Vad Har ni för er?

Sitter och kolla på nya serien "Journey Man".  Får se om den är värd o följa även fast jag inte kommer göra det haha.
Vad gör ni?

Billig dag!

Micke, Sara, Marina och Jag drog till stan där vi först åt kanske inte den godaste sushin och spelade biljard. Biljarden kostade 11 spänn!!! Skoja inte att jag kände mig nöjd för vann faktiskt en match mot Sara ;) Så fick valuta för pengarna. Nu låter jag väldigt snål och ja, jag är nog snål. Biljarden ligger på vid mariatorget nära polisstationen. En timme kostar 15 kronor vilket är extremt billigt haha. Var snäll och bjöd brorsan min :P

Hej så länge

Mys

Gårkvällen spenderades ute på altan med vin och ost&kex. Matchen var självklart på i bakgrunden och jag blev asglad när spanien vann! :D
Nu ska vi dra in till stan och hitta på något :) Hörs!



Blä

har ingen fantasi. Ny bloggdesign får läggas på hyllan om ingen är villig och ta över? Kontakta då!
Nu ska jag göra mig iordning sedan möta upp Marina om en timme :)
Måste bara säga att en viss vän till mig skäms jag över, han visste inte ens vilken sport som spelade EM :O Fy skäms!

Jaja nu loggar jag, sitter på golvet och det är inte bekvämt må jag säga!
Juste Lovisa, glöm icke, Tältning i veckan (4-5 juli?) Ute på djurö lr nånanstans långt åt helvete! :D

So long

kvällsplaner :)

Marina ska komma hit ikväll. Checka matchen och dricka vin. Massa prat och kanske singstar? ;) Jaja en grym kväll kommer det bli. Kanske uppdaterar innan vi lägger oss för nattten.
Go spaninen! Vilka hejar ni på?



Hej svejs buds

Finalen!

Alla ska väl titta på finalen idag (är faktiskt söndag)  Jag ska i alla fall försöka få Marina att glo på den med mig oavsett om det blir på fridhemsplan, värmdö eller någon sportsbar. O'learys låter lockande... ;) Nej ska chilla och glo matchen.

Marina känn dig tvingad! (vet att du läser ;) )

Good Night peeps

Duktig som få!

Rummet blev skit fint, bilderna visar inte alls så bra resultat som det blev! Har rensat en soppsäck full med skit som ska kastas och två stor lådor med saker som ska sparas! Mamma min är sjutk nöjd över att det är städat och fint nu. fick dock höra ett och annat om hur det såg ut haha :P  Men nu är det fint igen!

Ska uppdatera min kameraram nu (heter väl så) och sen äta lite middag innan kvällen planeras!


Förvandlingen


Tryck på bilden

Hittade mobilen...

Nu känner jag mig dum eller det gör jag inte! Bara förvirrad. Städning och göra om i rummet är inte min grej! Mobilen är funnen dock den låg i min byxficka haha

KAOS

Allt ligger huler om buller. Hittar varken fjärrkontrollen för att sätta på MTVeller mobilen! Så om ni vänner ringer och jag inte svara vet ni varför! Kanske ska ta en mellanbild så ni får se hur det ser ut när jag ska göra saker! Nåväl så sitter jag just nu i väntan på att åka och inhandla några lådor där diverse ting ska in för att förvaras i garaget sedan. Jag har väldigt svårt för att slänga saker förstår ni!

Bäst nås jag på MSN just nu kära vänner!

Morning?

Nja snarare eftermiddag, närmare i alla fall :) Sov sjukt länge idag, vaknade vid 12. Fast å andra sidan brukar jag alltid sova så länge när jag har möjlighet till det speciellt en sådan här tråkig dag med piss väder!
Idag blir det i alla fall städning och ommöblering så ikväll får ni hålla utkik efter before and after bilder!


So long suckers

Fått tillbaka bloggandan?

Kvällen har varit sjukt bra! Började med en vansinnes färd som vanligt med Jack som förare då vi hämtade upp Ian och Erik. Drog sedan till Grils och satte igång en brasa. Där har jag, erik, jack och micke suttit hela kvällen samt kom det förbi en massa till som gjorde oss sällskap. Vi har skådat allt från volter till eld ur munnar.... Den vart i alla fall lyckad! Alltid kul att umgås med killarna. Ska slagga nu eller kolla film är inte så värst trött! Imorgon kanske jag möblerar om rummet som skrivet i några föregående inlägg, så får se hur det går med den planen...

