15.44

Efter skolan drog jag och Rebecka till banken och sen hem till kära Isla vista.. Plockat undan saker från golvet och ska lite senare fråga Jenn om vi får låna hennes dammsugare. Men just nu så väntar vi på att Kori ska sova klart sen ska vi med henne till Kmart för att köpa lådor så vi kan få ordning på vårat sovrum.

08.16

Ja då är man ensam i lägenheten så här på morgonkvisten. Alla börjar åtta medan jag börjar 10.30 :) Har bara en lektion idag, media design så slutar 12.50. Anledningen till att min andra lektion computer animation är inställd ikväll är för att vår lärares fru ska ha barn idag! Så han vill ju självklart vara med sin fru :)
Jag har precis ätit frukost och duschat, ska snart packa väskan om jag inte skiter i den och bär allt i handen, är ju bara en bok. Sen hemmåt och städa, för just nu ser lägenheten ut som ett bombnedslag!

Det är sjukt roligt att kunna prata med vännerna i Massachusetts. Satt en halvtimme igår och snackade skit med Heather, vi saknar varandra och jag vill åka och hälsa på dom! *ber snällt* pappa kan du betala en biljett till Boston (A)

16.45

Går kvällen blev lyckad :) Dansade och umgicks. Kommer inte ens ihåg när jag kom hem men vaknade vid halv ett idag, välbehövlig sömn! Har mest tagit det lugnt idag en sån där typisk söndag. Senare blir det en tur till affären sen hem och plugga. Mitt USB har gått sönder av nån anledning så måste göra om min uppgift som var sparad på den. Så surt! Datan är inte heller den bästa just nu, hänger sig och segar sig. Kan inte ens öppna skivafacket eller vad det nu heter. Så till jul önskar jag mig en ny dator. Denna är sämst.


Normal partynight in IV

Förde med spritzers igår innan festen drog igång i våran courtyard. Blev tequila shots med grannpojkarna. Mycket roligt hade vi. Vi minglade runt på övervåningen, fick prova nån rosa dricka vid namn pink bikini dropper eller nåt sånt haha, god men för söt för min smak. Runt 10 halv elva tröttnade vi på att festa i vårat complex så drog mot Camino Del sur. På vägen träffar vi Petronella, Malin och Ida som är glada i hatten! Så vi gick med dom till Douglas och festade. Där träffade vi Emma som var på G ;) Så jag, Rebecka och Emma drar till Electro Partyt och det var hur roligt som helst! 700 pers stod och dansade på tomten, i huset, på balkonger och på taken. De var överallt! Emma och Jag lyckades ta oss upp till en stor veranda där vi stod och dansade tills festen var slut. Letade då upp Rebecka och sen drog vi alla tre till DP där vi träffade svenskarna som var på väg till Douglas. Så blev efterfest där :)

Vid 2 ringer Mike mig och han lät som en hjälplös pojke haha. Så full var han. Han har varit på en fraternity som han ska joina och då har dom typ en nollning som i gymnasiet. Tydligen hade dom stängt in alla som pledgade i ett rum med 2 gallons jack daniels och tvingat dom klunka i det. Stackars killar. I alla fall ville han att vi skulle komma hem och speciellt när jag sa att jag stukat foten. Så det blev hemgång och vi mötte Mike som satt och pratade med oss. Matade han och gav han mängder med vatten. Sen däckade han på vårat golv haha.

Imorrse när jag vaknade kunde jag knappt gå, hade så sjukt ont i foten, tog mig dock till köket, klunkade i vatten och tog en Ipren. Gick tillbaka till sängen och sov till elva. Varit seg hela dagen, haltat runt och ätit lunch med Morgan hemma hos henne. Väntar nu på att hon ska komma hit så vi kan göra en playlist till hennes födelsedags fest ikväll. Temat är: Party like a Rockstar. Jag tycker inte om tema fester, bara jobbigt! Så ska klä mig i nåt svart och slitet samt hårdsminka mina ögon svarta. Rockigt nog?

kl. 15.20

Friday night

gick och lade mig vid 3 igår haha. Fastnade framför filmen "College" som var sukt bra :P När klockan slog halv tre lägger jag mig i sängen och är väldigt nära på att somna men då kommer Rebecka in i rummet och utbrister.

-Det är en skunk ute på gården!

Så jag var ju tvungen att gå och kolla. Den hade sprungit iväg... Så gick in igen och somnade gott. Idag har vi varit vid camino real market place och kollat runt lite. Jag fick byta in min gamla mobil mot en nyare och bättre, så skönt! Älskar den nya! Köpte en klänning som ska bäras imorgon på Morgans födelsedagsfest.

Ikväll är det Electro dance party typ. Några electro band ska spela samt en DJ. 600 är anmälda till festen så det lär bli packat! Det sköna är att det huset där festen hålls är 2 minuter från oss, bara neröfr gatan sen höger och vi är framme! nice nice :) Vi ska vara där halv 8 så få börja föra vid 5 ;) ska ta en powernap kanske? så man orkar ikväll för då blire partyyy.

