:)

Blev lite glad nu :)

Förlorat 650 kronor :

image120

Simpel Plan <3

Åh, Joanna ringde mig precis och lät mig höra Simple Plan live. Har inte nämt detta kom jag på men de är ett av mina favorit band och de spelar ikväll, kunde inte gå eftersom jag inte hade pengar till biljetten, måste spara till USA. Hoppas dock på att de kommer till California när jag bor där (om jag nu blir antagen dit)

Tack Joanna!

image119

Senaste

Kommer säkert att forsätta hålla på med bilden dock. Details are important.
image118

Lördag

Inte alls bakis idag, jätte skönt faktiskt :) Hade jättetrevligt igår i alla fall. Började med att vi träffade Klara och två av hennes vänner, lite roligt att en av dom var en gamal fotbollskompis, vi hakade på dom och drog till världens sämsta ställe: starbar. Gå aldrig dit! Var sämst men vi väntade i alla fall in Jonas och Lovisa som anlände en timme efter oss. Kort därefter drog vi vidare till Treat där det var mycket trevligare :) Blev en tidig kväll igår, kom hem vid 2 vilket var skönt :)

Sitte nu och kollar på So you think you can dance scandinavia, inte det bästa programmet men finns inget annat att kolla på och jag är helt omotiverad på att läsa om politik... måste dock plugga det i minst 2 timmar idag. Men det ska nog bli gjort :) Blev tyvärr inte så mycket bilder igår men jag laddar upp en eller två lite senare, så håll utkik.

Kan inte sova

Så sjukt trött , men kan inte sova, vet att jag inte kommer kunna sova. Så är vaken i någon halv timme- timma till. Imorrn ska jag i alla fall plugga hela dagen, mindre kul men måste göras. Ska nog åka till statsbiblitoket och studera för att få lugn och ro.


hihihi

jag e hemma, glad som faan. pratar med min vän från usa, lyckad kväll :) Träffade lovisa och jonas, vi drog till treat, det va nice där. nu e jag hemma. :)

Utgång

Ikväll blir det utgång till obestämd plats/krog. Hoppas det blir kul har nämligen nada pengar att spendera men man kan ha kul ändå :) Först blir det middag hos en vän sedan bär det av till stan. Marina kanske hakar på får se vad hon känner för :) Men ska gå och göra mig iordning.

Hade bäst!

FRIDAAAAAY

Har varit ute med hunden och tagit det allmänt lugnt denna morgon. Ska iväg om ett tag så kommer upp bilder imorgon.
Promenad bilder :


Missbrukare

Har nu fått i mig 5 stycken bauficin sedan kl.21.00 vilket inte är rekomenderat eftersom man ska ta max en varannan timme. MEN jag har så fruktansvärt ont i halsen att jag skiter fullständigt i det!

Jag är trött

men glad :)      

 vad tycks:

Lekte lite









Vilken är snyggast?

two and a half men

Exakt som rubriken lyder. Ska kolla på det om någon timme, håller på och väntar på att programmet är klart sen ska det bli lite marathon på det. :) Så fram till dess ska jag leka lite i photoshop, ska lära mig lite nya saker i programmet så jag kan så mycket som möjligt till college utbildningen :)

Mys

Ska göra en kopp Té som vanligt haha sen kolla på någon film. Och ska jag vara ärlig mot er så har jag faktiskt inte städat mitt rum än.. har gjort annat vilket har lett till att jag har skjutit fram städning på obestämd tid. Åh vad jag hatar att städa haha.

Kustbevakarna

Nu börjar mitt favorit program nämligen Kustbevakarna.

image110

Glad!

Sjukt bra! Fått bekräftelse på att min ansökan har kommit fram så nu väntar jag på något välkomst paket som borde komma under nästa veck!
woohooo! Ett steg närmare...

:)

-

image109

rubrik fattas

obs, vill du städa mitt rum. Kontakta snarast! Bra betalning ges.

Helt seriöst inlägg

Nej jag skoja, helt oseriöst:

Det var en gång och den var sandad

Man var liten och cool en gång tiden haha

image106image107
image108

Någon vecka innan vi flyttade hem till Svea

image105
Vi fick sova på madrasser eftersom våra möbler och allt var nerpackat.

svinigt kallt

Mitt rim:
hunden är rastad och jag fryser därmed basta
Tepåse ska kastas och vattnet värmas
filmen sätts på, nej nu blev det vår
Skoja, driver, iver för sommaren som är vår
hahah jag är grym, du är stum?
27 augusti är ett datum som är kusligt kul
För då gott folk bor jag kanske i Sunny California.
Men först ska jag segla i en båt, hihi
hade gött!


Duktiga jag

Eftersom jag oftast gör en helt annan sak än vad jag tänkt så har jag istället för att städa rummet, fixat ordning på min dator. Rensat bilder och gjort backup på allting. Gjort mappar för bilder som har kategoriserats och fixat musik album i en mapp och enskilda låtar i en annan. Ska städa rummet nu och sen plugga. Det är bra att vara sjuk ibland, man får saker gjorda som man hatar haha ;)

Back to the cleaning...

Måste

Har gått och blvivit jätte sjuk, mest halsen som retar men jah hoppas innerligt att jag är frisk till imorgon för då är det party! Har iaf varit ute med hunden precis i detta strålande väder :) Ska dricka mitt te nu och kanske sätta mig ute och sola annars blir det till att städa mitt rum. Vilket låter roligast ;) ? Men jag ska faktiskt läsa lite ekonomi idag eftersom jag har prov på Måndag i det.
Så fin kominbation med snö och blå himmel :)


image104

Bästa programmet

image103

Glömde berätta för er

Idag när vi var på väg mot Ringen, ni vet det där köpcentret. Efter att ha gått ett tag säger jag:

Sofie: Vart ligger O ringen någonstans?
Rebecca & Sara garvar
Båda: O ringen?!
Sofie: eeh, juste hahah. Ringen menar jag...