So long suckers

Saknat det!

Har varit med Disa hela dagen och haft det kul! Det har man alltid med henne :) Fy vad jag har saknat hennes umgänge men nu får vi ändra på det!
Ikväll blir det utgång med vänner dock inte på krogen så snål som jag är (A) Hare!

Gotland Runt

I helgen börjar tävling gotland runt! Så ska bara skicka iväg ett HEJA HEJA HEJA till några jag känner som kommer delta och förhoppningsvis vinna denna gång ;) Lycka till i alla fall!

Får vänta till helgen

Måste fundera ut hur jag vill ha rummet, ta bort skrivbordet eller behålla det etc. Men i helgen hörrni får ni se en skillnad!

USA update

Ja kanske ska skriva lite mer info om vad som har hänt sedan sist! Jo jag missade mitt möte på ambassaden (tog fel på datum) men har bokat in ett nytt i juli! Var lite synd att det inte var det datumet som jag trodde eftersom jag isåfall hade fått träffa en tjej som också ska flytta till santa barbara men vi får helt enkelt ses där borta! Mitt plan lyfter från stockholm den 8 augusti på morgonen runt 9-11 nån gång. Kan inte tiden men på ett ungefär :)
Har i alla fall varit i kontakt med en del som ska studera där samtidigt så det känns kul! Just nu ska jag nog bo på Verano courtyards men har precis fått mail från en tjej som behöver en till rumskamrat där dom redan är 5 stycken. Känns nog lite roligare att på i partydelen av santa barabara (isla vista) än att bo i nåt ställe som det bor massor med svenskar, vill ju bo med amerikanska människor så språket verkligen fastnar! :P Nej men det ska bli kul att träffa folk från Sverige också! :)
Har bara ett papper kvar att fixa. sedan är jag klar med allt, skönt!

slappt

Nyss tagit ett bad och ska snart göra en kopp grön te. Funderar på att möblera om mitt rum samt rensa ut en massa saker ikväll/natt eftersom jag är trött på hur det ser ut nu. Tar en före och efter bild så får ni se! men det är bara om jag genomför min ide. Alltså blir det en lugn kväll :)

On request from Marina

Fick ett samtal från min käre vän Marina och ansåg at jag borde uppdatera denna blogg lite mer än vad jag gör! Visst kan jag göra det nu när jag ändå har kommit hem! Så medan hon är ute på hemligt uppdrag (mer om det senare) så ska jag uppdatera lite om vad som hänt, och jag kommer inte ta upp allt haha ;)

Har spenderat mycket tid men en av mina närmaste vänner Sara. Vi har varit på grönan och haft det skoj, hon vann en uppblåsbar hammare som hon var sjukt stolt över pga att det var den första gången hon någonsin vunnit något! Så grattis till henne! ;) Dagen efter bestämmer vi oss att boka en kryssning så sagt och gjort, några timmar senare på kvällen stog vi i kö för att gå på den skabbiga båten Amorella. Där fick vi en stor fylla och lite mer skoj. Dansade vals på vårt sätt som säkerligen såg ut som två personer som precis lärt sig åka skridskor. Fick även höra från en kille som tyckte vi var dåliga men han dansade med oss och då såg det bättre ut för han kunde föra så buggen vart nog helt ok, tror vi... :)  Vi var snabbt överens om att detta var den bästa kryssningen vi någonsin varit på! Och en till blir det inom en snar framtid, närmare bestämt om två veckor kanske?

En bild innan vi spårade ut totalt.


Så cool farmor!

Granny Pop And Lock

Midsommar

Ikväll bärs det av från hemmet. Imorgon bitti ska vi ta våran kära segelbåt ut till Saltarö för att fira Midsommar med en massa folk! Får se vart vi drar framåt kvällen eller om vi stannar kvar! Själv sitter man här och är förkyld som ett as och det suger men vad kan man göra..Sitter och kollar på Oprah men det är skapligt underhållande.

Matchen!

Sitter och kollar på Sverige - Ryssland och är grymt irriterad. Vad fan händer Sverige!? Vill se mååål nu! 3-2 till sverige, kom igen nu!

Hänt så sjukt mycket!