Kl. 15.21

Home sweet home

Tror vi tog priset jag och rebecka idag på att vara flummiga? tror det beror på trötthet dock ;) Nåväl vi började kl.13.00 och drog efter lektionen ner till beachen för att äta lunch. Sen tillbaka upp till plugget, vad kunde det ta, 5 min? nice va ;)
Gick till en liten kulle och chillade som jag förövrigt har fått som favoritplats på skolan. Där såg vi även en liten ödla, tror det var en gecko.
Andra och sista lektionen var Classical animation med andra ord bild där vi ritar animationer (hatar denna kurs haha) På 5 timmar ritade jag 5 teckningar. Men som ursäkt så var faktiskt jag och Rebecka klara med det som alla andra höll på med. Tog en jäkla massa bilder idag så ska visa några. Kom hem för en timme sen och lade in all tvätt i tvättmaskinen. Äntligen slipper jag ha den bördan på mig! :P Lär väl glo någon film senare, är sjukt trött och vi har hela helgen full med planer! Vet inte hur vi ska hinna med allt men det löser sig! :)


Last day of school!

Da ar det torsdag vilket innebar sista skoldagen for veckan. Gar ju bara 4 dagar i veckan vilket ar jatte skont! 
Vaknade sent imorrse men inte fan var jag pigg for det, jakla larm! oh well, steg upp och gjorde frukost innan vi hoppade pa och trangdes med andra studenter pa bussen. Sitter just nu i labbet och fordriver tiden. 

Idag slutar jag 21.30 usch och fy alltsa! Ska gora klart min animation i Maya under halimmen senare. Finns inte mycket att skriva nu sa bye!

Personal note to myself
- Get $4 in quarters

Gokväll!

Skolan rullade iväg snabbt men jag och Rebecka satt kvar i väntan på möte med en counsler. Vi spenderade timmarna medan vi väntade genom att ligga under en palm samt sola, lyx? ;) Vi tyckte nästan det var för varmt idag, säkelrigen närmare 35-38 grader!.
Nu är det så att jag kanske ska stanna ett år till. Vi pratade om hur jag ska göra om jag skulle stanna ett år till. Ville få lite saker klar gjorda! Blir det så att jag stannar har jag två alternativ. Antingen fortsätta med media, alltså läsa ett till certifikat graphic design eller att jag tar de kurser jag tycker är kul. Frågade även om att göra ett degree men då måste jag plugga matte och engelska. Jag tänker inte ens tänka tanken på matte. Klarade det knappt i gymnasiet och ska göra det på högskole nivå, aldrig!
Nåväl efter det drog vi mot AT&T. Jag HATAR min nya nokia mobil så ska få byta ut den mot en ny, YES! Får tillbaka pengarna och kan välja en som behagar mig. bra va? :)
Mötte sedan upp Morgan på K-mart då hon skulle handla och vi ville slippa bussen ;) Alltså jättebra, hon fick sällskap av hennes älskade swedes som vi är kallade här haha och vi fick skjuts hem!

Ska försöka börja skriva vad klockan är här i varje inlägg från begäran av Cassandra! :D

kl: 22.00

Kort dag

Gick upp lite för tidigt va. Jätte trött men bussen går om en timme så ska nog börja göra mig iordning strax. Ingen morgonmänniska här ;)
en lektion idag, grymt skönt! slutar 12.50 och vi ska mestadels gå igenom allas arbeten. Efter det blir det plugg til halv fyra då jag ska på möte. Sen hemfärd och umgås med Morgan samt plugga lite till troligen!

Saknar er alla där hemma, hoppas ni har det bra!

Tuesday

Gick upp rätt sent idag, kl 10 eftersom vi började ett. Skönt att sova ut! Frukost blev tomat och mozzarella, så blev till att handla lite idag haha :P Skolan flöt på, jobbade med min animation en del. Drog efter skolan till stan där vi köpte lite fint papper. Har presentation imorgon i Media Design och enligt vår lärare är presentation allt. Ska göra ett inlägg med lite av det jag gjort, inte allt dock för tycker knappt om nåt av det haha :D 
Efter att vi jagat pysselsaker så drog vi en fika på Starbucks med Emma. Hemfärd vid 17.00 då vi åker till affären med Kori.
Precis druckit ett glas vin med henne och ska nu kolla på nån film innan läggdags!

Imorgon har jag ett viktigt möte! :) Ni får veta mer imorrn ;)

Jävla fester

Måste folk festa varje dag?! Det är måndag, jag vill sova. Kom hem kl 22 från skolan och det är värsta festen i grannhuset. jag dör av trötthet, blir arg på människorna just nu.... blääääh

sov gott

Jävla fester

Måste folk festa varje dag?! Det är måndag, jag vill sova. Kom hem kl 22 från skolan och det är värsta festen i grannhuset. jag dör av trötthet, blir arg på människorna just nu.... blääääh

sov gott

God morgon!

Sitter vid vårt nya köksbord! :P Är astrött och har inge frukost så blev pasta, inte bra. Blir nog en runda i veckan till affären. haha nu kom det på en reklam om m&ms utklädda till the adams family!? Idag har jag skola till 21.30, inte särskilt kul men lektionen är helt ok. Men ska väl ta och göra mig iordning nu innan jag drar iväg till bussen.

