedan 1989, alltså hela mitt liv, hon är underbar.
vaknade upp imorse med världens förkylning så det var bara att strunta i skolan idag..tråkigt för hade behövt jobba med webbsidan.

Har varit duktig och pluggat hela dagen till religions provet imorgon fast som hälsan ser ut just nu blir det nog att jag får göra det vid omprovstillfället. Mår verkligen skit just nu vill bara bli frisk inför alperna på lördag!

Bråkade med en kompis i helgen , mycket missförstånd, fattar verkligen inte varför tjejer ska vara så komplicerade.

Allt

Idag har det vart en bra dag :)

På idrotten hade vi simning och läraren tyckte jag var så bra att hno gav míg lärar rollen inför nästa veckas simning! Det var roligt , efter skolan åkte jag och mötte upp med mamma för att shoppa lite :) Sedan bar det av till Matilda för en trevlig tjejmiddag med Jossan och Amanda. Dock dök aldrig amanda upp så Heli kom istället, vi var få men hade riktigt kul!
På väg hem dock började jag skaka på bussen när jag insåg vem som satt framför mig. Det var inte kul och så feg som jag är åker jag en extra hållplats för att slippa ur en jobbig och pinsam situation. Egentligen har ingen av oss något att skämmas för men av någon anledning så undviker vi varandra så gott det går...

Just nu saknar jag känslan av att vara kär när vi pratade om killar och allt sånt tjejer pratar om när de är tillsammans :P


Nojiga människor det finns...

Idag är det alla hjärtans dag. Dagen alla par och singlar vill njuta av med någon de håller kär. Varför har just denna dag blivit så stor, alla singlar som inte har någon att vara med sitter hemma och tycker synd om sig själv. Fattar verkligen inte.

Min kväll:
Såg på film med en  kompis som bor i Norge, dock kollade han på sin data o jag på min, så hade vi en diskussion genom hela filmen, riktigt trevligt haha ;p

Skolan för tillfället

Sitter på medieproduktion just nu och gör inte ett skvatt. Jag och Lovisa är klara med vårat radioprogram vilket har gett oss tid till att sitta på playahead och msn !

Har inte så mycket att göra i skolan just nu men får hem IG - varningar idag vilket betyder en varning i matte B...Jag försöker verkligen men det går inte in i min hjärna.

Igår när man kom hem funkade inte internet! fatta vilken tråkig kväll man hade fram tills 20.33!
Det visar att internet verkligen behövs för att inte riskera att missa något skvaller lr för att uppfylla en tråkig kväll/dag :) sorgligt nästan...

Idag blire simning o basta med kompisen amanda =) ska bli skönt :)

RSS 2.0