Efter studenten har det hänt så mycket roliga saker! Dock är jag för lat för att sitta och skriva ner allt men i korthet har det varit festande, engelska som pratats, träffa nya människor, räknat matte på intensiv kurs som jag fick godkänt i!, haft allmänt kul helt enkelt!

Ska ut o segla idag så kommer hem imorgon igen! Hade bäst! :)

De bloggar jag följer! :)

Nicki Ridderskans "Ohmynicki" (Tjej som pluggat ett år i usa)

Loooooi :D (En av mina närmaste vänner, bloggen är sjukt rolig)

Sofie "akta idiot"(Tjej med samma namn, verkar vara en skön person)

Marina Hellstadius (Barndomsvän som skriver om allt som faller henne in)

I huvudet på Sabina Bergstedt (Tjej med fötterna på jorden som står för sig själv!)

Disa Hasseltorp (Vän sedan 7 år tillbaka =) )

Natscha Peyre (Efter att ha läst Nataschas blogg har jag fått en annan syn av henne, hon är ju shyst!)

BlondinBella (Alla följer denna blogg. Hon har lyckats så varför snacka skit om henne?)

StinaLee (Down to earth tjej)

Cassandra Holm (Banrdomsvän!)

Evighet sedan jag skrev något!

Student var grym! Behöver inte säga så mycket mer utan att den är oförglömlig!
Ska dock kankse ta bort denna blogg och starta en hemsida där jag ska låter nära o kära följa mitt år i usa. Är det någon annan som vill hänga med i min story där så får ni maila mig lr lämna en kommentar så skickar jag länken när jag fått upp sidan!

Hade bäst från en upptagen men grymt glad sofie!


Näst sista dagen!

Anlände till gymmet 07.40 imorse med Matilda och det var hur skönt som helst att träna tidigt! Har precis kommit till skolan och vi kollar bara på film. Om en halvtimme ska jag ner och måla våra lakan till flaket :D Wooo nära nu =) Imorrn får ni se oss i vimlet av studenter! LÄNGTAR som bara den!

Dagen kommer iallafall var hur bra som helst idag!

10:30 - 12:30 - Måla lakan till flaket
13:00 - 15:00 - Student Lunch i stan
15:30 - 16:00 - Fixa blommor till utvalda lärare!
17:00 - 18:00 - Lovisa och Jag ska kanske badaaaaa

Formulär..

Kommer ni ihåg när jag för ett bra tag sedan satt och skrev en hel bunt av papper som skulle skickas in till IBS och SBCC? Jo för just nu har jag suttit i två timmar och skrivit in ännu fler papper som ska följa med mig till den amerikanska ambassaden dit jag ska på intervju för att kunna få ett visum som gäller för ett år där borta.

Men nu ska jag sova, gymmet imorgon. 07.30 med matilda!  Ambition eller vad?

KAN INTE SLUTA LE

När jag kom hem för en stund sedan såg jag ett brev på köksbordet. Det var från IBS. I brevet står beskedet att jag har blivit antagen! :D WOOOOHOOOOOO!!!!! Skrek rakt ut när jag såg det :D Fy fan vad glad jag är, ni anar inte!

Santa Barbara here I come!



/Världens gladaste sofie

Morgon

Vaknade halv 7 imorrse av sms från Joanna och så pågick det fram tills nio då jag gav upp och gick ur sängen. Alla ska höra av sig på morgonen haha ;) Men men har hunnit gör en del under denna timme jag varit vaken. Har käkat frulle, hämtat ut pengar för att lägga ut till Lovisas biljett till slutskivan samt gått ut med hunden som ska få en till promenad innan jag åker in till stan! Måste dock få tag på Jack som skulle med men han sover bara...

Kan faktiskt kanske ta kort idag och lägga upp, men bara kanske ;)

Ciao

Ska mysa ner mig i soffan och glo en film nu och sedan sova, upp tidigt imorrn. Är dock ledig från skolan, SKÖNT. Men har som sagt planer för dagen så larmet går 08.30!

Hade gött

Ciao

Ska mysa ner mig i soffan och glo en film nu och sedan sova, upp tidigt imorrn. Är dock ledig från skolan, SKÖNT. Men har som sagt planer för dagen så larmet går 08.30!

