En helt vanlig helg...

Så stack föräldrarna iväg och seglade över helgen så självklart passade jag och brorsan på att ha lite folk över fast vi egentligen inte fick för vi fick den här helgen till att bevis för dom att vi kan göra som dom säger. För att vara ärlig så var vi 4 stycken som mamma och pappa kände till skulle vara där men sedan kom det 2 till så vi var väldigt få!

Kompis Cass fick sin första fylla haha hon mådde prima dagen efter ;)

Helgen var som vilken annan helg, En helg med händelse rent ut sagt, fick också reda på att personer kan verkligen vara falska och veta om det om varandra av hur de beter sig, sjukt egentligen, lr hur?

Har för övrigt solat hela helgen så har blivit bränd, men hoppas att det går över till en fin solbränna fort!

Ännu en vecka i skolan väntar. Snart är det sommarlov! Skönt.

Härlig dag!

Började dagen med att käka frukost med Matilda. Sedan gick vi en promenad med min hund Vasse :) Mysigt.
Efter promenaden satte vi igång med våran hemtenta i Historia. Jag skrev klart första frågan , Matilda ligger på fråga 4 (skrivit 11 sidor :O ) Men hon ska vara klar till måndag, jag till onsdag så har lite mer tid :)
Har solat i en timme eller lite mer, ingen koll på klockan :) har blivit bränd, Yes, betyder att jag blir brun sen :) har pappas dåliga pigment som gör min hud bränd sen brun...

Ska resten av dagen njuta av denna soliga dag och bara ta det lugnt! Filmkväll låter bra just nu :)

Ha en underbar dag alla! :D


Onödig Dag

Dagen började med att jag vaknade 04.50 på morgonen pga att fönstret var öppet så man hörd fåglarna kvittra på utsidan..kul! somnade om rätt så fort men vaknade lika fort igen. Så höll jag på hela morgonen fram till halv 9 då det var dags att gå upp för att göra sig redo för en friluftsdag på Gärdet med skolan.

Väl framme vid tågstationen i Gärdet vandrar jag, lovisa och diana till den stora "planen" med alla fotbollsplaner och jag "kunde" inte vara med pga av att jag har haft så ont i min fot efter en stukning på fyllan (A) . Gör fortfarande ont men blir bättre för var dag! Vi eller klassen spelade fotboll, vann 3 matcher! Lärarna hade ett eget lag och de var väldigt aggressiva hahah!

Stack hem tidigare än de andra för att plugga men fastande framför filmen Mari Antoinette som faktiskt var bra, lite seg kanske men funkade!

Nu ska jag försöka att sätta mig och plugga lite inför proven imorrn!  (svenska & kristendomen) !

Svårt

Jag vet , jag är inte en daglig bloggare! Men vet du vad skulle jag vara det så skulle allt jag skrev om vara liknande:

Vart i skolan, träffat kompisar hem.


Inget mer, hur kul skulle det vara att läsa?

Nej jag ska berätta om mer intressanta saker som har hänt.  De nationella proven i skolan är slut nu! tack och lov! Fick aldrig chansen att göra det muntliga talet i svenska dock, lite dåligt men hoppas på VG ändå! Matten gick sämre dock, fick 1/46 poäng..Pinsamt! så ska nog plugga matte resten av terminen.

Skolan har för övrigt varit väldigt tråkig men det är nog på grund av att det snart vankas sommarlov vilket innebär en sista minuten resa i Europa med Matilda! Vi måste dock sätta oss ned och prata och planera hur vi ska göra och vart vi ska. Längtar som bara den!

Lite synd att ens ex-bästis hamnade på fel väg med fel människor och inte insåg att hon hade folk som brydde sig, hon visade inget så alla tröttnade på hennes lögner och uttnytjande manipulitativa sätt!

Segelbåten är klar för semestern ! Fast just nu tycker jag det är lite för kallt för att åka ut men det tycker tydligen inte resten av familjen! HA!

Haft familjen Helins (kusiner) boende hos oss i snart en vecka, de åker hem till Duved på fredag :) Vi har firat morfar som fyll 75år och blev bjudna på kryssning av honom, Hade grymt kul då!

För övrigt vill jag tillägga att jag hatar brats, wannabes och tjejer som klär sig horigt för att kunna få en kille i säng! Skärp er för fan!

Saknar oxå att ha ett stadigt förhållande, trött på enstaka flirt hit och dit, blir tråkigt.

RSS 2.0