Fax är inte min grej

Igår blev det lite panik artat när jag fick tillbaka mitt kontrakt på lägenheten i posten, tydligen saknades det en address rad. Så snabbt mailade till hyresvärden och informerade henne att jag ska faxa det på kvällen för det måste komma fram. Viktor och jag satte oss i bilen och körde mot kontoret där en fungerande fax satt och vänta på oss.
Allt krånglade, deras fax svarade inte eller så kom inte pappret ens iväg. Jag ringer till USA och pratar med dom och ringer pappa i smått panik. Det tog 1½ timme att faxa iväg 7 sidor.
 
Aldrig mer fax i mitt liv.

Galet

Alltid när jag är på krogen händer alltid nån sjuk grej eller så träffar man på störda människor. Som igår: Stod och pratade engelska men en norsk haha, sen gick min polare iväg och lämnade mig ensam så 4 killar följer mig till slussen för de vill inte att nåt ska hända mig. Jag bara garvar rakt ut. Tänker inte ens berätta alla saker som har skett. Men vi har alltid GRYMT kul!

Idag har jag varit i Tullinge där lillebror skulle köra med motorcyckel, men han kuggade på grund av en missad skylt. Synd men han lär ju få det snart tycker jag :) Senare kommer Lovisa över så ska vi grilla för att sedan bege oss till Erik på fest. Lär bli skoj :)

Ska ut i solen nu, hade!

Guess what!

Bara för att jag inte ska frestas ikväll så lämnar jag kortet hemma! :) blir water ikväll ;)
Fredag blir det tältning med några girls, nice, kommer bli skoj! =)

Jävla firma

Jag vet själv att jag skrivit på men ska ge er storyn av varför ibs gör mig irriterad för tillfället. Jag skulle först inte bo på något ställe som de ordnade dock gick mina boendeplaner i stöpet så tog kontakt med IBS igen och dom fixade boende till mig nära skolan. Ville egentligen inte bo där så letade runt efter något annat ifall att. Hittade sedan en grym rumskamrat och vi fann en shyst lägenhet i party delen av Isla Vista. Så ringde till stället jag först skulle bo på men de gick inte att få tag på. Ringde och mailade, inget svar. Så kontaktar IBS och beklagar att jag har valt annat boende på grund av att jag inte fått någon information om månadskostnad med mera vilket känns oproffsigt. Fick då svar idag där jag är skyldig 15% av boendekostnaden. Mitt svar till dom blev. Hur stor är den kostnaden?
Eftersom jag inte har fått någon liknande info så känns det jätte dåligt.  Bläh säger jag bara. Skulle fixat allt utan en förmedlare istället. Inget strul, inte lika dyrt.

Uppe med tuppen

Vaknade tidigt idag på grund av en sak, bakisfylla. Rolig....... Druckit en massa vatten och tagit en ipren. Och ja, jag erkänner att jag är sämst på att fota och lägga upp bilder men skitsamma. Ibland händer ;) 
Det var trevligt igår iaf med folket som var här.

Idag vill jag ut till nån Ö för att sola och bada så ska få med mig bröderna. Åker ju om en vecka så måste vara med dom :)
Sen ikväll kommer Matilda över, hon ville dricka lite bubbel med mig innan jag åker. Hon ska nämligen till Turkiet på lördag så vi kommer bara kunna ses denna vecka. Får se om det blir utgång, min ekonomi tillåter icke det men Joanna tjatar... Blir nog hemma kväll eller nåt liknande :)

Måndag

GÅrkväll var helt ok, hade trevligt som attan :) Vi var 5 pers som satt och pratade glatt. Slutade med att jag och Kajsa satt kvar själva bestämde oss sen för att dra hem till Marina. Vakande imorrse av att det var sjukt varmt i lägenheten, fy fan. Kom hem för någon timme sen och ska snart iväg och handla och senare kanske förhoppningsvis åka vattenskoter med marina, kajsa och viktor.

Detta blev en snabb uppdatering, skriver senare!