Hade gött

Glömde visa er en sak :)

För någon dag sedan hade min kära vän Lovisa tråkigt och när hon har tråkigt kommer hennes sjuka men sköna kreativa sida fram! Hon gjorde denna bild till mig som föreställer mig som amish! HAHAHA hon är för skön :D


Satan vad skönt!

Äntligen efter nästan en månads uppehåll kan jag börja träna ordentligt! Kände mig frisk så drog iväg med grabbarna till gymmet och körde ett lagom pass. Ville inte köra för hårt på grund av att jag slutade med pencillinet 2 dagar sedan. Men det kändes grymt skönt i alla fall så nu jävlar! Ska dit imorgon bitti också :)

Lugnt

I plugget hände inte mycket, låg mest på ett berg med Lovisa och Diana där vi störde en filminspelning eller vad de nu höll på med. Kanske var något matlagninsprogram för de grillade haha...
Åkte sedan till vårdcentralen där fick beskedet att jag är allergisk mot pencillin, kul.. men skulle fixa sig innan studenten!
Imorgon blir det stan, ska köpa skor och jack skulle köpa kostym till studenten. Blir sedan en drink eller något liknande med Sara och möjligtvis Marina på kvällen :)

Nej ska skriva in en ansökan om boende nu i santa barbara! :D

Rekommendation!

Jag såg precis filmen " The Bucket List" och den var så underbar! verkligen värd att se :) Handlar om två män i 70-80 års åldern som får beskedet att de har 6 månader kvar att leva, ett år om de har tur. Så istället för att ligga och invänta döden på sjukhuset bestämer dom sig för att resa jorden runt och göra allt dom någonsin velat göra!

Nu ska vi se Jumper :P Värsta film kvällen haha. Funderar på om man ska hoppa över lektionerna imorgon men får se hur det känns när jag vaknar. Vi ska nämligen inte göra ett piss.

Fotboll!

Nu börjar matchen. Sverige - Ukraina! Det ska jag bänka mig framför! :)

Helgen som varit

Fredag
Var i skolan från 08.30 till 18.00 om jag minns rätt. Hade matte dom sista två timmarna därav så sent. (intensiv matte för att kapa hem ett G i matte B) Kvällen spenderades sedan med en av mina närmaste vänner Disa. Vi cyklade, sjöng singstar och badade jacuzzi, sjutk skönt! Men herregud vad varmt det var, 40 grader. Det slutade med att vi la oss på trallen helt utslagna och hennes mamma kom ut och undrade vad vi höll på med haha. Sedan hämtade hon kameran och tog kort på två idioter liggandes på en trall....hahahah

Lördag
Alarmet gick igång kl 08.00. Skola fram tills 15.00 trodde först det var till 16.00 men tur att jag hade fel! Ja ni tänker väl nu skola på en lördag?! Jo intensiv matten här med. Vår lärare tycker om att plåga oss haha. Men det gick väl hyfsat bra. Vi gjorde prov i Sannolikhet som gick super! (hoppas jag). Drog sedan till Snaps där vi tog en varsin drink varpå jag kommer ihåg att jag inte får drick på grund av pencillinet men en drink gör inte så mycket är ändå klar med kuren imorrn! Dock slutar jag idag för har fått biverkningar av den :(  Skulle ha träffat Marina men fick icke tag på den tjejen så hoppas hon är ledig imorrn eller tisdag ;) Direkt efter snaps drog jag till jobbet. Var jätteroligt för det blev ett frieri mitt uppe i luften! Jätte gulligt tyckte vi alla :)
 Det var sjukt skönt att komma tillbaka till kontoret vid 22.00 så gjorde iordning allt och blev sedan hämtad av pappa som skjustade mig till Sara där alla satt och söp och hade väldigt sjuka diskussioner som jag inte ska gå in på ;)
Fick sedan köra hem barfot haha pallade inte ha skor på mig :P

Söndag
Idag har en fönsterputsare varit här från 10 tills alldeles nyligen. Så nu har vi rena fönster :) Själv har man legat i solen en kort stund men har blivit så bränd att jag tog en dusch och istället läst tidningen, extremt roligt, not. För tillfället väntar jag på mamma, vi ska åka in till sjukhuset och hälsa på morfar. Hoppas han blir bättre snart!
Ska ta hunden på en promenad nu så hade gött!

Ikväll!

Uppdaterar om helgen ikväll, Nu ska jag sola!

RSS 2.0