Är lite efter ibland. hahah

Jag älskar

Nsync har gått från hatad till älskad, hahahaha. Erkänn, ni älskar deras musik.

image102

Bra dag!

Började med Lunch på Sandys med Sara och Rebecca, tog en promenad från mariatorget till skrapan där vi alla splittrades. Jag mötte upp Marina och hennes kusin efter att ha gått helt fel men kom till slut fram till biljarden. Drog sedan hem till henne och fikade. Efter en stund var jag tvungen att åka för att möta upp mandi. Pratade om en massa, väldigt trevligt faktiskt, det behövdes :)

Just nu sitter jag är och dricker te och ska kanske kolla någon film med micke och viktor. Hade bäst! Här kommer en video från Marina när hon sjunger. (lyckades filma henne i smyg) ;



Skitsnack!

Denna artikel stämmer verkligen inte, iaf inte på mig!

http://www.expressen.se/halsa/1.1097559/pengar-gor-dig-lycklig-om-du-ger-bort-dem


Nej nu ska jag vandra mot bussen, synes i staden!

Onsdag

Jag är klar för dagen. Ska gå mot bussen om cirka 20 minuter. Kommer bli en bra dag, den är helt fullbokad känner jag.  Först till stan och luncha/gå i affärer med Sara och Rebecca sedan träffa Marina och sen ikväll kanske hem till en annan vän.

HAHAHAHAHA

Jag har fått en ny hobby, att sitta och kolla på barn som blir skrämda, Det är så kul! HAHAH :( ne men lite  seriöst num det är faktiskt väldigt underhållande.

Imorrn blir det lunch med Sara och Rebecca i stan. Kommer bli mys, sen ska Sara köpa en hemlig sak.
Hej då ! :D

Att vara tjej är jobbigt

Jag vill vara kille, fy faan vad mycket enklare allt skulle vara. :)

Störtskön film

Såg nyss filmen How High och den var faktiskt bra! Rekommenderas :)
 Ikväll ska jag plugga lite, har prov på måndag som jag måste klara.

Halvlyckat

Alla som känner mig vet att jag inte kan baka så där jättebra. Dock blev bullarna goda förutom att jag haft för lite av de onyttiga i så som socker och vaniljsocker/kanel vilket har gjort dom lite smaklösa haha. Men vi har ju en hund som älskar bullar ;)

Ska kolla film och hoppas på att må bättre imorgon! Då blir det stan även fast jag skulle ha 40 graders feber!

Hade gött :)

Sämst dag men bra humör!

Vakande med värsta smärtan och halsont. Där sprack min planer för dagen, blev tvungen att ställa in dom. Så har legat i soffan och sovit fram tills 2 typ. Nu mår jag bättre, bara halsen som spökar. Nej nu ska jag fortsätta med bullbaket som aldrig blev av igår! 

image101

Vi vet hur man roar sig

image99image98image100

Detta roade Jag och Jack oss med ikväll samt att kolla på youtube filmer med Micke. Erik och Nicole dök även upp och gjorde oss sällskap. Kul hade vi. Nu ska jag bädda min säng och sedan sova. Imorgon blir det stan med Sara.

God natt!

Iväg

Ska träffa Jack snart, vi ska hitta på något, dock vägrar jag att sladda med bilen så får bli nåt annat. Lär väl ringa grabbarna, så vi höres senare! kanske nån bild kommer upp. Hare!

Det här är Jag och Sara


Vi kan inte stå rakt... Därför är vi så underbara.

image97image96




















Helt ändrade planer

Ingenting har blivit som det skulle denna dag haha. Åkte och fikade med Amanda och mötte sedan upp cass för att ta bussen hem till henne men efter cirka 50 meter så hamnar bussen i diket och kommer inte upp... Garvade lite smått samt lite små rädd :P Trodde nästan att bussen skulle välta! I alla fall fick vi ta nästa buss som tog ordentlig sats för att komma uppför backen. Jag bestämde mig för att åka hem istället för annars hade jag aldrig kommit hem på kvällen på grund av vädret..
Ikväll ska jag träffa Jack men vem vet den planen kanske också ändras haha :P

music

yes sir

Ändrade planer

Ska till Cass istället och hitta på något skojsigt får se vad vi gör. Faan ska man gå i det här vädret i en halvtimme, roligt...

Pigg som en ört (säger man så?)

I alla fall, vaknade jätte pigg imorsse, kändes bra. Det enda dåliga med denna dag är att det snöar men får man tåla I guess. Ska kontakta min vän Sara nu, lägger upp bilder senare ikväll om vårat baknings försök haha.

Trötter

Té och film är väldigt mys just nu, det är vad som görs just nu. Hoppas filmen är klar snart för jag är grymt trött!
Sov gott alla läsare!

Mycket trevlig kväll!

Fick ett samtal av en kill kompis som bjöd över mig på middag och jag sa givetvis ja, alltid lika trevligt att umgås med honom :) Så åkte hem till han och träffade hans familj också, var ett bra tag sen jag såg dom. Hans mamma blev väldigt glad haha :) Trevligt hade vi i alla fall. Just nu sitter jag och ska se en film med Viktor sedan blir det läggdags.

Imorgon ska jag och Sara baka bullar! får se hur vi lyckas, men jag ska få henne på glada tankar :) <3

Ha en bra fortsatt kväll!

Söndag

Gick upp vid tolv och åkte sedan iväg och hämtade upp ett paket. Efter det hämtade jag och Viktor upp Micke och Allan för att dra någonstans och käka lunch. Efter det åkte vi runt och stekte i bilen sedan hem igen. Gick ut med hunden och frös. Nu har jag inget att göra. Ska göra något snart.