Hos Sara

Precis gjort iordning mig och väntar nu på att Sara ska bli klar sen drar vi och möter Marina samt Joanna ikväll.
Några polare tyckte jag var konstig och dryg igår pga att jag inte kom till dom men vafan mådde piss och hade inga pengar till taxi. Missuppfattade busstiderna så fanns inte mycket att göra. Blev arg när jag hörde att de sagt det och tycker det är väldigt töntigt. Får väl ringa och snacka med dom även fast de inte kommer tro mig men whatever.

Ikväll ska jag ha kul med tjejorna. :)

Ännu en solig dag!

Vaknade vid halv tolv idag, gick upp och gjorde frulle till alla. Vi blev dock störda av en äcklig geting som inte kunde lämna oss ifred, wtf! Sara är på väg hit nu så ska vi sola och tokchilla.

Vad gör ni idag?

Singstar!

Vi sjunger för tillfället singstar med tre mickar, asbra ingen behöver vänta på sin tur ;) Fast jag har fått ont i halsen nu så hoppar över sången.

Juste jag vann på låten 50cent- In da club, grymt gjort av mig, YEAH!

I know what made me feel so bad, but it is over now :)

Slumrade till i soffan av utmattning vid 21 tiden och vaknade med missade samtal och en konversation med Marina. Planer gjordes så nu är hon på väg hit. Blir film kväll om vi inte drar till Erik men vi kommer icke därifrån så tror starkt att vi blir hemma ikväll :) Ska ta bilder ikväll hörrni så ni får lite uppdatering. haha tycker egentligen inte om att lägga upp bilder därför är det så få på bloggen men kan nog bjuda på en eller två nya ikväll ;)

Och vet ni, det är 28 grader i vårat hus.. Jag och brorsan dör. Öppnade alla dörrar som gick men sen kom myggen så vi gav upp, ska sätta på mig en klänning och sedan cykla och möta Marina vid bussen. Det är 20 grader ute så ni som tycker att jag är tokig som har klänning nu utomhus är så välkomna in i mitt 28 grader varma hus! not.   


Nu har jag varit duktig!

Jag har tvättat klart allt, sorterat och nästan vikt allt. Duschat så ska bara göra mig iordning för kvällen. Klättrade även upp i garaget och släpade ner 2 stora resväskor. Nu börjar jag packa lite smått...
Hela tiden går jag i tankar. Ena stunden längtar jag som fan (gör iof alltid det) och den andra stunden tänker man på alla man lämnar efter sig som man kommer sakna enormt. Men jag läängtar som bara den ska bli grymt kul att få börja ett (nytt) liv i USA där jag bestämmer och inga föräldrar ;) Jag är iof väldigt fri idag och gör det jag vill men ni förstår :)

12 dagar... :)

Ombyggnad

Suttit och gjort om min header på bloggen, blir nog fler ändringar framöver när jag får tid. Ska städa, tvätta och duscha nu.
Hade bäst!

bakisdag

Varit hos Sara och käkat lunch och snackat skit idag :) Ska börja städa huset så småningom men det är ju sååå tråkigt!
Håller dock på med tvätten så är hyfsad duktig ;) 
Ikväll blire party igen =) Lovisa ska komma över förhoppningsvis senare ikväll.


Ännu en kväll med Lovisa

Gårkvällen var jätte rolig :) Vi började föra på Vapiano, jätte trevlig bartender som också bjöd oss på en drink för han trodde den smakade illa haha men det gjorde den icke ;) Stannade där till stänging (24.00) och drog då vidare till ett sunk hak, kickis, aldrig mer dit usch o fy. Men vi stannade ändå kvar till tre där, hade ju betalt inträde och vi e snåla ;) Pratade engelska med bartendern men han kom på att vi var svenskar då vi pratade svenska med varandra men egelska med honom:

Bartendern:
varsågod här är pengarna tillbaka
Vi: Thank you!

Kändes som att alla kom från dalarna eller östergötland, för det sa alla typ haha men roligt hade vi :) Fick sedan skjuts hem av bror. Stannade först på shell och köpte korv för att sedan ta oss till Jack (04.00). De hade tjatat på att vi skulle komma sedan 23 på kvällen haha. I allafall slutade det med att vi alla däckade i sängen framför nån tråkig film. Blev väckt kl 07.45 av Lovisa som skulle ta bussen hem till Söder igen. Så vi tassade upp utan att väcka Jack. Kom hem 08.00. Det var min kväll. Vad gjorde ni igår?