Kunde inte bärga sig

Varit bakis och glott film hela förmiddagen. Morgan var det som fick mig att starta dagen vid två idag haha. Hon tvingade mig till affären där hon inhandlade ingredienser till mozzarella/tomat salladen som vi åt till lunch. Drog sedan en rund i centrum här i Isla Vista och nu har de flesta från USCB kommit. Helt fullpackat i affärerna och massa folk på gatorna. Denna vecka är det rushweek vilket innebär att folk springer runt till olika frats och sororities för att välja och sedan pledge:a till det huset som valt dom. Väldigt amerikanskt. Exakt som i Van the man ni vet!

Juste har skaffat mig AT&T istället. Alla vänner har det så blir nästintill gratis för mig nu, jätte bra! Så mamma och pappa, fråga mig nästa gång på msn så skickar jag det! :)



Vitt vin

Tror vi svenskar är dom enda som dricker vin här haha. Igår förade vi hos oss samt drog till grannhuset där jag träffade trummisen i beach boys barnbarn. Rolig typ det där, hårdrockare så det bara skrek om han hahah.Drog snabbt där ifrån dock på grund av att alla rökte på and we do not like that smell! Tog ett sista glas vin innan vi drog till Marcella som var på en 21 års fest. Temat var underkläder, herregud tänkte vi. Är dom 15? Vi var där en stund innan vi drog vidare mot DP, där jag träffade en till rockare samt en snubbe som hade lärt sig norska så vi pratade haha roligt var det. Mitt i diskussionen kommer jag på att jag tappat bort alla andra så ringer Rebecka, de var tydligen lite längre bak bara :P

Klockan är nu 24.00 och då slutar alla fester här, TRÅK. Så vi drog hem till en jobbar kompis till Kori. Jag frågade snabbt om han hade singstar eller något liknande och ja det hade han! NICE. Så vi två sjöng hela natten samtidigt som jag satt och smsa. haha se jag kan göra två saker samtidigt, nästan ;) Vinglade sedan glatt hemmåt och somnar på störten! Lyckad kväll och ingen bakisfylla eller jo lite kanske :P Måste köpa vatten och frukost idag. Skåpet är tomt!

Last night

Kom på att jag aldrig lade upp bilderna från min avskedsfest. (de som fanns på min kamera) Så här kommer några!


orkar inte lägga upp fler!

Sedan årskurs 8


Montecito

Drog och var turister i Montecito idag med Rebecka. Fotade våra surroundings då vi promenerade i bergen bland flottiga hus! Tog en vända på stan innan vi begav oss hemmåt. Här kommer lite bilder!



Amerikanska tjejer

Låg och kollade på en film som var urkass! Världens sämsta skådespelare så gav upp rätt så snabbt på den. Just då kommer Mike hem med två tjejer. Så jag och rebecka hör ur den ene typ gråter av att hon är vilse. Hör hur den andra skriker fucking slut i luren etc. Stackars Mike han försöker ge dom lite mat och vet inte vad han ska göra hahah. Vi sitter mest inne i vårt rum och garvar.

hahahahaha

Like it ?

Så här såg det ut när vi höll på och tog ner sängarna.


Resultatet!


Tjejer kan!

Igår kväll kom Morgan och Kori över och pimplade vin och snackade natten lång. Trevligt var det! Idag gjorde vi en tomat och mozzarella sallad som var väldans god ;) Morgan älskade den och införde det som en tradition varje fredag haha. Efter lunchen degade vi runt bara fram till att hon kom på att hon ville köpa lotter. 10 dollar skrapade hon hem! dock vann hon fler gånger men växlade in till nya lotter men 10 dollar hamnade slutligen i plånboken.
När rebecka och jag kom hem påbörjade vi omöblering av rummet. Blev så sjukt bra! Vi har inte längre vånings sängar och mer ljus i rummet. Tar bilder sen för först ska vi köpa någon låda var samt ett täcke. Sovit i lakan hittills hehe :P

Ska även ladda upp lite bilder jag ritat men måste koppla in skrivaren först!

School

Gick tidigare fran lektionen eftersom jag var klar med allt. Vi drog och kakade lunch pa West Campus. Satt pa en bank med utsikt over hela santa barbara. Vattnet, stranden etc. Sa sjukt fint! Just nu ar vi i labbet och fordriver tiden. Borjar om en och en halv timme, segt! Och pa begaran av flera ska jag ta mig ork till att scanna in mina sa kallade "masterpieces" sa ni far se lite av vad jag gjort haha.

Har goda nyheter sen, for mig alltsa. Ni vanner kanske inte blir lika glada. Kan ni gissa?


Plugg på starbucks

Vi kunde snabbt konstatera att vi inte kunde koncentrera oss hemma så drog till Starbucks, köpte varsin frappaciono och satte oss och plugga. Eller jag gjorde, tog ju inte med datan som hon gjorde ;) Men fick lite gjort iallafall! Satt där ett bra tag och brainstorma, samt rita och skriva.

Segare än segast?