Roligt inlägg.

byter till msn

hahah våra mobiler dog så nu är det telefon samtal som gäller men min käre vän :)
Ska väl gå och sova snart, för filmen var seg och en annan hakade upp sig hela tiden så, imorrn blir dock gym och sen träffa en polare, kanske pluggar lite också, har 2 prov efter lovet så.

haha johan då :)

Sitter och pratar med Johan på msn men han hatar msn så försöker få mig att ringa honom, och det orkar jag inte haha ;) Sorry Johan ;)

Johan: ring ring ring
Sofie: nej
Johan: jo, mycket roligare
Sofie: haha men orkar inte hämta mobilen (a)
Johan: RING MIG NU!!!


Hahaha, ska nog ringa pojken nu ;)

Film

Suttit och kollat på filmen så som i hilmen men tycker den är rätt så seg, händer för lite så har den på i bakgrunden bara. Jag har aldrig riktigt tyckt om svenska filmer, finns ju inga bra förutom kanske 2-3 stycken...

Ska göra te om ett tag, blir nog det nya grön téet jag köpte härmodagen sen ska jag läsa en bok och kanske kolla någon till film, riktigt skön kväll är det. Bara sitta i min fåtölj med täcke och glo film, mys :)

Sparande

Suttit och glott på en halv film men blir bara trött så orkar inte kolla mer :P
Jag har nu bestämt mig för att göra en ny budget där 500kr får spenderas varje månad och de restrerande 2000kr ska in på sparkontot för att ha fickpengar till USA. Läste lite om hur mycket pengar man behöver utöver kursen och boenedet, 40000kr i fickpengar är vad som rekommenderas! Hur mycket som helst! Just därför ska jag börja spara så mycket jag kan, ska till och med spara på alla mynt, och jag hatar mynt så får skaffa nån burk att lägga dom i annars brukar jag ofta kasta mynten haha. So wish me good luck on saving!

Påsk

Har precis kommit hem från gymmet, brände i benen på slutet, nice! Om en halvtimme kommer morfar över för påsklunch. Får se hur länge han stannar för jag har ingen lust att va fast här hela kvällen direkt, men vem vet kanske slutar med att jag kollar film med bröderna. Lite roligt att mamma hade gömt påskägg till oss, dock gav jag bort mitt eftersom det bara var äckligt godis i det.

Ska gå och göra i ordning mig lite.

Glad påsk!

Galna val!

Sara och Jag hade bestämt oss för att bara hyra dåliga filmer och fråga mig inte varför. Vi hyrde en film som var helt sjuk, den hette Club dread. Filmen handlade om en mördare som gick och dödade de anställda som i sin tur är helt vrickade i huvudet. Jag är så smart och besvarar Saras kommentar om att hon aldrig skulle sätta sin fot på en Ö där det sker sånt:

Sara: Jag skulle inte vilja åka till en sån ö på semester
Sofie: Nej det finns ju ingen telefonkontakt...
Sara: (tystnad) ehm va? HAHAHA

Kanske borde låsa in mobilen i en vecka?

:)

Chill

Ikväll ska jag hem till Sara, vi ska hyra film och slappa. Blir nog väldigt bra tror jag :) Fast nu ska jag dricka en kopp TE och fixa lite saker.

Lyckad kryssning!

Vi hade grymt roligt igår! Jag och Sara dansade för fullt, dock blev det lite jobbigt när en kille aldrig kunde förstå att han borde fösvinna ur vår syn, men till slut förstod han nog vinken när jag hela tiden vände ryggen mot honom haha. Det roligaste var nog ändå när vi dansade med 2 killar som var så inne i dansen att de inte ens kollade upp utan hade huvudet riktat mot golvet!? haha såg hur kul ut som helst, men grym var han!

Det shottades och dracks mycket i går må jag säga. Vi alla måde galet bra! Kvällen avslutades med en räk macka för att sedan somna gått i hytten. Dagen efter var alla trötta och sega men ingen var bakis förvånansvärt...Blev bussresa hem där det pratades och skrattades, hoppade av och tog sedan en taxi hem eftersom det går mycket fortare! ;)





Roliga jag

Jag förgyller din eran vardag med mina ibland värdelösa inlägg.  :)


//Sofiiie

The Day after Tomorrow på riktigt?

Vädret är helt absurt, ena stunden är det strålande sol och varmt vårväder ute sen 5 minuter senare är det snö och molnigt ute, så skiftar vädret hela tiden. I alla fall här ute på värmdö...

Jag hade turen som fick halv bra väder nu när jag var ute med hunden. Ska nu packa och fixa mig lite. Hörs senare eller imorgon!

När jag ändå sitter här

Okej då var det ämnet målmedvetenhet jag skull skriva om.

Jag anser att det är en egenskap varje person ska ha för att kunna klara sig i livet. Hur ska du annars få den där lägenheten? Få vänner? Klara av skolan? om du inte kämpar för det. Ett mål gör att folk kämpar för att nå dit. Visst, ibland klarar man inte av att nå sina mål men då har man försökt i alla fall vilket är bättre än ingenting. Right?

Jag har väldigt stora mål och drömmar för mitt liv. Jag har ingen klar ide på alla min drömmar/mål men jag vet på ett ungefär och därför gör jag mitt bästa. Drömmar och Målmedvetenhet kan sammankopplas eftersom en dröm kan bli ett mål. Jag själv har en dröm om att skapa ett eget företag och jag vet det kommer bli ett mål som jag kommer satsa på efter mina studier.

Jag har redan börjat brainstorma ideer, får nya ideer nästa varje dag och de som känner mig kan ha hört vissa av alla mina ideer och de garvar ibland för jag kommer fram till de sjukaste ideerna någonsin ibland haha. Men jag försöker nå ett mål i taget.