Mår liite bättre

Fortfarande halvförkyld tack vare en viss person ;) Men mår betydligt bättre så ska ut senare ikväll. Det blir jag och Lovisa som ska ta en varsin pina colada ;) Sedan lutar det mot jacks place. Blev bjudna dit och vi nappade. Därför kommer vi säkerligen befinna oss på Värmdö där vi partar vidare :) bjuder på en fin bild på oss :



men vad gör man...

Kom raskt på imorrse när jag vaknade att åka wakeboard och liknande sporter inte skulle funka idag. Både viktor och jag vaknade upp förkylda så ska ta det lugnt idag, blir nog så att jag kanske skippar krogen vi får se hur jag mår. Vill ju bli frisk :)
Ska ut och sola om en stund dock bara framsidan för baksidan är bränd som satan.
Imorgon kanske vi drar till sandhamn, men har inte bestämt oss ännu.

G´day

Tv and bed

Gluttar lite smått på 2½men, ska snart sova för vi ska upp 9-10 senast imorgon! 

Goodnight! :)

Lyckad dag :)

Viktor och jag bestämde oss för att dra ut med båten och köra lite wakeboard. Jag åkte dock inte, inte min grej haha :P Efter några omgångar så drog vi tillbaka till bryggan där vi mötte Disa och hennes mamma + deras vänner. Vi stannade kvar där och bada samt sola. Min rygg blev sjukt bränd, hettar som fan!

Blev hembjudna på middag hos dom så har precis kommit hem från en mycket trevlig kväll! Imorgon blir det mer wakeboard och vattenskidor, kanske ska prova på kneeboard om man vågar? På kvällen blire utgång med Lovisa och kanske kanske matilda.


Härligt!

Vaknade imorrse och kunde snabbt konstatera att gym på morgonen inte var det bästa. Blev lite för mycket av det goda igår ;) Men vi ska iväg senare =) har legat i solen sen kl halv 10 cirka. tog en break nu. ska säkerligen ut igen sen.

Ska väl göra lite frukost/lunch om jag pallar, ingen ork när det är så varmt ute.

Info! (innan jag glömmer)

Idag hämtade jag ut mitt visum! Gäller i tre år nice! :) så nu kan jag bo i usa tills det går ut :) Dock har pappa min redan bokat en flygbiljett hem nästa år. (tror mina föräldrar vet att jag annars inte kommer hem haha) Smart drag av dom kanske men i framtiden så kan dom inte hindra mig ;)

party

Ikväll blir det ferre, ska bli kul att umgås med Matilda ikväll, var för lång tid sedan vi umgicks. Sitter för tillfället och inväntar att klänningen ska bli klar och på att matilda ska hämta upp mig. Imorrn blir det en dag med bror min, vi ska gymma på morgonen, sola hela dagen och sedan tillbaka till gymmet. På kvällen ska troligtvis Sara och jag ses. Lär bli grymt som vanligt ;)

Adjöss!

home sweet home!

Jag och brorsan drog hem tidigare från seglingen. Solbränd och myggbiten. Skadat mig på något sätt varje dag, det värsta var fiskbenet jag fick under foten, satan ont det gjorde! Ska ut och sola nu, fin fint väder :)

flytt om 15 dagar... :D

lite ledsamt

Kl ett idag lämnade vi Heather och Kate på flygplatsen. De 10 dagar de har varit här har varit grymma! Haft hur kul som helst och längtar tills nästa gång vi ses :) om några timmar lär jag vara i nyköping där vi ska hoppa på segelbåten och vara ute med den i 2 veckor.  Ska försöka uppdatera när jag kan ;)