Lektionen gick sjukt seg. Jobbade med våran assignment. Måste komma på en berättelse med linjer. Hm, några förslag?
Just nu lutar det mellan att rita en monster truck som kör över ett träd eller frontal krockar med en bil. Eller, en låda som explderar... hmmmm. vet inte tar det sen.
Idag blir det iaf plugg så ska faktiskt sätta mig och göra det nu. Hej då.

Planer ändras

Jo igår skulle jag ha suttit hemma och pluggat men hade ingen lust ALLS till det satt mest och stirra på min dator. Så vi bestämde oss för att gå på bio. Tisdagar är 3 dollar billigare, passade mig utmärkt ;D Vi såg The Dark Knight och den var så jävla bra! Bästa var nog jokern som var smart och rolig. Bazookan kom fram den med haha :P Batman var ju het som vanligt, det tyckte speicellt Rebecka. Eftersom vi hade missat bussen bestämde vi oss för att gå in på Borders (bokaffär). Jag köpte med mig 5 böcker hem ur serien The A-List. Så nu ska det läsas! Gick sedan till bussen i hopp om att den skulle gå runt 22 men icke så vi ringde våran rumskamrat och frågade snällt och visst kunde han det. Bästa rumskamraten ever, eller hur ;)

Ska dra till bussen om sisådär 30 minuter. Media Design till 13 idag sen hem och plugga och kanske stranden om jag får tid. Peace



Title

Kom hem för någon timme sen och precis ätit en god mozzarella och avokado sallad som jag gjort, duktigt ;) Ska börja skriva på en uppsats nu och sen över till Morgan en stund!


Tuesday morning

Vaknade av mig sjalv imorrse, asskont! :P (jatte viktig fakta jag vet) Tog en dusch och at lite Kspecial innan det var dags att trangas pa morgonbussen. Sitter nu i labbet och vantar pa att klockan ska sla 12.55 sa vi kan ga in i salen och har Digital Imaging. Blir plugg efter det och sen hemfard. Det ar stralande vader idag, 28 grader! woohooo! :D Vill till stranden nar vi kommer hem men far se hur mycket laxor samt hur vadret ar da. Blir nog ett inlagg med bilder nar jag kommer hem. Det var ju ett tag sen ;)

You got mail

Suttit och svurit genom hela computer animation lektionen, vi skulle göra en flygande logga men Claes och jag hade ingen aning hur vi skulle göra och på 5 timmar fick vi hjälp de 5 sista minuterna! usch och fy! Så vi var inte glada alls. Det enda positiva var att jag fick ett sms från Rebecka som informerade mig att mitt efterlängtade paket från Sverige hade kommit! Kan ju säga att Mike blev överlycklig av att det fanns marabou choklad i paketet ;) Men mamma hade du inte skickat två? :) Fick ett nu. Thank you for that!

Nu ska jag se på One tree hill sen sova.

Plans tomorrow:

13.00 - 15.20 : Digital Imaging
15.30 - 16.30: Plugga i labbet
16.30: Beach om vädret tillåter!

7.18

Skulle egentligen vaknat vid 7 men eftersom lägenheten var i full rulle med rumskamrater som gjorde sig iordning gick jag upp halv sju... Så man är lagom trött nu. Det blir inte hellre bättre av att ha skola till 21.30 ikväll.... Men det blir nog bra! Köpa en kaffe och plugga så är dagen räddad ;)

Blev klar med allt igår och skrivit ut allt i våra nya skrivare ;) Fick lov att åka med Mike till K-mart och köpa en annan USB sladd som skulle gå till datan och nu har vi äntligen en fungerande skrivare/scannare. Så blir en presentation på media design idag. Hoppas det går bra!

Plugg

Sitter i Morgans rum och pluggar. Håller på och retouchar några bilder till Digital Imaging. Dock behöver inte det vara klart förrän nästa vecka, ligger före i kursen, skönt! :) Ikväll ska vi dra och köpa berrylicious aka frozen yoghurt.
Fick också reda på att Shawna våran landlord har slutat. Dagen innan alla UCSB studenter kommer hahah. Kommer bli strul imorgon! :P Men alla är typ glada för att hon har slutat för hon var så bitchig och grinig.

Nej återgå till plugget nu sofie.

Let the Beer games begin

Gårkvällen var hur kul som helst. Morgan och jag hade som plan att äta glass och kolla film men det slutade med att vi hamnade hos några av hennes vänner och drack öl istället. De lärde mig en massa ny ölspel. Varför har inte vi det? Ska lätt införa det i sverige! Idag ska jag vara modell åt kori sen träffa Morgan.


nyvaken

Har så sjukt ont i pannan. Igårkväll när jag skulle nerför sängen slog jag i pannan fläkten som var på högsta effekt. Så blödde lite och har nu en bula. Gör ont så fort jag höjer ögonbrynen. fy fan!
Håller för tillfället på med läxan som ska vara inne på söndag efter det drar jag över till morgan och umgås med henne.
orkar inte skriva nå mer.