Gör det du också



Ett av mina mål är att äga denna sjukt snygga bil någon gång under mitt liv:

image79



Bakisdag

Har glott TV hela morgonen och ätit lite nudlar och ett glas påskmust. mumma! Sitter fortfarande i morgonrocken och ska väl städa mitt rum snart, det ser ut som hej kom och hjälp mig just nu.... Förresten så hittade jag en jävla massa salt och peppar påsar samt kaffepinnar och haklappar i min handväska! :S Lovisa hade också en massa skit i hennes hahaha :(. Ni kan ju göra en egen tolkning av våran utgång igår ;)

Om jag orkar ska jag sedan innan jag åker skriva ett inlägg om målmedvetenhet, fast bara om jag har lust att skriva för annars får ni vänta tills imorrn!

P.S. det snöar igen :(

Grym utgång

Igår kväll blev jätte lyckad! Hur kul som helst hade vi, dock av någon anledning ringer Lovisa och sjukanmäler oss till skolan 3 på morgonen!? När vi sedan skulle hem så har jag och Matilda oturen att hamna på nattbussen som tar en timme, går runt HELA värmdö! WTF hände med direkt bussarna som går fram till 03.30?

Ida mås det kanske inte lika bra men sånt får man ta. Idag blir det att träffa en polare sedan iväg på kryssning så jag kommer hem imorgon. Här kommer lite bilder från gårdagen!






1sta bilden: Lovisa, Matilda, Jag
2a bilden: Lovisa och Jag
3dje bilden: Lovisa som dricker mjöd haha
4jde bilden: Matilda och Jag

3 timmars håltimme typ

Har precis skrivit klar en argumenterande bildanalys som ska vara inlämnade idag. Så om ett tag ska vi gå på möte innan samhällskunskap B börjar...
Ikväll blir det nog väldigt roligt, more update later ;)


God morgon!

Vaknade tidigt idag med ett strålande humör, det är ju fint väder ute! :) Ska gå till bussen om 10 minuter. Dagen kommer vara seg har bara två lektioner idag, en på förmiddagen och en på eftermiddagen, inte så kul men det är bara att acceptera. Dessutom har jag och Lovisa ett möte om vårat projekt med handledaren och vi lär ju prata på som vanligt om hur duktiga vi är och hur bra vi ligger till! hahaha :P

Ha det bäst allihoppa!

SLUTA "spamma" dig själv på msn!


Måste bara säga att det är hur irriterande som helst att logga in och ut ur msn 10 gånger, vafaan skriva själv om det är så viktigt att få kontakt! ARGH, så irriterande ljud när en person bara loggar in och ut, jag ser att du är inne men skriv själv, jag har i alla fall inget att säga dig.

Orka va så söt att man inte kan skälla på honom

image74

Den jäveln har hårat ner hela min säng, nu måste jag bädda om...


Tisdag

Om en timme börjar Gossip Girl, det ska ses! Har faktiskt inte pluggat alls idag och det känns bra fast jag borde men tog en dag ledigt från det :)
Ska lite senare träna här hemma, mucho skönt :)

Morgondagen:
07.00 - 08.00: Morgonpromenad med hunden
08.00 - 9.00: Gör mig iordning till skolan
09.40 - 16.00: Skola
16.00 - 17.00: Shopping med mamsen
17.30 - 19.00: Träffa A.
21.00: Utgång?

Anmäld!

Exakt som rubriken säger, jag har idag officiellt anmält mig till Multimedia programmet på Santa Barbara City College som påbörjas i höst! Nästa vecka ska jag få något första välkomst paket enligt killen jag pratade med i telefonen för ett tag sen. Så jag har skapat en ny kategori som några kanske har märkt? I alla fall så kommer jag här att berätta om vägen fram tills jag kommer dit och sen fortsätta blogga om studentlivet i USA!

:)

Skön dag

Trodde aldrig jag skulle orka gå upp imorrse men det gjorde jag! 2 timmars matte väntade mig. Räknade som max 5 tal haha, kom hem vid 10, gick då ut med hunden och har nu precis kommit hem. Får se vad som händer idag, förmodligen lite plugg som alltid och så ska jag dra till gymmet eller så tränar jag hemma.




Lång dag

Idag har jag haft prov i teknisk psykologi och det gick bra hoppas jag körde sedan igenom ett body pump pass med Lovisa som vi ska köra med klassen efter lovet. Efter skolan åkte jag och hämtade ut mitt pass, äntligen!
Ska ut och gå om ett tag, har fått nån energi kick haha.

Måste tillägga att svenskar är grymt bra på att stå i kö haha, idag när jag kom till busshållplatsen i slussen så står det säker 25 pers under ett tak i en rad, alla som inte fick plats ställde sig bakom busskuren (väldigt lång busskur) istället för att gå och ställa sig vid linjen där bussen stannar haha. Snacka om respekt, såg lite roligt ut :P

Sista inlägget ikväll

Sitter och kollar på One Tree Hill, nya avsnitt och hittills är de väldigt bra :) Efter det ska jag lägga mig i sängen och läsa läsa läsa in instuderingsfrågorna som ska kunnas tills imorrn. Hinner tyvärr inte med ekonomi provet imorrn utan får göra det efter lovet.

kram

Sol

Precis varit ute och gått en promenad med Viktor och hunden. Det är verkligen fint väder men lite kallt fast det är bara att klä sig varmt ;) Ska fortsätta med att plugga teknisk psykologi nu...

Söndag är värsta dagen

Söndagen är så sjukt seg och ohändelsefull. Sitter här och försöker besvara frågor som ska kunnas till imorgon men det är så tråkigt. Söndagar är alltid likadana, tråkiga och ibland fylld av dagen efter ångest haha ;) Men för mig är det bara ångest för mina två prov jag har imorgon, och jag kan inte fokusera på något av proven just nu. Men jag ska fortsätta skriva nu, har bara 2 frågor kvar vilket är bra. :)

blä :)

Vill bara till gymmet nu. Att studera är såååå tråkigt förutom de roliga ämnena haha.