Kate&Jag dansandes haha


Allt är klart, nästan

Idag skaffade jag mitt studentvisum, kommer på tisdag :) fick vänta i 2 timmar :O helt sjukt, men nu är iallafall amabassaden avklarat. Ska nu få tag på verano courtyards där jag skulle bott först men nu fått en lägenhet istället som jag, rebecka och en kille ska dela på. Kommer blir grymt :)
Nu ska jag spendera den sista dagen med Kate och Heather. De packar för tillfället så ska göra dom sällskap. Ikväll blir det storstädning, ni ska se köket vi har knappt någon disk kvar att använda. (diskmaskinen är paj)

På fredag drar jag, micke, viktor och viktoria till nyköping där vi ska hoppa på båten. Blir en två veckors lång seglingsemester!

fnitter

16 Juli

Alarmet slog på för halv 6 så gick upp och gjorde iordning mig. Ska nämligen iväg om en kvart så skriver sedan vad jag gjort. men jag kan säga att all elektronik är förbjuden ! helt sjukt men ska nog gå :P Ja ja ska leta efter mitt busskort nu.
Ha en bra morgon allesammans :)

God morgon!

precis duschat och väckt huset. Vi ska direkt till skansktull för en lunch med Sara för att sedan shoppa galet.
Igår hade vi grymt kul så som alla andra dagar! :) Mycket dans och skratt.

Hörs sen!

Heather and Sofie writing

Good evening!
We have been dancing, drinking and everything else way to much. We are going shopping tomorrow and we are happy as hell!

Good night!

!!!!

Kom inte på någon bra rubrik..
Igår var det utgång, grymt kul. Kate blev packad och kommer knappt ihåg något. Vi var trötta och orkade inte vänta i en sjukt lång kö så vi tog 2 bussen hem, aldrig åkt hem så tidigt förr , gick o lade oss vid halv fem haha.
Idag fick amerikanarna prova på en tunnbrödrulle och deras respons var rolig haha. De tyckte det var konstigt att vi har mos med korv... Ja ja nu ska vi chilla galet och ikväll blir det grillning med Sara och singstar.

3 veckor kvar tills jag flyttar...

Haft så sjukt kul!

Sedan mina vänner har anlänt har jag inte haft tid för datorn alls! skoja inte att det är skönt men det syns nu att man är sliten så ska ta en vilo paus om ett tag!
Det vi har hunnit med hittills är: segling, party och shopping. Jättekul att de bågar prova nya saker, dock vågade de inte smaka fiskbullar hahah.  Ikväll blir det utgång. Om en timme kommer Sandra över på en fika så ska bli kul att träffa henne :)
Ska sova nu i en timme sen möta upp sandra.

Sov gott så här mitt på dagen! :P

Promenad

Blev en promenad med Disa, vi pratade ut och det behövdes! Nu känns det bättre, men vi löser alltid saker fort och det är sjukt skönt! :) Ska göra Te och sedan kolla på Save The Last Dance 2 :)

Ett tips till er alla när ni har tråkigt nån kväll : Massor med filmer, tryck här
Sidan heter Surf the Channel.

Hare bäst så länge

usch fy och blä

Degat i sängen sen jag kom hem. Hostan jag har fått av min käre bror blir bara värre. Den är förjävlig!
Mtv står på, något Made avsnitt men lär väl slå på en film snart och äta lite kinapuffar. haha rolig kväll va? Så är det när man ska bli frisk fort.

Har ni sett den nya teliacomviq reklamen, haha helt sjuk! :P

Klantiga jag

Kom till arlanda, vi stog och vänta och vänta. Men dom kommer aldrig, då inser vi att dom flyger ju från USA ikväll och kommer imorrn! haha så typiskt mig att misstolka saker :P Jaja, idag blir det extremt chill. Har fått värsta hostan som jag vill bli av med. Därav en lugn dag/kväll med film och annat =)

Btw, min mobil funkar nu :)

Klar med jobbet!

Idag hade jag mitt sista arbetspass som besättningsmedlem hos Upp&Ner ballongflyg. Skoja inte att jag är glad! Tänker dock inte berätta något invändigt om varför.

Om några timmar ska jag åka och hämta Heather & Kate som landar på arlanda. Längtar som bara den! Vet att vi kommer att ha det hur kul som helst! :) Ska sova dock nu och skriver igen när jag hämtat dom om jag inte hinner innan!