Nyss hemkommen

Haft hur kul som helst ikväll! :) Träffat nya människor som är hur trevliga som helst och kommit närmare andra. Även fått veta lite juicy gossip från my fellow neighbors haha :P Morgan är hur rolig som helst! Ska träffas imorgon också :)
Vi drog till några fester men hamnade hos några andra där vi mötte Marcel som var glad i hatten. Dansade för fullt gjorde hon haha.
Ska glo någon film nu innan läggdags :)

! :)

Jag är så jävla lycklig




Nu drar jag ut och partar :)
Kram på er alla!

Heeeyy

Har hängt med Kori och Morgan idag. Kori och jag skulle tvätta hennes bil, vi fick 4 minuter på oss att löddra in den och spola av haha. Ja det hela slutade med att vi åkte iväg med en bil full med skum hahahah. Vi hade inte tillräckligt med quarters :P Fy fan vad vi garva och alla andra som såg oss hahah.

Ikväll blir det utgång med Morgan. Kommer nog bli hur bra som helst! Jätteskön tjej det där. :) Sen har vi bestämt att vi ska till Venice beach nån dag och övernatta i hennes lägenhet som ligger i Malibu! :)

Ska göra lite middag nu och göra mig iordning till ikväll. Hare gött!

Empty apartment

Blev väckt av Mike imorrse som undrade var Rebecka var och hon är på West Beach festivalen. Jag spar dom pengarna och ska på en annan konsert i November istället. Sparar närmare bestämt40 dollar! (konserten i november kostar 10) haha :P
Och just nu åkte Mike för han ska till sin fast över helgen. Så jag är hemma helt själv just nu, rätt så skönt faktiskt men tomt! Är van vid att det alltid är någon här :P jaja ska träffa Morgan lite senare så får vi se vad vi hittar på!

Nu ska nagellacket på :)

Då är det gjort

Säkert den sista personen som såg Sex and the City nu :P Men jag har nu gjort det och den var asbra som alla sa! Dock förstod jag inte varför alla grät? Den scenen var ju så oförutsägbar. Skratta gjorde jag dock!
Nej nu ska jag slumra till lite. Sov gott

Not my mind on it

Sista lektionen blev bara jobbig, var inte alls motiverad till att sitta och rita i fem timmar. Det var även dags för mig att visa upp min sketch bok, som mest består av kladd. Men han sa inte mycket som tur var men innerst inne vet jag att han tyckte det var hideous haha! :P Satt mest och skrattade genom lektionen :P

Ska väl ta och glo film och sova. Imorgon ska jag hänga med Morgan, ska bli kul! Får se vad vi hittar på.

Torsdag

Tydligen har jag börjat prata i sömnen allt mer haha. Igår hade jag sagt att snön va platt som vi var tvugna att göra til gräs genom att dra upp det eller nåt sånt. ch jag kommer ihåg att jag vakna av att jag sa så och var helt säker på det jag sa. Helt stört!
Börjar vid ett idag, så sitter och äter frulle. Ska väl packa väskan snart men orkar inte just nu, långt tid kvar ;)
Och mamma, ja det kanske var tråkigt men hittar säkert en billigare väska som får bli i färg. Och Nej inte tänker jag byta! :P

Nytta utan nöje

Har tvättat hela kvällen, duktigt va? så nu är det klart! Finns dock lite tvätt kvar men måste skaffa fler quarters så tar det nästa gång. Blev inget plugg ikväll aka rita. Tycker inte om att rita men måste lära mig det nån gång. Så imorgon blir det drawing för hela slanten!
Två lektioner imorrn. Först Digital Imaging som jag ligger före i, yes! ;) sen rast i några timmar fram till 17.00 då det är dags för classical animation till halv tio. Fast inte så mycket ångest, jag tycker ju om skolan nu! :) Roligare än att gå och hemma och dega you know. Så alla ni som inte gör något stackars er! haha.

Så vad har ni alla för er hemma i sverige? Skriv en kommentar och berätta! :) (vill ni inte att jag godkänner kommentaren så skriv det i inlägget ;) )

Nu är det film dags och sedan sova. Gissa vad jag ska i Oktober?

Det blev en svart (A)

Ja alla sa gul, men jag vill kunna bära den året om för den är SÅ snygg! Var rädd för att den gula skulle gå ur modet och inte kunna användas lika flitigt! Får hitta en råbillig färgad istället. Men den är så jäkla snygg, i love it! Ska be Kori ta massa bilder på mig :P Hon är fotograf och går dne prestigefylla brooks skolan ;) 

Ska plugga lite nu får se sen vad som sker!

Tidigt

Uppe med tuppen känns det som även fast klockan är 9 :P Nej men det var sånt liv ute igår så kunde inte somna. Sitter nu och väntar på att dra till bussen och spendera de närmaste 2½ timmarna på Medie Design, svåraste kursen. Efter det blir det väskan som ska köpas! Förtjänar faktiskt den ;) Alla tycker jag ska köpa gul men är sugen på svart för vill inte att den ska gå ur mode you know :) Vi får se!

Förälskad

Jag har hittat världens finaste väska! Vill sååå gärna köpa den, kostar 40 dollar och kommer från Aldos. Jätte nära på att köpa den. Bara kliar i fingrarna :P Den finns i senapsgul, orange och svart. Vad tycker ni skulle vara snyggast?


