Saturday

Sov asgott inatt :P bara så ni vet ;) nä men idag tog vi en lång cykeltur till albertssons och tillbaka. Drog sen till stranden här i IV men den var inte särskilt fräsch så cyklade vidare längs berget som förövrigt ligger precis vid havet, jättefint! Familjen om ni kommer ihåg när man åker förbi good harbor beach så kör man längs med havet där. Så ser det ut fast här är den en cykelväg istället! :) Iallafall var vi på jakt efter en ny strand och hittar en längst bort.

Där ser vi en massa surfare ;) nice så vi går ner och hittar ett stället att ligga på. Efter cirka 10 minuter kommer en tant och förklarar att vi inte kan ligga här på grund av fåglar som får föda lr vad hon nu snackade om. Så istället för att lägga oss bredvid staketet längre bort drog vi hemmåt. Var ändå så disigt idag men varmt som attan!

Så har precis ätit fullkornsris med fiskpinnar och sallad. Hur gott som helst med nyttig mat för en gångskull. Blivit rätt så trött på pasta nu...


Kommentarer
Postat av: Moster Eva

Hej gumman!

En hälsning från ett soligt men kallt Åre. Vi har det bra. Idag ska vi måla det sista på huset.

Vi tänker på dig och är glada att du trivs. Ha´skitkul! Bada och sola för oss också. Kan du inte lägga in bilder på omgivningarna, stranden och lägenheten. Är nyfikna... Verkar vara paradiset! Många stora kramar från moster, Robban, Jessica och Joel. Puss!

2008-08-31 @ 12:09:57
Postat av: Moster

Hej gumman!

En hälsning från oss i ett soligt men kallt Åre. Vi hoppas att du har det bra! Du verkar ha flyttat till paradiset! Vore super kul om du la in lite bilder på omgivningen, stranden&lägenheten osv.

Du får andvända pennan du fick av oss och skriva lite vykort.Ha´skitkul! Vi saknar dej jätte mkt.

Puss

Eva, Robban, Jessica & Joel.

2008-08-31 @ 12:16:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0