Gonatt!

snart så

Snart ska vi börja städa här i huset. Rolig dag va? ;)
Imorgon kommer dom! woohoo :D

sov gott

Ska ta disken nu och sen sussa. Hörs imorrn!

Vänner

Så rolig kväll det har varit! Fortfarande är det vänner här som sitter och sjunger singstar och har det allmänt kul!
Nu ropar de på mig , måste springa och sjunga!

byyyee :D

Duktiga jag!

Har spenderat eftermidagen med att sjunga singstar med brodern och Viktoria. Tog sedan fram gräsklipparen så nu är gräset klippt! Eller ja, sidan av huset och framsidan är klar men det skulle brorsan ta imorrn. För då ska jag och den andra brodern städa huset. Måste göras fint innan de kommer på måndag och så är vi snälla mot våra föräldrar :)

Ikväll blir det grillning med Cassandra, Charlie och Micke. så hörs av senare, ska gå ut i solen nu innan den försvinner!

I'm awake!

Ska ut i solen, dags för ryggen idag haha :P Min tvilling bror är borta, når han inte nånstans. hmmm...
Andra brorsan ligger säkerligen och sover vilket jag också kommer göra så fort jag lagt mig i solstolen. Men ikväll är det nya tag!

2 dagar kvar! :)

Det här är min privata sandstrand..

pigg som bara den :o

Fick ett samtal från min nära vän Jack runt 10-tiden som satt och hade det kul ihop med Erik. Drog då över dit med Micke. Fler folk droppade förbi under kvällen. Cyklade ner till shell där de skulle vara snälla och pumpa mitt däck på cykeln, men erik och victor råkar pumpa för mycket så däcket sprack :O  Sedan fick Jack för sig att han skulle cykla nerför en rutschkana och det gick ju inget vidare ;) Kom hem precis. Skoja inte att det blev sent! ska väl försöka sova i några timmar nu.

Sov gott till festfolket och god morgon till er morgon människor!

:)

Hur har ni det denna fredag kväll? :)
Själv sitter man och kollar på film, College roadtrip. Sjukt bra hittills.
Min mobil är ur funktion. Så kära vänner om ni försöker nå mig, ring hem till mig eller till någon av mina bröder!
Imorgon blir det chill kväll här hemma med cass. Ett bra tag sen vi sågs!
Sedan på söndag STOR städning innan vi hämtar upp Heather och Kate på måndag! Längtar som bara den :D
TTYL.

Tillbaks till filmen!

ÄNTLIGEN!!

Strejken har upphört! YES :D  Läs här


Update från altanen

Kom hem från jobbet kl 1 igår natt så var lagom trött! Vaknade då ett idag :P Åkte iväg och handlade med mamsen och brorsan. Har sedan dess legat ute i solen och pressat. Sitter för tillfället på altanen som sagt i rubirken, NEHE?! haha nu var jag tråkig. Ne men finns ju inget att göra när man är strandsatt på Värmdö. Kan inte bussstrejken upphöra? Please :)

Back to the other thing

gym

Drog till gymmet med bror min. Köpte sedan en sallad som åts till lunch. Helt slut nu och ska väl ut i solen tror jag.
Det var min miniupdate!

Ett datum jag inte glömmer

Saknar, men ändå känns det skönt. Lösningen är den bästa. Men vi har bilder som vi kan kolla på när vi saknar han som mest.

Solen

Blev väckt halv elva av Joanna. Kunde inte somna om så gick ut i solen men den var inte på min sida utan det kom moln efter moln. Så ska vänta tills dom försvinner

Home from work!

Slutade jobbet vid 23.30 idag.  Kom hem tolv, skönt! Ska sova strax om det inte går något bra på tv. Hoppas ni har hafte en bra dag.

Good night

Skulle det inte?

Vara fint väder denna vecka? vad är grejen :O

Klar

Införskaffat mig en ny bok och en foundation idag. Så nu blir det inge mer shopping tills jag flyttat :)
Ska ut och sätta mig i solen nu tror jag och påbörja min läsning!

Måste börja ställa klockan...

Går upp typ halv tolv- tolv var dag, inte bra! Ska iväg och handla snart. Måste införskaffa mig en bok lite annat.