Kort dag

Vaknade vid 10 idag, sovit som en stock, drömt konstigt. Ska göra mig iordning för skolan snart, börjar ett men bussen går om en timme. Digital Imaging är vad som står på schemat idag, roligt! :D Ska hem sen och städa, vårat rum ser ut som ett bombnedslag!


Hemma :)

Anlände en timme tidigare till skolan, var tvungen att plugga lite. Hade nämligen 3 kapitel som skulle vara lästa. Efter media design lektionen drog vi på lunch och därefter en runda i stan eftersomm jag hade 5 timmars håltimme! När jag kommer tillbaks till skolan sätter jag mig och börjar äntligen plugga till körkortet som jag starkt vill ta här! Jag kan säga att jag är väldigt glad över att jag har läst teoriboken i Sverige för fasiken vad lätt det är här! 80 sidor, varav två sidor är "fyllda" med 20st vägmärken plus några sidor med reklam. Helt sjukt! Dock måste man fixa egen bil, men ska kolla upp det där för annars blir det nog inget körkort för mig :( 
Men men, sista lektionen var Computer Animation som börjar bli roligare nu :) Efter halva lektionen så kommer en tjej in som satt med halva lektionen och det visar sig att hon har en råtta med sig! USCH, självklart satt hon bredvid mig. Råttan låg i luvan och jag satt där och bara hoppades på att slippa få en råtta på axeln. Sen lade hon den på axeln, usch usch usch! Så äcklig! Men den rörde inte mig ;) Cookie hette den också...

Kom hem runt 22 och tog då en snabb dusch sen en cykeltur med rebecka till affären för hon skulle köpa middag. Nu ska jag kolla på The Hills sen sova. Börjar ett imorrn, skönt!

So cold

Skulle egentligen följt med Mike i bilen till skolan för att fixa lite saker innan lektion men kom på att labbet inte öppnar förrän 9 så sov lite till :P Börjar skolan vid 10.30 med media design  :)
Det är så jäkla kallt i vårat rum på nätterna för vi har alltid fönen på, frusit hela morgonen!

Trött och ångest inför en sån lång dag men som tur är så är det roliga lektioner.

Back home at 22.30

Pappa!

I need a scanner/printer! :)

Räkor är äckliga här

Följde som sagt med Mike till the grocery store eftersom jag var trött på att sitta inne samt behövde köpa mått! Så nu kan jag koka ris utan att det blir för lite/mycket ;) och allt annat som ska mätas upp :P Hittade även en matlåda som kommer användas flitigt. Precis ätit middag, räksallad som var sådär. Räkorna här smakar ingenting eller tvättmedel, gross!

Just nu sitter jag och Rebecka och inväntar The Hills och sen the VMAs innan det blig dags för sängen. Slutar 22 imorgon :( Men måste åka in tidigare eftersom jag måste få tag på en skrivare samt scanner.

Hoppas ni har en bra söndags kväll! Själv har man aldrig ångest på söndagar längre :P

Sliten, nej då!

Så trött! Gjort klart läxorna, duktigt! nu ska jag sova eller nej ska följa med mike till affären för pallar inte sitta inne, måste göra nåt! somnar juuu. bläh.

Ikväll blir det först the hills och sen VMAs. Nice!

Vilken kväll

Allt började bra! Vi var på toppen humör och jag fick spela flipcups för första gången i mitt liv. Beerpong och Flipcups ska införas i Sverige! Drog till DP senare och festade vidare. Mot slutet av kvällen hade lilla Kori blivit lite för full så bestämde oss för att gå hemmåt. Då hon inser att hennes nycklar är borta börjar hon gråta. Men hon fick sova hos oss så nu ligger hon på golvet och försöker lista ut hur hon ska ta sig till jobbet, komma in i lägenheten etc.

Imorrse när jag vaknade så fick jag för mig att dra ut och springa. Klarade inte av att vara inne. Ville ha luft så jag drog på mig tränings kläderna och gjorde ett träningpass. Duschade sen i kallt vatten, så skönt! Och nu vill jag bada i en pool eller i ett av samt dricka mängder av vatten. Så ska till affären snart och köpa hem mig en gallon vatten!

Lägenheten som lovat


Getting ready!

Efter en 2 timmars väntan på bussen som aldrig kom anlände vi till Stan där vi gick in i diverse butiker. Här finns det nästan bara märkes butiker. Typisk santa barbara helt enkelt! Vi hittade iallafall en hårprodukt och en neccesär på victorias secret som Kori ska få :) Hon lär bli nöjd för hon behöver båda sakerna! Efter vi var klara i stan drog vi hemmåt och då vi hoppar av bussen ser vi Michael, T.C. och Jesse köra ut ur infarten så det blev ett snabbt hejdå innan de drog till flygplatsen!
Väl inne i lägenheten började jag städa, kunde inte släppa tanken på att lägenheten var så skitig! Killarna må vara shysta och roliga men fan vad de är skitiga! Mamma nu förstår jag dig hahaha :)

För tillfället håller vi på och gör oss iordning. Klockan 20.30 börjar firandet och innan dess ska maket på, lösögonfransarna på samt välja smycken och skor. Tar massa bilder ikväll! Och ja angående tårtan så skippade vi den. Orkade inte. Cassandra inte tror du att jag ska ställa mig och baka en tårtbotten va ;)

Till anonym igen:

Vem är du? :)
Killen är amerikan och är hur bra som helst, we love him :) . Tjejen hade jag enbart kontakt med via facebook och msn. Vi träffades på motellet här i Santa Barbara en vecka innan flytten till vår nu gemensamma lägenhet!