God Morgon!

Vaknade för en timme sen, förstår inte hur jag kan vakna så tidigt jämt? Men men nu ska jag sätta igång med allt skolarbete. Ska börja med att studera perception inför provet imorrn, vilket är mindre kul. Psykologi är inte min grej om vi säger så.

Promenad

Har precis kommit hem från en promenad med Disa. Var ute i 50 min, mucho skönt :) Hon behövde prata och jag sa självklart ja! Är sjukt trött nu, varit full rulle hela dagen så ska kolla film och sedan sova. Får rå plugga imorgon istället...

Bra helg :)

Så direkt efter gårdagens inlägg som berättade för er att jag skulle vara hemma och glo på film ringde min mobil. Det var Jack som undrade om jag ville följa med till Erik och givetvis ville jag det, hade så tråkigt hemma ändå :P Så Jack och Wolf kom och hämtade mig sedan drog vi till Erik där vi pratade lite för att sedan åka till några som behövde skjust till bussen.

När vi inser att vi har kört fel ska Jack backa hela vägen tillbaka i hög fart, jag säger då att detta kommer inte gå för du ser absolut ingenting bakåt (svarta rutor och ingen belyst väg) får till svar att det visst kommer gå och vips ligger bilen i diket! Erik som körde efter oss fick stanna och hålla upp dörrarna för annars smällde de igen pga. lutningen haha. Har nog inte skrattat så mkt på ett bra tag :P

Fortsatte dock kvällen efter misslyckade försök med att få upp bilen. Efter en hel kväll med grabbarna så kördes jag hem. Slocknade vid 2. Idag har jag varit och kollat på segelbåtar, vi är på jakt efter en ny, helst en 40 fotare men hittade inget intressant. Övningskörde sedan hem och gjorde mig iordning för att sedan träffa Amanda en väldigt kort stund eftersom jag skulle möta några i stan kl. 16.00. Då vi skulle på någon inspelning av en ny serie "sanningens ögonblick" hahah det var rätt så roliga frågor som ställdes, så kan rekommendera att ge det programmet en chans när det börjar sändas ;) Efter det så mötte jag upp Marina för middag på stan. Blev sushi som alltid när man är med henne, trevligt sällskap och god mat :)

Har precis kommit hem nu, eller ja det har väl gått 30 minuter. Ska läsa lite ekonomi senare men nu vet jag inte om det blir film eller något annat gjort.

Lugn kväll

Precis tagit ett varmt bad, mucho skönt :) Blir väldigt lugn kväll för mig, ska upp och göra en massa imorgon och dessutom verkar alla vara lika trötta som jag ikväll hahah :P Ska nog kolla på Kustbevakar marathon ikväll, måste dock vänta på att Viktor kommer för jag vet inte hans lösen som måste kunnas för att kolla från datorn till tvn...

Senare ikväll ska jag nog säkerligen ta en promenad med hunden, känner för att gå ut lite :) Hoppas ni får en bra fredagkväll!

IRRI

Sämst dag. Börja med att man inte sovit en blund sen har vi progress test på engelskan sen får jag reda på att tentan skulle vara klar till 17.00 !!! Panik, så sitter och tok skriver men får den klar i tid. Åker sedan in för att hämta ut mitt pass men blig 15 minuter försenad. Ställer mig dock i kön eftersom det är fler före mig som ska hämta sina pass. När det väl är min tur så får jag inte hämta ut det, Får till svars:

- Nu har det gått långt över tiden så du får återkomma imorgon. (stängdags var 15.00 , kl var 15.15 när jag kom fram till disken)
- Men det är ju bara en kvart försent?
- Återkom imorrn.

Jag vänder på klacken och säger högt till Marina - Jävla polis, tänk om jag hade behövt ha det tills imorrn!
Har precis cyklat och köpt sushi så ska sätta på en film, får bli en action eller komedi. Lugn kväll, får se om jag drar ut senare. :)


Fredagens planering

08.30 - 11.40 : Skola
12.00 - 12.20 : hämta passet
12.30 - 14.00 : Stockholms Statsbibliotek?
14.00 - 16.00 :  Träffa  en vän över lunch
16.00 - 23.00 : Slutföra tentan! :(

Rolig dag fram tills 16.00 men skolan går först just nu!

PÅMINNELSE

Nu börjar kustbevakarna&SSRS så sätt på kanal 5 och kolla! :)

Jag vet, jag ärsvag för kustbevakare och mustang GT haha :P (A)

Bekännelse



Ja, jag vet jag är riktigt usel på att plugga, men när jag väl kommit igång så brukar slut resultatet bli galant! Har hittills fått ihop två sidor som arbetet ska vara minst på dock är jag inte nöjd ännu. Har fått hjälp och tack för det! Ska fortsätta mitt skrivande sedan imorrn bärs det av till statsbiblioteket (kanske) för att skriva det sista!

Och hörrni, ni alla vet vad jag kommer se ikväll, juste Kustbevakarna och SSRS, Det får ni INTE missa!

Sommar nu tack


Jätte dålig kvalitet på bilden men vilka minnen :) Denna bild togs av min bror när vi hade vårat pass på seglingen över till Gotland. Alla andra sov och jag var pigg som bara den, körde två pass på raken :) Give me summer!

image71

Varsågoda

Jag bjuder på mig själv hahaimage70
image71

hahahahahah

Snart kommer ett kollage på mig och alla mina miner :D

Behöver er hjälp!