Hej svejs

Misstag rättat!

Vi kom på att det var facket och fick även en påminnelse av Lovisa. Det är ju facket som har hand om detta! Vi skickade brevet till dom också hihi :)

Nu ska det sovas och försöka undvika samtalen från killarna som är hyfsat annoying just nu!

Vi sjunger!

Dock en gammal bild!


Älska SL!

Som ni alla vet mister många sina jobb pass idag på grund av strejken. Jag och Sara har precis skickat iväg ett rart brev till SL och berömt dom för deras otroliga insats för samhället. Här kommer brevet:

Åh vad ni är duktiga. Det är inte många som skulle klara av att köra en buss och följa en vägoch stanna var hundrade meter!
Därför förstår vi er till fullo då ni förtjänar

mycket mer betalt! Ni är så värdefulla! Vi kan inte värdesätta er tillräckligt nog!
Men 60 000 i månaden tycker vi allt att ni förtjänar! Keep up the good work!
Ni är grymma och en klass för sig. Tack för oss som går miste om våra viktiga jobb
och goda inkomst för att ni som redan vet att när ni tog jobbet inte kunde få ett
bättre jobb och att en busschafför är det sämsta man kan bli och man tjänar inte
bättre än det som är.

Det skulle ni tänkt på när ni hoppade av gymnasiet,
för nu kan ni inte få bättre jobb. Så var glada för de ni har,
ni gör hela Sveriges befolkning arbetslösa!!

Jag har tråkigt, märks det? :)


En finare bild :)

Bara inbillning för ögat. Cirklarna rör sig inte.

Singstar kväll

Eftersom både jag och Sara inte kommer någonvart ikväll ska vi vara hemma hos mig och sjunga singstar och ha skoj. Om sisådär en timme lär hon anlända.

Jag&Sara :)


Jahapp

Hade inget annat val än att ringa in och säga hur det låg till. Inga bussar och ingen möjlighet till skjuts så kommer tyvärr inte kunna anlända till jobbet.. Med förståelse så fixade hon en ersättare! Det är de som är så bra med mitt jobb, skulle något hända akut och man inte kan jobba fixar de alltid en ersättare, jättebra tycker jag!

SMHI LJUGER

Det spöregnar utanför mitt fönster. På SMHIs hemsida står det att det enbart är molnighet som ska synas till ikväll... Nej nej de ska självklart regna! :(

MEN då kanske det är fint väder nästa vecka för då hörrni får jag storbesök! :D En av mina bästa vänner från USA kommer hit med en gemensam vän och hälsar på mig :) Heather och Kate heter dom och de ska stanna här i två veckor. Så hoppas på fint väder när dom kommer! :D :D :D

Dags för en bild kanske :) Min drömbil:

Buss strejk!

Kävla bussstrejk. Jag har betalat sl dyra pengar för ett ynka busskort och så ska dom strejka! Kommer inte till jobbet på grund av detta. Blä. Men det löser sig på nåt sätt förhoppningsvis...

I do not like SL :@

Morgonsol har guld i mun

Äntligen är sommare vädret här! Vaknar man glad iaf ;P Idag har jag massor att göra. Saker som ska göras klart inför min flytt till usa och åka ut till båten och fixa nåt med den. Så jag kommer hem inatt runt 24-01!

Hare

Sömnproblem

Har legat vaken i 2 timmar och försökt sova.. Går inte. Blir bara piggare. WTF liksom?!! Blä, rastlös som fan. Brukar aldrig ha problem med att sova, strange.ja ja får ta ett träningspass så blir jag nog trött. annars vet jag inte vad jag gör...

Hoppas ni sover gott

............

För trött för att sitta och hålla på i photoshop. Men samtidigt ingen lust att sova?! Ska glo lite dumburk nu.

Söv Gött

Nu är denna blogg min tidsfördriv

På grund av ingenting att göra så ligger jag i sängen och fördriver min tid med att läsa runt på olika bloggar samt kolla på Jackass. SteveO åt precis sitt eget skinn om ni ville veta....

Nej ska nog försöka göra en snygg header för en gångs skull!

Stayed tuned

RSS 2.0