Crazy things happen in Isla Vista

Igårnatt när vi satt och glodde film kommer Jesse intrampades halvfull och trött. Men han ville umgås med oss swedes innan han åker hemi dag haha. Så han satt med oss i en timme och pratade om hur mycket han älskar sin flickvän hahah. Gullige kille :P
Imorrse vaknar jag av att Mike står och knackar på vårat fönster, han har varit ute hela natten igen och kommer inte igenom grinden så fick gå och låsa upp åt honom, hahahah :P
Idag är en fullspäckad dag! Vi ska försöka baka en svensk tårta, hitta nån present åt Kori, och sen festa hela dagen/natten lång! :)


Till anonym:
En svensk och en amerikan :)

night

Minglade ute på gården men orkade inte följa med till DP, orkar inte festa varje dag :P Sen imorgon är det fest för Kori som fyller 23! Eller rättare sagt idag, kl är ju 00.22 :P
Kommer bli grymt roligt med andra ord! Så imorrn efter att Kyle och Jesse har åkt så ska mike följa med oss till affären där vi ska hitta ingredienser till en svenska jordgubbstårta och någon present till henne. :) Mycket bilder tas nog imorgon! :P
Sitter och glor på not another teen movie nu och ska ta hand om Justin snart, han ligger och sover på badrumsgolvet hahaha. Alla andra är ute och festar, vi tre pallade inte :P


for you

Det går riktigt segt att ladda upp bilder så därför kommer det upp några. Finns fler på facebook kära vänner!


Nice day!

Kori hämtade upp oss imorrse för att dra till beachen. Var där i två timmar för att sedan dra till State street för shopping och lunch. Jättemysigt och kul! :) Körde sen till postkontoret där jag postade vykorten en aning försenade ja jag vet :P Men inom 7 dagar så ska ni ha ett vykort! Kori köpte sedan ballonger och en banderoll som ska hängas upp imorrn då det är födelsedagsfest för kori som fyller 23! :) Rebecka och jag hade tänkt oss att baka en svensk tårta som överraskning till henne men finns ingen tårtbotten här!? så vi ska leta lite imorrn :)  Haft en hur bra dag som helst, lägger upp bilder i ett senare inlägg.


Sömnbrist

Ja imorrse skulle ju rörmokarn komma och jag hade ju varit duktig och tagit mig ur sängen bakis och allt. Men inte kommer han, nej nej. Utan sofie gick upp i onödan! fy vad arg jag var! Men vi tog oss till skolan där vi inledde dagen med en stor kopp kaffe och digital imaging. Drog sedan på lunch med Claes och Becka samt kom Ida förbi och gjorde sällskap tills hennes lektion började. Mötte Linus som vi gjorde sällskap med och som vanligt ser man sjukt mycket fåglar överallt och dom är så stora! Jag hatar fåglar, usch de borde inte finnas, i alla fall inte i närheten av mig.

Klockan fem var det dags för sista lektionen, Classical Animation. Där fick vi börja lära oss animera. Vi fick göra en studsande boll på papper. Några minnen som väcks till liv gamla klassen? ;) Satt sedan och ritade i mitt sketch block till klockan halv 10 då det var dags för oss att springa till bussen. Snäll lärare man har som låter oss gå tidigare för att hinna med sista bussen :) Måste även säga att jag börjar bli bättre på att rita! Ska visa er i helgen.

När vi väl kom hem så finner vi alla grannar ute på gården festande som vanligt. De ville ha med oss ut till DP, först tveka vi men bestämde oss sen för att strunta i hungern och tröttheten. Dock var vi ute i typ en halvtimme haha. För trötta och hungriga så vi promenerade hem med Kori. Sitter nu och väntar på Mike som ska ha sitt vanlig fylleprat haha. :) Sen ska vi göda han med vatten och mat innan han somnar. Snälla roomies vi är va? ;)

 

Mår som man förtjänar

Jo det är ju ingen sovmorgon idag för vi ska få besök avthe plumber, toan läcker så det ska fixas idag. Igår kväll blev det fest på gården där det spelades beerpong och pratades. Gick och lade oss vid 12 ungefär eftersom vi har lektion idag. Nu på morgonen var jag för trött för att bre kmäckemackor så lade ett paket nudlar i micron som jag nrände för glömde vattnet men det fixade sig haha. Då kanske ni förstår hur trött jag är och går till 22 ikväll. Kul. En stor kopp svart kaffe ska det bli senare!