Nu är det så att jag har fastnat lite, vet inte vad jag ska skriva mer om följande frågeställning Hur tänker Hilary Clinton förbättra amerikanarnas liv om hon blir USA:s president? Har skrivit mycket om ekonomin, så andra ämnen och fakta uppskattas! Så skriv till mig om det du vet angående frågan istället för att bara läsa ;) Hjälp är väldigt tacksamt just nu!

Hemma

Efter skolan mötte jag upp mamma och handlade med henne vi åkte också iväg och tog en liten lunch. Där hon pratade på om problem och massa som kan hända om jag åker helt själv till andra sidan jorden i ett år haha. Orolig mamma är vad man har.

Nu har jag i alla fall precis varit ute med hunden och ska nu sätta mig och skriva klart det mesta på tentan.

Fördriver tid

Suttit och försökt skriva på uppsatsen men vet verkligen inte vad jag ska skriva så får ringa min kära far ikväll och fråga efter hjälp, han är nämligen nån annanstans i sverige fast vet inte vart. Jag har ingen koll på något det vet alla som känner mig ;)
I alla fall så är jag klar nu så sitter och fördriver tiden tills Jack kommer och hämtar upp mig. Tar ingen väska idag, orkar inte hålla på och bära den, har ju ändå inga grejer att ta med.
Första lektionen är Virtuella miljöer, vi gör inte så mycket på lektionerna men det är kul att lära sig om flash etc när vi väl gör det! :) Känns lite onödigt att ha en lektion idag men nu är det så och då är det bara att åka in sitta på lektionen och sedan åka hem igen. Eftersom jag missade lektionen igår lär det vara någon uppgift som väntar på mig men kommer säkerligen inte vara den enda som jobbar på den med tanke på att min klass inte är särskilt effektiva under lektionstid haha.

God morgon :)

Vaknade 9 imorrse fast behöver inte gå upp förrän 10, så jag är pigg och det är alltid en bra start på dagen. Ska åka om en och en halv timme så har massor med tid.

Dagen kommer se ut som följande.

11.50 - 12.50 : skola
13.30 : Fylla i ansökan till SBCC och skicka iväg
14:00: Skriva klart uppsatsen

Låter som lite men uppsatsen kommer ta flera timmar eftersom jag först måste översätta cirka 10 sidor engelska till svenska och sen formulera om till mina egna tankar. Kommer ta tid men ett bra arbete kräver tid right?

mycket nu

Det är väldigt mycket som ska göra klart innan påsklovet. Nästan för mycket. Kommer bli till att låsa in mig i rummet i helgen för att hinna med allt :O

The school

image69

SÅ JÄVLA GLAD

Fick ett mail från en av mina närmaste vänner från usa idag, hon och Kate ska komma hit i sommar! Så sjukt kul det kommer bli! Saknar henne som faan.







Usch, fy, blä

Vaknade imorrse och var sjukligt trött och förkylningen var tillbaka, blir så arg. Men bestämde mig för att stanna hemma. Jag är alltid upp i farten så antar att kroppen sa åt mig att ta det lugnt, så nu ger jag den en dag att bli frisk. Sitter och dricker te nu och ska även börja skriva på uppsatsen snart, måste få något gjort även om man inte är i skolan.


Back with tons of information!

Har kommit hem från mässan. Det var väldigt bra eftersom jag fick bra information om tre olika skolor. Blev intresserad av Santa Barbra college, Santa Monica var tyvärr inte där men har bokat möte med en agent som ska hjälpa mig med anmäling till olika colleges. Så som det ser ut nu blir det studier för mig i USA till hösten! Sjukt glad!

På vägen hem så blir min lycka ännu större, vad kör förbi oss om inte min favorit bil en ford mustang! Så grymt snygg! Tvingade pappa att använda hästkrafterna han nu har betalat för, så han gasada glatt på så körde vi bakom mustangen. Så jävla snygg!

Nej nu ska jag kolla på Gossip Girl och göra te :)

rubrik

Igår hade vi inget internet hemma därav ingen uppdatering. I alla fall så utlöstes ett stort bråk här hemma igår mellan mig och mina föräldrar. Tänker inte gå in på varför men nu är det nästan löst i alla fall, vilket är bra.
Har suttit och diskuterat mina planer om framtidsstudier. Jag är som sagt väldigt intresserad av multimeda och turism. Dock är det media som överväger. Jag har haft en dröm sedan 2001 att plugga i USA i ett år. Vilket nu kommer gå i uppfyllelse, satt och diskutera det med papap och mamma, pappa är nog den som är mer glad för att jag vill åka, mamma kommer bara sakna mig haha, men så är det väl, moderinstinkter ;)

Så ikväll ska jag och pappa åka på en mässa om utlandsstudier och prata med Santa Monica college! Ska bli jättekul och jag är sjukt glad över att jag äntligen ska få chansen att åka iväg och studera i USA. Så hoppas innerligt att jag blir antagen av Santa Monica college!

Har för övrigt idag suttit på stadsbiblitoket och jobbat på min uppsats. Går segt för det är väldigt svårt men ska nog klara det i tid. Kom sedan hem till ett nystädat rum, mamsen orkade inte med att jag hela tiden sköt upp städningen haha så till slut gav hon upp och städade det till mig, tack!

Ska studera lite nu sen iväg och möta pappa. Uppdaterar senare om hur det gick på mässan!

Sjukt trött

Jag är så j*vla trött så ska gå och sova tidigt idag, blir en film först Step up 2 :)

Sedan vill jag tacka Marina för en helt underbart rolig helg :) måste göras om fler gånger!

Hemma

Direkt när jag kom hem så tog jag en promenad med hunden samt Disa följde med :) Det första hon gör är att springa och krama mig när hon ser mig, :) anledning var att vi inte har setts på nästan 2 veckor, hihi hon är gullig hon =) Sedan var vi ute och gick i nästan en timme och uppdaterade varandra om det som hänt.

Har precis ätit lite middag och ska nu försöka få ork att skriva lite men är helt död så lär bli massa skrivande imorgon.

kl. 16.09

precis gjort om bloggens design igen, sitter och kollar på nå serie om nån knarkare.  ska sova tidigt ikväll.
Hejdå :)

Påsklovet

Om två veckor är det påsklov som kommer bli galet. Först blir det kryssning med Sara den 20-21 :) Sen en dag eller två efter det blir det en resa till Amsterdam kanske? vi får se, ska kolla imorrn :D

Det blir vi tre som åker isåfall:


Bild uppdatering




Kommit på problemet

Nu vet jag att det är vårat nätverk som inte funkar så pass bra, därav ingen uppladdning av bilder. Men just nu sitter jag hemma hos Marina, vi vaknade inte förräna vid halv ett och då hade man 14 missade samtal från föräldrarna som ville få med mig på båtmässan men jag hade ljudlöst så hörde självklart inte :( Jag som ville gå.
Vi har i alla fall precis ätit frukost och jag sitter och väntar på att päronen ska komma och hämta upp mig för att sedan sitta hemma och plugga resten av dagen...



Helg helg helg

Gårdagen var väldigt trevligt så som denna dag har varit hittils. Igår köpte Marina och jag hem sushi och lite godis samt hyrde en film, blev the messenger och jag kan säga att båda satt med täcken över över vid vissa scener haha. Vi somnade runt 3 och vaknade med ett sjukt varmt rum, solen gasade in. Så imorse drack vi kaffe och drog sedan hem till mig för att hämta lite saker för att sedan åka och spela biljard med Micke och Hugo, väldigt roligt. Jag är inte så där jättebra på att spela så Marina tyckte självklart att det var kul att spela mot mig eftersom hon vann hela tiden...

Vi gick sedan hem till henne och lagade mat, tacos serverades och nu har jag precis gjort mig klar inför utgången ikväll som blir till en billig krog här på fridhemsplan. Ska gå och vara social med Marina nu som står och göra sig iordning, sen drar vi så fort Johnny har kommit!

Ha en bra kväll, det ska vi på 22 :)

Röj

Imorrn blir en toppen kväll! Details tomorrow, maybe ;)

Härligt :)

Har varit ute på promenad med brorsan och hunden och kollar just nu på det absolut bästa programmet, Kustbevakarna. Efter det blir det ett bad och sen försöka plugga lite som säkerligen inte kommer bli av, måste skärpa mig när det gäller skolan...

ÅH jag vill jobba som kustbevakare.

Fan också

Tyvär kom hon hem för sent så det var ingen idé att åka iväg, får fixa det imorron efter att passet är fixat! Ikväll ska jag och Lovisa kolla runt lite på resor och priser, hoppas vi hittar något bra och billigt! Ska sätta på mig en tjocktröja, kallt just nu eller så är det feber på ingång, tror dock inte det!

Sega mamma

Eftersom min mamma aldrig kommer hem hinner jag skriva lite fort innan jag åker vi väg på klappjakt. Har väldigt svårt för mig just nu att komma på en frågeställning så skulle behöva hjälp vilket jag säkerligen kommer få senare förhoppningsvis.

Imorgon MÅSTE jag skaffa pass, blir aldrig av annars och eftersom vi e tre tjejer som ska iväg på påsklovet är det dags att införskaffa det nu på direkten.

Morgondagen ser alltså ut som följande:
08.00 - 11.40 skola
11.50 - 12.30 fika med en vän
13.00 - lördag morgon åka hem till en polare och ha mys fredag :)


Home (sweet?) home

Hemkommen från fridhemsplan, spenderat dagen med Marina i hennes nya lägenhet! Väldigt fin och en stor 2a! :) Vi drack kaffe och gick sedan ut och åt kina mat med hennes kära mamma, väldigt trevligt. På väg tillbaka så tvingar dom in mig i stadsmissionens second hand affär, säger bara att det inte är något för mig..Men självklart var Marina och hennes mamma helt såld på affären. Det är ju i och för sig en väldigt bra grej de gör genom att hjälpa hemlösa. Men jag är inget för en affär som luktar gammalt när man kliver in....

Ska snart åka iväg och handla Marinas inflyttningpresent, skriver inte vad det är eftersom hon läser min blogg. Sorry Marina ;)  Senare ikväll blir det massor med skrivande, ska nämligen påbörja min tenta hade jag tänkt.

Skola

Sitter nu på virtuella miljöer fast eftersom jag redan är klar har jag inget att göra, onödigt att komma hit men ska dra och fixa pass och sen möta upp Marina för lunch och kanske hinna se hennes nya lägenhet!

Humöret är på topp, nästan ;) Lite bättre väder skulle inte skada!

God morgon

Nu dag, börjar inte förrän 12 idag så vaknade utan larm, skönt som faan :)
Efter skolan ska jag fixa mitt pass och kanske dra till Ikea får se hur det blir, måste också sätta igång med mitt arbete i samhällskunskap B. Någon som har en ide om en frågställning angående ämnet valrörelsen som pågår i USA just nu?
Ska äta vidare på mitt äpple nu sen göra mig iordning till skolan.

Härligt!

Imorron är en väldigt skön dag! Börjar 12 och slutar 13 :D
Blir till att skaffa pass direkt efter skolan sedan träffa en polare kanske annars hem och börja skriva på hemtentan om valrörelsen...

Ska fixa rummet nu, det är ett enda kaos sen sova och drömma söta drömmar. hahahah

Vad tycks?

Fixat till den ordentligt, helt nytt utseende jämfört med början. Använder grönt eftersom det är snyggast ;)
Bilder kommer upp imorgon förhoppningsvis!