Och till sofia som undrade om jag känner chrissy schwartz. Nej har ingen aning om vem det är. Inte har jag sett något kamerateam heller ;) Hon kanske går på UCSB? det är universitet här. :)

 

sömn tack

Direkt när vi slutade skolan tog vi bussen hem och åt lite mat för att sedan cykla till affären och köpa vatten och något litet tilltugg. Begav oss mot klipporna där vi var sist, dock låg vi på stora bryggliknande saker och sola samt rita. Jag ritade klart alla 15 thumbnails som skulle göras samt färglagt några av dom. Ska fortsätta med pluggandet, att måla. Roligt plugg va? :P Fast måste erkänna att jag sitter och svär för mig själv eftersom jag inte kan rita alls. Lägger upp lite bilder på sånt jag gjort och är nöjd med senare.
Bilder från solningen:


Away

Hej då! nu drar jag till busseeen


Wednesday

Vaknade kl. 6 av rumskamraternas larm men log kvar och halvsov till sju. Gick upp, sa hej då och hoppade in i duschen. Åt sen frukost och dricker nu ett stort glas mjölk. Intressant fakta för er va? ;) haha ne men idag har jag en lektion, grymt skönt! Media design närmare sagt. Blir beachen efter det sen hem och träffa Mikes vänner som ska stanna här till tisdag. Hoppas dom är lika grymma som Mike! :)


I took some pics today




College!

Hej då! bussen rullar snart :) back in the afternoon!

Innan jag springer iväg. GRATTIS BRORSAN til MCprovet ! :D

Back to normal

Mike kom hem idag och nu är inte lägenheten tom längra, nu är det livat och vi fick höra hans version på svenska, haha så sjukt roligt, skrattar som bara den när man hör han prata! ska spela in så alla får höra haha ;)
Nej nu ska jag sova, helgen är slut och imorgon är det skola. Jisses vad allt rimmade som jag skrev haha :D

God morgon på er sov gott till mig

p.s. familjen kan inte ni skicka en låda till mig med saker i :P vill ha post! (gärna i en matlåda som jag kan ha hahah)

Måste säga detta

Saknar er bästaste brorsor!



Alla älskar Sofie

"När dem vattnar isen... borde det inte bli ganska halt på isen då!?"
Sofie Fransson
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
“Jag skulle aldrig köpa din skiva”
Sofie Fransson angående Marinas sångröst --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sofie: Vilken kanal var programmet som du ville se?
Jag: 3:an, men du behöver inte byta, för vi har 3:an på.
Sofie: Okej...
(Sofie byter kanal till 3:an) sedan börjar vi skratta... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Som sagt, haha, virrpannan är virrig. Detta sades när vi var ute och rökte en cigg innan bedtime på lördagsnatten.
Viktor: Låser du när du går in?
Sofie: Jag har inga nycklar...
(Här börjar Marina skratta högt)
Viktor: Öh...
Marina: Du låser ju inifrån!
Sofie: Ja just det, hahahaha! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cassandra: titta en orgasm båt Sofie
Sofie: gånger 3!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Matilda: Kan du svaret till det här talet?
Sofie: Jag kan svaret men kan bara inte gånger tabellen. (talet är ett multiplikationstal)
Matilda sitter och skrattar sedan dess haha.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
”Jag är häftig med mina rörelser med växelspaken”
Sofie Fransson
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
”Rödvin smakar blod”
Sofie Fransson

Beat

Våran granne Cory kom förbi lägenheten och vi satte oss alla tre på utegården och snackade lite. Bestämde oss sedan för att dra mot centrum där vi kollade i diverse affärer. En affär hade sjukt fina klänningar dock var det vulgära priser. 250 dollar för en klänning! :O Köpte hem lite sallad så nu klarar jag mig på mat ett bra tag :P
Kollat tv en stund nu, funtar på att lägga mig och vila i nån timme, idag är det laborday fest så måste ju palla ;)



Motion och sol

Började dagen med en lång cykeltur. Tanken var att posta vykorten idag men när vi väl kom fram kom vi på att det är ju laborday, allt är typ stängt så vi cyklade hela vägen tillbaka och lade oss vid en klippa och solade. Skönt, men blev sjukt varmt efter ett tag! 27 grader ute idag :)
Lite bilder från dagen:




I love my bike

Precis kommit hem och ligger nu i sängen :) lite halvtrött sådär men inte tillräckligt för att sova. Idag har vi cyklat 6km. Brukar iof alltid cykla mycket varje dag :P jag älskar min cykel!

ska glo film nu, hare!

Rules in IV when partying


1) carry a cup
2) carry the cup upside down when walking the streets
3) a cup will make you look like a Freshman (assuming if you are the college age, if not, why are you doing this?)
4) random friendly parties are centrally located at the 6600 block of DP and spread out from there.
5) it is easier to carry your own liquor
6) you will know if it is a “private party”
7) if you are a girl, there are no such things as private parties
8) don’t fall off the cliffs
9) don’t *** in the streets
10) no such thing as sidewalks, so don’t get hit by a car
11) no, surfing at 2am is not a good idea while you’re p!ssed.
12) Freebird’s Burritos is open 24 hours

RSS 2.0