Fixar och trixar

Försöker så gott jag kan att snygga till layouten på bloggen, dock blir den snyggare när jag väl fått upp headern jag har gjort i photoshop, så lär fixa det i skolan imorgon! :)

Tv tittande och irritation på comhem

Just nu kollas det på greys anatomy, sjukt bra serie!
För övrigt så är jag väldigt arg på vårat internet eftersom det inte vill låta mig ladda upp bilder, väldigt skumt.

Topplistan

1. Kustbevakare
2. Musik på bussresan
3. Té
4. Mobilen
5. pratastrunt.blogg.se (världens roligaste blogg!)

VILL VILL :)

Har varit en bra dag idag :) Började med skola och sen fika med girlsen i klassen samt matilda som går i grann klassen. Efter skolan mötte jag upp Marina för en fika som istället blev middag med sushi, gott! Vi tog tog en mini fika efter, te för min del och kaffe för hennes.
På väg mot tunnelbanan så ser vi hur en cyklist och en bil på något sätt kör på varandra, cyklisten flyger över cykeln och ramlar liggandes på marken. Vilken smäll, hördes som faan! Stackarn bara låg där och rotade i sin väska, tror han var smått i chock. Folk ringde i alla fall ambulansen så det gick nog rätt så bra, tror ett ben blev brutet men vet inte.

Självklart funkar inte Ipoden när man sitter på bussen på väg hem. Så blev en väldigt tyst promenad hem i ensamheten haha :P Väl hemma blev det en diskussion med föräldrarna om ekonomin och de har tydligen bestämt sig för att vi ska få 1500kr i månaden från dom, då blir det så att vi köper allt själva, känns väldigt bra!

Sen så har jag och Lovisa och Matilda kanske bestämt oss för att åka till amsterdam under påsklovet, får se hur det blir =) Skulle vara jätte skönt att komma iväg från Sverige!

Ha en bra fortsatt kväll, själv ska jag försöka plugga lite och kanske installera om datorn, fast vill verkligen inte...

Yeah!

Nyöppnad blogg ger nytt utseende!

Och vet du vad, jag bryr mig inte om du inte tycker om det. HA

blir smått irriterad

Rummet är ett enda stort kaos, jag är nämligen väldigt dålig på att hålla mitt rum rent i mer än 2 dagar.
En till grej som går mig på nerverna just nu är att jag inte kan ladda upp något så som bilder. Så ni får hålla er tills jag gjort en back up på datorn och installerat om den, men det lär ta ett bra tag eftersom jag alltid blir så nojig när jag ska göra det..

ÄNTLIGEN

Nu är jag ÄNTLIGEN klar med mitt radioprogram till svenskan. Den handlar om turismen och är 30 minuter lång med lite sköna semester låtar i :) Ska bränna den på skiva nu sen lämna in den, 2 veckor försenad men bättre sen än aldrig right? ;)

Nu ska jag lyssna lite på musik sen äta middag med familjen och kanske ut och promenera lite senare ikväll eftersom jag inte får gymma :( Blir nog gym imorrn dock! Känner mig friskare och lär inte bli så mycket friskare under denna hemska årstid. Ikväll är det också Gossip Girl och Gynning på tv, ett måste att se ;)

Ha en bra kväll, uppdaterar senare!

Bloggen tillbaka!

Som många av er har märkt så har min blogg inte funnits kvar. Men efter hjälp från blogg.se så har jag nu återfått min kära blogg! :)  
Sedan mitt senaste inlägg har det hänt massor kan jag säga! Vet inte om jag kommer att komma ihåg det mesta men ska försöka mig på en snabb uppdatering!

Det har varit hur mycket i skolan som helst denna termin, får nya uppgifter som ska göras klart på rekordtid. MEn jag kör på, dock har jag varit väldigt slapp med att plugga så som jag borde göra.. Men nu är det dags för nya tag! SKa verkligen satsa på skolan nu, det är ju inte lång tid kvar nu. 5 juni ligger runt hörnet bara...
Några från klassen drog på kryssning för några veckor sedan och jag kan bara säga att vi hade grymt kul med många fyllor och minnesluckor. Jag hade tydligen skrikit åt en vakt när han sa åt mig att sätta på mig skorna.

- PROVA gå själv i högklackat i 5 timmar!

Vakten skrattade och jag gick därifrån, barfota....

Under sporlovet tillbringade jag halva veckan hemma och var med kompisar och tog det allmänt lugnt för att sedan i sista sekund bestämma mig för att joina de andra uppe i åre. Så då var det bara att packa allt på 10 min, hoppa in i en taxi och köpa en flygbiljett på arlanda. Var i åre 3 timmar senare, bra gjort va? ;)

Eftersom jag har varit förkyld så har jag inte kunnat träna som jag vill, blir aldrig frisk så nu tvingar jag mig själv att inte gå och träna vilket gör att jag aldrig blir frisk, det känns kan jag säga, hatar att sitta stilla. Blir så rastlös :(
Kan berätta lite om vad som hände igår! Jag och brorsan åkte ner till Norrköping för att hämta hunden som varit hos farfar i en vecka, så när vi sedan ska hem har bror min råkat låsa in nycklarna i bilen, på något sett har bilen låst sig själv. Inte nog med det men våra mobile, plånböcker var kvar i bilen och tändningen var på samt radion haha. Jag ringde då till BMW center och frågade om dom kunde hjälpa till, men det enda jag kunde göra var att slå in ett fönster eller åka upp till stockholm och hämta extranyckel. Pappa fick kommer ner med nyckel, inte tänkte jag åka ändå upp dit! Var sjukt trött när vi kom att att jag däckade i sängen redan vid halv elva.

Idag har jag varit i skolan, en lektion bara, 2 timmar matte som började 07.30. Efter det åkte jag hem och sedan till banken samt sökte ett jobb här i närheten :)

Nej nu ska jag göra klart mitt radioprogram sen ta en promenad igen. Det är så sjukt fint väder ute!

RSS 2.0